Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να αλλαξεις το android απο την εκδοση 4.4.4 σε νεοτερη; Αν ναι φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Για μελλοντικους ενδιαφερομενους, το ζουμι και μελλον της εξομοιωσης ειναι σε android και σε windows. Ουτε psp ουτε ios ουτε τιποτα. Τελεια εξομοιωση (μαλλον) υφισταται σε πολυ παλιους υπολογιστες, και σιγουρα οχι σε παιχνιδοκονσολες. Ακομα και για πρωιμες οπως πχ το NES.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να αλλαξεις το android απο την εκδοση 4.4.4 σε νεοτερη; Αν ναι φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Για μελλοντικους ενδιαφερομενους, το ζουμι και μελλον της εξομοιωσης ειναι σε android και σε windows. Ουτε psp ουτε ios ουτε τιποτα. Τελεια εξομοιωση (μαλλον) υφισταται σε πολυ παλιους υπολογιστες, και σιγουρα οχι σε παιχνιδοκονσολες. Ακομα και για πρωιμες οπως πχ το NES.

Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει ακόμα!

Γιατί να αλλάξεις την έκδοση όμως; Έτσι όπως είναι μια χαρά τρέχει ό,τι δοκίμασα!

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει ακόμα!

Γιατί να αλλάξεις την έκδοση όμως; Έτσι όπως είναι μια χαρά τρέχει ό,τι δοκίμασα!

Υπαρχουν android εξομοιωτες οπου απαιτουν android νεοτερο της 4.4.4 η τρεχουν σταθεροτερα σε μετεπειτα εκδοσεις. Γενικοτερα παντως, οι νεοτερες εκδοσεις android απαιτουν λιγοτερους πορους και γενικοτερα αξιζει αν οχι πρεπει να τις αναβαθμιζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν android εξομοιωτες οπου απαιτουν android νεοτερο της 4.4.4 η τρεχουν σταθεροτερα σε μετεπειτα εκδοσεις. Γενικοτερα παντως, οι νεοτερες εκδοσεις android απαιτουν λιγοτερους πορους και γενικοτερα αξιζει αν οχι πρεπει να τις αναβαθμιζεις.

Κατάλαβα...δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο. Προς το παρόν παιχνίδια του βάζω για να έχω να παίξω όταν βρω χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, σούπερ είναι, ακριβώς αυτό που ήθελα! :)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατάλαβα...δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο. Προς το παρόν παιχνίδια του βάζω για να έχω να παίξω όταν βρω χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, σούπερ είναι, ακριβώς αυτό που ήθελα! :)

φιλε zio10, για πες μας τις εντυπωσεις σου μετα απο τοσους μηνες... το ψηνω και γω αυτες τις μερες.

εχεις αγορασμενους emulators απο το shop και παιζουν ακομα στην 4.4 ή πηρε αναβαθμιση;

Δημοσ.

φιλε zio10, για πες μας τις εντυπωσεις σου μετα απο τοσους μηνες... το ψηνω και γω αυτες τις μερες.

εχεις αγορασμενους emulators απο το shop και παιζουν ακομα στην 4.4 ή πηρε αναβαθμιση;

Καλησπέρα φίλε! Σε γενικές γραμμές και για τη δικιά μου χρήση είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δεν έχει πάρει κάποια αναβάθμιση αλλά δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα αυτό. Χρησιμοποιώ κυρίως το happy chic που έχει εγκατεστημένο και έχω κατεβάσει και roms από το ίντερνετ.

Είναι καλή κατασκευή με καλή μπαταρία και οθόνη. Τα κουμπιά επίσης φαίνονται ποιοτικά αν και για κάποιους ίσως είναι λίγο μικρά. Υπάρχει περίπτωση να κουράσει λίγο σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν και τους αναλογικούς μοχλούς και τις σκανδάλες. Είναι κάπως ογκώδες, εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί παίζω κυρίως στο σπίτι και ίσως σε κανένα μακρινό ταξίδι.

Είναι δυνατό, παίζει καλά παιχνίδια από ps1, psp, n64, dreamcast και εννοείται με άνεση σχεδόν όλα τα παλιότερα. Κάποια παιχνίδια δεν μπορώ να τα τρέξω αλλά νομίζω δεν είναι θέμα του μηχανήματος και δεν ασχολούμαι και πολύ είναι η αλήθεια να βρω λύση αν κάτι δεν τρέχει...:)

Συνολικά, για μένα που θέλω να παίξω μισή - μία ώρα κάποιο παλιό παιχνιδάκι όταν έχω χρόνο είναι ιδανικό!

• Like 2
Δημοσ.

Με απόδοση στο Antuntu 47.000 και τιμή 150 ευρώ περίπου , δεν νομίζω οτι θα μπορεί να παίζει τα νεότερα Android παιχνίδια και πολύ καλά , ούτε και emulators με απαιτήσεις .

Εαν το συγκρίνεις με το Nvidia Shield K1 που βγάζει 90.000 σε antuntu και στο οποίο το God of war απο Psp κολλάει σε μερικά σημεία και πάλι .

Νομίζω για τόσο λίγο χρόνο , ένα καλό χειρηστήριο και το κινητό κάνει την ίδια δουλειά .

Φυσικά είναι επιλογές όλα απλά για βασικά emu ένα Psp κάνει μια χαρά τη δουλειά και με τα μισά λεφτά , εφόσον μιλάμε για nes , snes , sega , mame λίγο  κτλ .

Εγώ έχω ένα κόλλημα το τελευταίο διάστημα με το PS Vita μια που έγινε και Jb τουλάχιστον απο emulators αλλά αντιστέκομαι  !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...