@ngelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το σύστημα της υπογραφής και με "τρώει" τις τελευταίες μέρες να αλλάξω μητρική/cpu/ram και να πάω σε ddr4.Έχω σκεφτεί για τον 5820k ή τον 5930k με 2x8 ddr4 στα 2800MHz και μια μητρική των 200 ευρώ.Πιστεύω ότι θα δώσω σε καλή τιμούλα και τα ανάλογα δικά μου έτσι η όλη αναβάθμιση θα γίνει με +200/250 ευρώ (ελπίζω). Τι λέτε;Στο pc παίζω παιχνίδια και κάνω πολύ επεξεργασία (βίντεο/φωτογραφίας).
πανοςτ52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 για μενα αξιζει θα δεις διαφορες! ειδικα στις επεξεργασιες.
SaFiS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για μένα, όχι δεν αξίζει. Ο 4790Κ είναι πάρα πολύ καλός. Σε σχέση με τον 5820Κ είναι καλύτερος και σε σχέση με τον 5930Κ έχει τις ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις σε σημεία. Η πλατφόρμα του Χ99 σαφώς είναι καλύτερη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η μετάβαση. Σε Video Editing ίσως να δεις διαφορές λόγω περισσότερων πυρήνων αλλά μέχρι εκεί. Σε every day scenarios δεν θα δεις τις τρομερές διαφορές. Απλά έχε υπόψιν ότι στο Χ99 θα χρειαστείς τετράδα μνημών RAM (4x4GB) λόγω Quad Channel... 3
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ...και εγω λεω να μην αναβαθμίσεις. Αλλά απαντώντας και στα παρακάτω όποιος πάρει 5820κ και δεν τον παει τουλάχιστον 4.3 δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον πάρει,αν τον πάει όμως... τότε τα πράγματα γίνονται πολύ διαφορετικά σε ολα τα επίπεδα κ απέναντι σε ολα τα υπάρχοντα socket. Φυσικά με προϋποθέσεις την καλή υδροψυξη κ την καλη μητρική. Επειδή όμως ρωτάς και για τις DDR 4, ελάχιστες διαφορές κ αυτές με προϋποθέσεις. 3
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το σύστημα της υπογραφής και με "τρώει" τις τελευταίες μέρες να αλλάξω μητρική/cpu/ram και να πάω σε ddr4. Έχω σκεφτεί για τον 5820k ή τον 5930k με 2x8 ddr4 στα 2800MHz και μια μητρική των 200 ευρώ. Πιστεύω ότι θα δώσω σε καλή τιμούλα και τα ανάλογα δικά μου έτσι η όλη αναβάθμιση θα γίνει με +200/250 ευρώ (ελπίζω). Τι λέτε; Στο pc παίζω παιχνίδια και κάνω πολύ επεξεργασία (βίντεο/φωτογραφίας). Αρα με βαση τα παραπανω οχι.Αν το ηθελες για επεξεργασια θα ειχες αγορασει εξ αρχης ενα i7 6πυρηνο και πιο παλια αντι για τον 4790κ πχ τον 4930κ και χειροτερη καρτα γραφικων στα ιδια χρηματα. Μην πεταξεις τσαμπα χρηματα και για τωρα μεινε οπως εχεις. 2
8elwADSL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σοβαρά τώρα έχεις τον 4790K που είναι τέρας επιδόσεων και θα είναι ακόμα γι; πολλά χρόνια και θες να τον αλλάξεις; Πεταμένα λεφτά κάτσε όπως είσαι.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα