Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο ακριβό ρε συ, κάτω από 120€ έχει το 16άρι και όσα review έχω δει λένε τα καλύτερα, παίζει τα πάντα και έχει καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ. Το shield είναι πιο ακριβό.

Εντωμεταξύ είναι και δύσκολο να το βρεις το shield! Γιατί έτσι; Έχει σταματήσει μάλλον ε;

Πού βρήκες το XD για 120 ευρώ; Εγώ δεν το βρίσκω κάτω από 180 (χωρίς μεταφορικά κιόλας).

Το Shield ναι, έχει σταματήσει να βγαίνει.

Για μένα πάντως στο XD είναι deal breaker η έλλειψη ac wifi. Δεν θα μπορείς να στριμάρεις games από το πισί σου (αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο ofc). Επίσης, έχε υπόψη σου ότι σύντομα θα εμφανιστεί το XD2, που είναι κλάσεις ανώτερο σε specs.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πού βρήκες το XD για 120 ευρώ; Εγώ δεν το βρίσκω κάτω από 180 (χωρίς μεταφορικά κιόλας).

Το Shield ναι, έχει σταματήσει να βγαίνει.

Για μένα πάντως στο XD είναι deal breaker η έλλειψη ac wifi. Δεν θα μπορείς να στριμάρεις games από το πισί σου (αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο ofc). Επίσης, έχε υπόψη σου ότι σύντομα θα εμφανιστεί το XD2, που είναι κλάσεις ανώτερο σε specs.

Στο dinodirect το βρήκα και λέω να το πάρω από κει...μάλλον το 32άρι που το έχει στα 150$ ή 135€.

http://www.dinodirect.com/gpd-xd-5-inch-ips-1280-768-android4-4-game-tablet-pc-gamepad-2gb-32gb-rk3288-quad-core-handled-game-console-p42249095.html

Το streamάρισμα δεν με απασχολεί καθόλου.

Από τα επόμενα, δεν με ενδιαφέρει τόσο το gpd 2 αλλά πιο πολύ το gpd win, αλλά έχουμε καιρό γι'αυτό!

http://www.geekbuying.com/item/GPD-Win-5-5-inch-Game-Console-Intel-Atom-X5-Z8500-Windows-10-OS-4GB-64GB-Gamepad-Quad-Core-2-24GHz-Gorilla-Glass-Screen-1280-720-Type-C---Black-367872.html

Προς το παρόν, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα παραγγείλω το xd!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι λέτε N64 και Dreamcast? Εδώ ο υπολογιστής μου με 3,2 GHz, τετραπυρηνος, 1GB GDDR5 και δε τα σηκώνει. Με ψυκτρα όσο το κουτί του pc.

Ή μας δουλευετε ή έχω μείνει πίσω. Μπορούν να τα σηκώσουν τα φορητά?

Αν είναι να πετάξω το σταθερό να πάρω τάμπλετ να κάνω δουλειά μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι λέτε N64 και Dreamcast? Εδώ ο υπολογιστής μου με 3,2 GHz, τετραπυρηνος, 1GB GDDR5 και δε τα σηκώνει. Με ψυκτρα όσο το κουτί του pc.

Λένε ότι το συγκεκριμένο τα πάει καλά! Δες reviews να δεις!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν σηκώνει Ν64 emulation ο quad-core στα 3,2 Ghz; Srsly τώρα;

Εγώ πάντως μια χαρά τρέχω και PS2 και GC/Wii emulator στο πισί μου. Στο κινητό μου μέχρι PS1 έχω καταφέρει να παίξω, σε PSP και DC ζορίζει το πράγμα, τουλάχιστον στον 810 που φοράει το Z5 μου.

zio10, το έχεις ψάξει καλά το site από το οποίο θες να αγοράσεις;

Δημοσ.

Κάτι κάνω λάθος τότε. Παλεύω να τρέξω το Ocarina of time στον emulator και βλέπω 15-5 fps. Θέλω να το παίξω αυτό το παιχνίδι, είναι πιστεύω must.

Για το Dreamcast, επειδή έχω την κονσόλα, κάποια τα τρέχει, με παρά πολλές θυσίες στα γραφικά. Καμιά σχέση με την πραγματική εμπειρία, όμως. Ιδέα παίρνεις, οχι να παίξεις.

Είναι κονσόλα που τα τρέχει στα 60fps. Μετά ήρθε η Sony και τα ισοπεδωσε ολα.

Και το PS2 ζόρια. Πως τερματησα τo ICO δε ξέρω.

Μπορεί να είμαι μπαμιας. Τι άλλο να πω?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σηκώνει Ν64 emulation ο quad-core στα 3,2 Ghz; Srsly τώρα;

Εγώ πάντως μια χαρά τρέχω και PS2 και GC/Wii emulator στο πισί μου. Στο κινητό μου μέχρι PS1 έχω καταφέρει να παίξω, σε PSP και DC ζορίζει το πράγμα, τουλάχιστον στον 810 που φοράει το Z5 μου.

zio10, το έχεις ψάξει καλά το site από το οποίο θες να αγοράσεις;

Όχι! :D

Αν έχεις κάποια εμπερία, καλή η κακή, θα βοηθούσε!

Δημοσ.

Κάτι κάνω λάθος τότε. Παλεύω να τρέξω το Ocarina of time στον emulator και βλέπω 15-5 fps. Θέλω να το παίξω αυτό το παιχνίδι, είναι πιστεύω must.

Για το Dreamcast, επειδή έχω την κονσόλα, κάποια τα τρέχει, με παρά πολλές θυσίες στα γραφικά. Καμιά σχέση με την πραγματική εμπειρία, όμως. Ιδέα παίρνεις, οχι να παίξεις.

Είναι κονσόλα που τα τρέχει στα 60fps. Μετά ήρθε η Sony και τα ισοπεδωσε ολα.

Και το PS2 ζόρια. Πως τερματησα τo ICO δε ξέρω.

Μπορεί να είμαι μπαμιας. Τι άλλο να πω?

Απ' ότι διαβάζω γενικότερα πρέπει να παίξεις πολυ με τις ρυθμίσεις των Plugins. Κάθε παιχνίδι θέλει τα δικά του.

Σκέψου εγώ έχω ι7-4770k, 16gb ram, 2gb gpu, ssd και παρόλα αυτά πολλά παιχνίδια μου κολλάνε. Με κάποιες διορθώσεις παίζουν..και πάλι όμως άλλο να έχεις την κονσόλα, άλλο να παίζεις με emulators.

• Moderators
Δημοσ.

To ΟοΤ με 15 frames;;; Σε Pentium 3 πας να το τρέξεις;

Όχι! :D

Αν έχεις κάποια εμπερία, καλή η κακή, θα βοηθούσε!

Δεν έχω εμπειρία, αλλά ξέρω να ψάχνω στο google!

Δημοσ.

Ειχα πολλες φορητες κονσολες. Απο Dingoo μεχρι JXD, Archos και τελος nvidia shield portable.

Τελικα κατεληξα σε μια φθηνη 8" ταμπλετα windows 8/10 με Atom cpu και το χειριστηριο ipega 9023. Εκει εκτος απο την καλυτερη ποιοτητα emulators μπορω να τρεξω και 10ετιες PC Games, ακομα και αρκετα συγχρονα. Και το Steam streaming απο το pc μου τα σπαει!

Πλεον ετοιμαζομαι για upgrade ταμπλετας σε κατι με Atom Z8xxx και 4 gb μνημης. Παντως με Atom z3xxx και 2 giga μτχ απο εδω παιρνεις με 60-70 ευρω ταμπλετα. Και καμια 40 αρα το ipega.

• Like 1
Δημοσ.

To ΟοΤ με 15 frames;;; Σε Pentium 3 πας να το τρέξεις;

Δεν έχω εμπειρία, αλλά ξέρω να ψάχνω στο google!

Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα και κάτι πολύ άσχημο πάντως!

Edit, όσο το ψάχνω βέβαια βλέπω και πολλά αρνητικά...θα δω!

Ειχα πολλες φορητες κονσολες. Απο Dingoo μεχρι JXD, Archos και τελος nvidia shield portable.

Τελικα κατεληξα σε μια φθηνη 8" ταμπλετα windows 8/10 με Atom cpu και το χειριστηριο ipega 9023. Εκει εκτος απο την καλυτερη ποιοτητα emulators μπορω να τρεξω και 10ετιες PC Games, ακομα και αρκετα συγχρονα. Και το Steam streaming απο το pc μου τα σπαει!

Πλεον ετοιμαζομαι για upgrade ταμπλετας σε κατι με Atom Z8xxx και 4 gb μνημης. Παντως με Atom z3xxx και 2 giga μτχ απο εδω παιρνεις με 60-70 ευρω ταμπλετα. Και καμια 40 αρα το ipega.

Καλή λύση αλλά θέλω κάτι πιο «εύκολο», για τώρα τουλάχιστον! Αργότερα, ίσως αυτό το μικρό με windows που έβαλα και ενσωματωμένα χειριστήρια κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην αφήνω το τόπικ στη μέση (όχι ότι διαβάζει και κανένας αλλά λέμε :P ) το μηχανάκι ήρθε σε λιγότερο από μια βδομάδα! Όλα οκ! Το άνοιξα στα γρήγορα, έτρεξα και ένα metal slug, όλα μια χαρά φαίνονται! :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...