Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαζεύοντας πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτό το μηχάνημα και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Το έχει πάρει κανένας; Βλέπω πολύ καλά reviews, καλή τιμή και καλά χαρακτηριστικά και το σκέφτομαι σοβαρά.

http://www.geekbuying.com/item/GPD-XD-5-Inch-Android4-4-Gamepad-2GB-32GB-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-Handled-Game-Console-H-IPS-1280-768-Game-Tablet-PC---Black-347651.html

http://www.trustedreviews.com/gamepad-digital-gpd-xd-review

https://www.youtube.com/watch?v=GfJaMRM7qjI

Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο περίπου σε αυτή την τιμή; Στο συγκεκριμένο μου αρέσει που είναι clamshell και έρχεται έτοιμο στημένο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_270936.html?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtz85gNoB1EpOL16GyiesKYqTh0ACtTV6PyX3SnX8mMwBoCtOrw_wcB

Εγώ έχω ένα σαν το παραπάνω.

Το βρήκα όμως στα 40€ από αγγελία εδώ.

Το είδα κι αυτό αλλά μου άρεσε το σχέδιο του άλλου. Δεν ξέρω και για το μέγεθος μήπως είναι αρκετά μεγάλο αυτό και κάπως κουραστικό. Το χρησιμοποιείς; Είσαι ευχαριστημένος;

Δημοσ.

Ένα μεταχειρισμένο psp με cfw δεν θα ήταν καλή επιλογή; Νομίζω είχε αρκετή υποστήριξη σε emulators.

To σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι αυτά είναι πιο δυνατά και πιο ολοκληρωμένα. Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.

Δημοσ.

Το είδα κι αυτό αλλά μου άρεσε το σχέδιο του άλλου. Δεν ξέρω και για το μέγεθος μήπως είναι αρκετά μεγάλο αυτό και κάπως κουραστικό. Το χρησιμοποιείς; Είσαι ευχαριστημένος;

Είναι όντως λίγο μεγάλο, 7 ίντσες είναι άλλωστε, αλλά όσο έχω προλάβει να το δουλέψω δεν είχα θέμα.

Ίσως το form factor του άλλου να βολεύει πιο πολύ όπως και το μέγεθος αλλά στα λεφτά που το βρήκα ήταν ευκαιρία για δοκιμή.

Από δύναμη πάντως δεν έχει θέμα μέχρι Ν64 που έχω δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

To σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι αυτά είναι πιο δυνατά και πιο ολοκληρωμένα. Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.

πιο δυνατα ειναι αλλα οχι πιο ολοκληρωμενα (αν μιλαμε για παιχνιδια βεβαια). ουσιαστικα παιρνεις ενα κινητο με καλουπι κονσολας, σιγουρα ειναι ημιμετρο για να παιζεις παιχνιδια και δεν ξερω και ποσο καλα γινεται mapping η οθονη αφης στα πληκτρα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.

το psp εχει και τα δικα του παιχνιδια που ειναι πολυ καλυτερα απο των εξομειωτων.

οσο για την ισχυ του psp μπορει να τρεξει full τις κονσολες atari 2600, game boy, game gear, nes, mega drive, psone, παιζει σχεδον ολα τα snes παιχνιδια full (με εξαιρεση τους γνωστους τιτλους donkey kong country, mortal kombat, final fantasy και οσους χρησιμοποιουν ειδικα chip), και ολο και καποια κονσολα θα ξεχασα.. η πιο δυνατη κονσολα που μπορει να παιξει ενα κινητο πολύ καλά ειναι το psone και εγγυημενα το psp παιζει το 95% των psone τιτλων στην εντελεια αφου η δυνατοτητα ειναι της ιδιας της sony και δεν ειναι ενας απλος εξτρα εξομειωτης.

• Like 1
Δημοσ.

πιο δυνατα ειναι αλλα οχι πιο ολοκληρωμενα (αν μιλαμε για παιχνιδια βεβαια). ουσιαστικα παιρνεις ενα κινητο με καλουπι κονσολας, σιγουρα ειναι ημιμετρο για να παιζεις παιχνιδια και δεν ξερω και ποσο καλα γινεται mapping η οθονη αφης στα πληκτρα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.

το psp εχει και τα δικα του παιχνιδια που ειναι πολυ καλυτερα απο των εξομειωτων.

οσο για την ισχυ του psp μπορει να τρεξει full τις κονσολες atari 2600, game boy, game gear, nes, mega drive, psone, παιζει σχεδον ολα τα snes παιχνιδια full (με εξαιρεση τους γνωστους τιτλους donkey kong country, mortal kombat, final fantasy και οσους χρησιμοποιουν ειδικα chip), και ολο και καποια κονσολα θα ξεχασα.. η πιο δυνατη κονσολα που μπορει να παιξει ενα κινητο πολύ καλά ειναι το psone και εγγυημενα το psp παιζει το 95% των psone τιτλων στην εντελεια αφου η δυνατοτητα ειναι της ιδιας της sony και δεν ειναι ενας απλος εξτρα εξομειωτης.

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μηχανήματα σαν αυτό που έβαλα υποτίθεται ότι παίζουν και παιχνίδια psp, όπως και n64, dreamcast και γενικά εξομοιώνουν αρκετά δυνατές κονσόλες.

Θα το ξανασκεφτώ βέβαια γιατί το jxd s7800b που τα πάει αρκετά καλά στα περισσότερα παιχνίδια έχει antutu περίπου 20000 ενώ ένα τάμπλετ που έχω έχει 30+ άρα ίσως γίνεται δουλειά. Οπότε θα δω μήπως βολεύει να κάνω αυτό που πρότεινε ο Malthador. Έτσι κι αλλιώς η φορητότητα δεν με απασχολεί.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, επαναφέρω το θέμα γιατί τελικά τώρα θα αγοραστεί! Παρακολουθεί κανένας τη συγκεκριμένη αγορά να μου πει αν έχει βγει κάτι άλλο αντίστοιχο - καλύτερο; Δεν βρήκα κάτι με ένα γρήγορο ψάξιμο οπότε λέω να πάω για xd από Δευτέρα. Οι λύσεις με κινητό και ξεχωριστό χειριστήριο δε με βολεύουν...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε συ, zio10, πολύ ακριβό ρε παιδί μου γι' αυτό που θες να κάνεις, ειδικά τα specs του XD δεν με ψήνουν. Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα, γιατί δεν κοιτάζεις για ένα Nvidia Shield portable; Θεωρώ ότι είναι καλύτερη η branded λύση από κινεζολύσεις, έστω και αν βρεις μεταχειρισμένο (που σίγουρα μπορείς να βρεις με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δώσεις στο XD).  

Δημοσ.

Ρε συ, zio10, πολύ ακριβό ρε παιδί μου γι' αυτό που θες να κάνεις, ειδικά τα specs του XD δεν με ψήνουν. Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα, γιατί δεν κοιτάζεις για ένα Nvidia Shield portable; Θεωρώ ότι είναι καλύτερη η branded λύση από κινεζολύσεις, έστω και αν βρεις μεταχειρισμένο (που σίγουρα μπορείς να βρεις με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δώσεις στο XD).  

Δεν είναι και τόσο ακριβό ρε συ, κάτω από 120€ έχει το 16άρι και όσα review έχω δει λένε τα καλύτερα, παίζει τα πάντα και έχει καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ. Το shield είναι πιο ακριβό.

Εντωμεταξύ είναι και δύσκολο να το βρεις το shield! Γιατί έτσι; Έχει σταματήσει μάλλον ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...