Προς το περιεχόμενο

Samsung CL-610ND Paperjam 2


pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδυναμια εκτυπωσης με τον εγχρωμο laser του τιτλου που με συντροφευει χρονια, αναφεροντας σαν βλαβη paper jam 2 Check inside. πουθενα δεν υπαρχει χαρτι μπλοκαρισμενο, εβγλα το fuser, κασετες με γραφιτη, feeder τα παντα. Ψαχνοντας διαβασα στο Internet, οτι πιθανον να ειναι προβλημα του exit sensor καπου πισω απο το fuser. Καποια ιδεα για το τι μπορει να φταει, αν επισκευαζεται, κλπ. 

Επεξ/σία από pettakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα και επισκευαζεται,το θεμα ειναι να βρεις την αιτια.

Το paperjam ολοι οι laser εκτυπωτες ανεξαρτητου μαρκας το αντιλαμβανονται απο τους αισθητηρες.Οταν ενας μπλοκαρει/σπασει ή καλυφθει με κομματι χαρτι τοτε ενα ωραιοτατο paperjam εμφανιζεται στην οθονη.

Στους περισσοτερες laser ισχυει οτι:υπαρχει ενας αισθητηρας για το paper out(αν εχεις χαρτι στο tray)ισως καποιοι μεγαλοι εχουν sensor στο delivery assembly,οπωσδηποτε ενας sensor κατω απο τονερ ,και τελος ενας σενσορας στον φουρνο σαν προτελευταιος και τελευταιος του output bin,οτι δηλαδη γεμισε απο πανω ο καδος με τυπωμενα χαρτια και δεν σε αφηνει να τυπωσεις αλλα.

 

Συνεπως ,εσυ πρεπει να ψαξεις στην περιοχη του φουρνου α. για κομματακι χαρτι που εχει μπλοκαρει τον σενσορα,β για μπλοκαρισμενο  σενσορα ο οποιος κολλησε και επανηλθε με το ελατηριο ,και τελος μηπως απο κακη απεμπλοκη χαρτιου εσπασες το flag του σενσορα.

Αυτα,οτι αλλο θες ,σφυρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...