Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ και χρόνια έχω ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή που παίζω, το οποίο γενικά ο υπολογιστής αργούσε να το διαβάσει, ενώ άλλες φορές το διάβαζε κατευθείαν. Εδώ και ένα μήνα δεν το διαβάζει καθόλου. όταν το βάζω ο υπολογιστής αναγνωρίζει ότι υπάρχει, κάνει λίγη δουλειά στην αρχή αλλά μετά σταματάει και δεν το διαβάζει. Τι να κάνω;
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό στο κάνει μόνο με το συγκεκριμένο; Έχεις τον installer αποθηκευμένο σε σκληρό δίκσο ή από cd κάνεις εγκατάσταση;
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μόνο στο συγκεκριμένο. Το έκανα εγκατάσταση την πρώτη φορά που το έπαιξα και από τότε βάζω το cd και επιλέγω εκτέλεση.
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το ίδιο cd δοκίμασες να δεις αν παίζει αλλού; Κάνε ένα κόπο γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα. Αλλιώς μπορεί να φταίει το cd-rom σου.
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω να το δοκιμάσω κάπου αλλού... :/ Αν έχει πρόβλημα το cd-rom τι να κάνω;
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι αυτό απλά το αλλάζεις. Δεν είναι ακριβό, με 15€ βρίσκεις. Πρώτα όμως τσέκαρε και το cd αλλού ή αλλιώς τσέκαρε το cd-rom σου με άλλα cd να δεις αν κολλάει.
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πώς γίνεται να το αλλάξω; Θα μεταφερθεί το παιχνίδι σε άλλο cd-rom και γίνεται χωρίς να χαθούν όσα έχω παίξει;
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η πρόοδος για κάθε παιχνίδι δεν αποθηκεύεται στο cd-rom αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο, εκτός και αν το παιχνίδι είναι online που τότε αποθηκεύεται στον online server και το θυμάται κάθε φορά που κάνεις login. Πάντως δεν αποθηκεύεται στο cd-rom αυτό είναι σίγουρο. Πιο παιχνίδι είναι; Πόσο καιρό έχεις τον υπολογιστή σου; Αν μπορείς γράψε και το σύστημα σου να έχουμε μια είκόνα. 2
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι online. Βάζω το cd και το παίζω. Τον υπολογιστή τον έχω περίπου 8 χρόνια με Windows Vista αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτός γιατί τα άλλα cd τα παίζει κανονικά. Οπότε αν πάω το παιχνίδι θα μπορούν να το αντικαταστήσουν με άλλο cd-rom; Και πως θα το καταφέρουν αφού το cd δεν παίζει;
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ώπα ώπα γιατί μπερδευτήκαμε. cd-rom εννοώ αυτό που βάζεις μέσα το cd και παίζει. Αυτό σου είπα να πας να αλλάξεις όχι το παιχνίδι. Αν λες ότι δεν έχει άλλα προβλήματα με άλλα cd τότε μπορεί να είναι και το cd σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το τσεκάρει και η καλύτερη δοκιμή είναι να πας το cd σε άλλο PC να δεις αν έχει θέματα.
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ΑΑΑ δεν το ξερα Πάντως μόνο το παιχνίδι δεν παίζει. Τα άλλα cd τα παίζει κανονικά.
WalkerSW Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μας λες και πιο παιχνιδι ειναι μπας και μπορουμε να βοηθήσουμε καλύτερα!
Gia Chrysa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 The Sims Pet Stories. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο αλλά είναι αυθεντικό. Επειδή το cd δεν το βλέπω να παίζει, μήπως ξέρετε αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου;
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν θέλεις ρώτησε σε παρακαλώ στην ενότητα του PC Games θα σε βοηθήσουν καλύτερα. Πηγή: Games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα