Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παιχνίδι, αυθεντικό, εδώ και 6-7 χρόνια αλλά τώρα τελευταία ο υπολογιστής δεν παίζει το cd. Έτσι, σκέφτηκα να το κατεβάσω από το διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω από που και πως γίνεται. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; 

Δημοσ.

Γιατί του το στέλνεις αυτό λέει ότι έχει αυθεντικό license. τον installer ψάχνει όχι σπασμένο. ποιο παιχνίδι είναι;

Δημοσ.

Αν οντως αυτο ειναι το προβλημα σου, μαλλον υπαρχει λυση αλλα ισως οχι απλη.

Η πιο απλη περιπτωση ειναι να αντιγραψεις τα δεδομενα μεσω αλλου υπολογιστη και να τα βαλεις σε στικακι ωστε να κανεις εγκατασταση απο εκει. Αν δουλεψει καθαρισες.

Αν δεν δουλευει αυτο πιθανως να χρειαστει να φτιαξεις καποιο Image του cd (σε αλλο υπολογιστη παλι εννοειται) με τη βοηθεια προγραμματων οπως το daemontools η το alcohol 120%. Υπαρχουν πολλα προγραμματα που φτιαχνουν image αλλα αν το παιχνιδι εχει copy protection μπορει να χρειαστεις εξειδικευμενα οπως αυτα που αναφερω

Μετα θα πρεπει να φορτωσεις το image σε ενα virtual CDROM player, πιθανως παλι μεσω του daemontools η αντιστοιχων που εχουν υψηλης ποιοτητας emulation για το virtual cd rom

Αν παλι δεν δουλευει, ε δωσε 14 ευρω και παρε μια νεα συσκευη

Δημοσ.

Δεν φταίει η συσκευή γιατί τα άλλα cd τα παίζει κανονικά, μόνο με αυτό έχει θέμα. Δεν γίνεται να κατεβάσω το παιχνίδι από το διαδίκτυο; Γιατί με την δεύτερη περίπτωση δεν νομίζω να τα καταφέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...