zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Χαζεύοντας πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτό το μηχάνημα και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Το έχει πάρει κανένας; Βλέπω πολύ καλά reviews, καλή τιμή και καλά χαρακτηριστικά και το σκέφτομαι σοβαρά. http://www.geekbuying.com/item/GPD-XD-5-Inch-Android4-4-Gamepad-2GB-32GB-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-Handled-Game-Console-H-IPS-1280-768-Game-Tablet-PC---Black-347651.html http://www.trustedreviews.com/gamepad-digital-gpd-xd-review https://www.youtube.com/watch?v=GfJaMRM7qjI Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο περίπου σε αυτή την τιμή; Στο συγκεκριμένο μου αρέσει που είναι clamshell και έρχεται έτοιμο στημένο.
NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_270936.html?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtz85gNoB1EpOL16GyiesKYqTh0ACtTV6PyX3SnX8mMwBoCtOrw_wcB Εγώ έχω ένα σαν το παραπάνω. Το βρήκα όμως στα 40€ από αγγελία εδώ. 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_270936.html?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtz85gNoB1EpOL16GyiesKYqTh0ACtTV6PyX3SnX8mMwBoCtOrw_wcB Εγώ έχω ένα σαν το παραπάνω. Το βρήκα όμως στα 40€ από αγγελία εδώ. Το είδα κι αυτό αλλά μου άρεσε το σχέδιο του άλλου. Δεν ξέρω και για το μέγεθος μήπως είναι αρκετά μεγάλο αυτό και κάπως κουραστικό. Το χρησιμοποιείς; Είσαι ευχαριστημένος;
Basilisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ένα μεταχειρισμένο psp με cfw δεν θα ήταν καλή επιλογή; Νομίζω είχε αρκετή υποστήριξη σε emulators. 2
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ένα μεταχειρισμένο psp με cfw δεν θα ήταν καλή επιλογή; Νομίζω είχε αρκετή υποστήριξη σε emulators. To σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι αυτά είναι πιο δυνατά και πιο ολοκληρωμένα. Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 zio10, τι κινητό έχεις;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 zio10, τι κινητό έχεις; Windows phone έχω. Εννοείς να έκανα με το κινητό μου την ίδια δουλειά; Έχω και ένα android tablet.
NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το είδα κι αυτό αλλά μου άρεσε το σχέδιο του άλλου. Δεν ξέρω και για το μέγεθος μήπως είναι αρκετά μεγάλο αυτό και κάπως κουραστικό. Το χρησιμοποιείς; Είσαι ευχαριστημένος; Είναι όντως λίγο μεγάλο, 7 ίντσες είναι άλλωστε, αλλά όσο έχω προλάβει να το δουλέψω δεν είχα θέμα. Ίσως το form factor του άλλου να βολεύει πιο πολύ όπως και το μέγεθος αλλά στα λεφτά που το βρήκα ήταν ευκαιρία για δοκιμή. Από δύναμη πάντως δεν έχει θέμα μέχρι Ν64 που έχω δοκιμάσει. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Windows phone έχω. Εννοείς να έκανα με το κινητό μου την ίδια δουλειά; Έχω και ένα android tablet. Ναι. Διαλέγεις και παίρνεις: ipega 9023 GCM10 Gameklip UtorCase 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ναι. Διαλέγεις και παίρνεις: ipega 9023 GCM10 Gameklip UtorCase Ωραία είναι αυτά που δείχνεις αλλά νομίζω ότι στα windows mobile δεν μπορείς να το κάνεις και το tablet μου δεν είναι τόσο δυνατό...
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To σκέφτηκα αλλά νομίζω ότι αυτά είναι πιο δυνατά και πιο ολοκληρωμένα. Δεν ξέρω κιόλας σίγουρα. πιο δυνατα ειναι αλλα οχι πιο ολοκληρωμενα (αν μιλαμε για παιχνιδια βεβαια). ουσιαστικα παιρνεις ενα κινητο με καλουπι κονσολας, σιγουρα ειναι ημιμετρο για να παιζεις παιχνιδια και δεν ξερω και ποσο καλα γινεται mapping η οθονη αφης στα πληκτρα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου. το psp εχει και τα δικα του παιχνιδια που ειναι πολυ καλυτερα απο των εξομειωτων. οσο για την ισχυ του psp μπορει να τρεξει full τις κονσολες atari 2600, game boy, game gear, nes, mega drive, psone, παιζει σχεδον ολα τα snes παιχνιδια full (με εξαιρεση τους γνωστους τιτλους donkey kong country, mortal kombat, final fantasy και οσους χρησιμοποιουν ειδικα chip), και ολο και καποια κονσολα θα ξεχασα.. η πιο δυνατη κονσολα που μπορει να παιξει ενα κινητο πολύ καλά ειναι το psone και εγγυημενα το psp παιζει το 95% των psone τιτλων στην εντελεια αφου η δυνατοτητα ειναι της ιδιας της sony και δεν ειναι ενας απλος εξτρα εξομειωτης. 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 πιο δυνατα ειναι αλλα οχι πιο ολοκληρωμενα (αν μιλαμε για παιχνιδια βεβαια). ουσιαστικα παιρνεις ενα κινητο με καλουπι κονσολας, σιγουρα ειναι ημιμετρο για να παιζεις παιχνιδια και δεν ξερω και ποσο καλα γινεται mapping η οθονη αφης στα πληκτρα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου. το psp εχει και τα δικα του παιχνιδια που ειναι πολυ καλυτερα απο των εξομειωτων. οσο για την ισχυ του psp μπορει να τρεξει full τις κονσολες atari 2600, game boy, game gear, nes, mega drive, psone, παιζει σχεδον ολα τα snes παιχνιδια full (με εξαιρεση τους γνωστους τιτλους donkey kong country, mortal kombat, final fantasy και οσους χρησιμοποιουν ειδικα chip), και ολο και καποια κονσολα θα ξεχασα.. η πιο δυνατη κονσολα που μπορει να παιξει ενα κινητο πολύ καλά ειναι το psone και εγγυημενα το psp παιζει το 95% των psone τιτλων στην εντελεια αφου η δυνατοτητα ειναι της ιδιας της sony και δεν ειναι ενας απλος εξτρα εξομειωτης. Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μηχανήματα σαν αυτό που έβαλα υποτίθεται ότι παίζουν και παιχνίδια psp, όπως και n64, dreamcast και γενικά εξομοιώνουν αρκετά δυνατές κονσόλες. Θα το ξανασκεφτώ βέβαια γιατί το jxd s7800b που τα πάει αρκετά καλά στα περισσότερα παιχνίδια έχει antutu περίπου 20000 ενώ ένα τάμπλετ που έχω έχει 30+ άρα ίσως γίνεται δουλειά. Οπότε θα δω μήπως βολεύει να κάνω αυτό που πρότεινε ο Malthador. Έτσι κι αλλιώς η φορητότητα δεν με απασχολεί.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, επαναφέρω το θέμα γιατί τελικά τώρα θα αγοραστεί! Παρακολουθεί κανένας τη συγκεκριμένη αγορά να μου πει αν έχει βγει κάτι άλλο αντίστοιχο - καλύτερο; Δεν βρήκα κάτι με ένα γρήγορο ψάξιμο οπότε λέω να πάω για xd από Δευτέρα. Οι λύσεις με κινητό και ξεχωριστό χειριστήριο δε με βολεύουν... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ρε συ, zio10, πολύ ακριβό ρε παιδί μου γι' αυτό που θες να κάνεις, ειδικά τα specs του XD δεν με ψήνουν. Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα, γιατί δεν κοιτάζεις για ένα Nvidia Shield portable; Θεωρώ ότι είναι καλύτερη η branded λύση από κινεζολύσεις, έστω και αν βρεις μεταχειρισμένο (που σίγουρα μπορείς να βρεις με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δώσεις στο XD).
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ρε συ, zio10, πολύ ακριβό ρε παιδί μου γι' αυτό που θες να κάνεις, ειδικά τα specs του XD δεν με ψήνουν. Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα, γιατί δεν κοιτάζεις για ένα Nvidia Shield portable; Θεωρώ ότι είναι καλύτερη η branded λύση από κινεζολύσεις, έστω και αν βρεις μεταχειρισμένο (που σίγουρα μπορείς να βρεις με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δώσεις στο XD). Δεν είναι και τόσο ακριβό ρε συ, κάτω από 120€ έχει το 16άρι και όσα review έχω δει λένε τα καλύτερα, παίζει τα πάντα και έχει καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ. Το shield είναι πιο ακριβό. Εντωμεταξύ είναι και δύσκολο να το βρεις το shield! Γιατί έτσι; Έχει σταματήσει μάλλον ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα