militarist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Άρχαριοσ στο Java και έχω κάποιες απορίες. Δημιούργησα ενα πρόγραμμα ανεβάζεις Excel και αυτό διαβάζει μία τιμή από ένα tab /collum / cell, αυτήν την τιμή πρέπει ναι την βαζει σε ένα αλλο προγραμμα (αντί εσύ να το κάνεις manual). Έχω δύο προβλήματα. Το πρώτο προβλημα είναι το εξής. Το αλλο προγραμμα θέλει log in. ¨εχω κάνει την σύνδεση και δουλεύει. (έβαλα το δικό μου id με την παρακάτω εντολή psess.GetPS().SendKeys("id", 20, 16); Thread.sleep(1000); psess.GetPS().SendKeys("pass", 21, 16); Thread.sleep(1000); Έχω φτίαξει πάνελ που κάποιος θα βάζει το id / pass. Ποιά είνα ιη εντολή ώστε το app να πέρνει τα στοιχεία που βάζει ο χρήστης ? Το δεύτερο προβλημα είναι το εξής: Το Excel το διαβάζω με την εξής εντολή Cell cell1 = sheet.getCell(4, 27); και στο console (eclipse ) μου δίνει το σωστό αποτέλεσμα. Πώς μπορώ να πάρω αθτό το αποτέλεσμα και να το κάνω paste στο άλλο πρόγραμμα? (μετά το log in θα πρέπει να κάνει paste ). Έλπίζω να μην τα λέω πολύ μπερδεμένα (αρχάριος....).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα