Προς το περιεχόμενο

Samsung LE32S86BD -επιδιορθωση- // Προτασεις αγορας

kostas238

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, 

Εχω μια τηλεοραση Samsung LE32S86BD και χθες προεκυψε προβλημα (δεν ημουν παρων).

Πλεον φαινεται μια μαυρη οθονη, δεν εμφανιζει τιποτα ουτε μενου ουτε φλασαρει..μονο μαυρο.

Εχει ηχο και αλλαζει κανονικα καναλια.

Κοιταξα στο ιντερνετ και τσεκαρα για λειτουργικα LED backlights απο το πισω μερος της τηλεορασης...και φαινονται κομπλε, οσα μπορεσα να δω τουλαχιστον.

Οποτε πιθανοτατα φταει η main board η η tcon board

Ρωταω λοιπον τα εξης

1)Αν εχει καποιος παρομοιο προβλημα(η υπαρχει καποιος γνωστης να μου πει) και πως το ελυσε και ποσο του κοστισε

2)Καποιο φθηνο και αξιοπιστο site με μεγαλη ποικιλια σε ανταλλακτικα τηλεορασεων (γιατι για παραδειγμα τη μητρικη τη βρηκα μονο μεταχειρισμενη στη τιμη των 25 ευρω στο σαιτ του κ.Χαλοφτη και σε ποστ 1+ χρονο πριν οποτε πιθανον να δυσκολευτω αρκετα να βρω ανταλλακτικα.

3)Αν πιστευετε οτι συμφερει να επισκευαστει η συγκεκριμενη τηλεοραση

4)Στη περιπτωση που δε συμφερει, ποια 32αρα μου προτεινετε ? κοντα στα 250 ευρω

Μερικα ποστ παρακατω προταθηκε αυτη Samsung UE32J5100. Υπαρχει κατι πιο value for money σ αυτα τα χρηματα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι και γω κατα εκει κλεινω γιατι βλεπω κατι 70αρια για τη πλακετα και παιζει και το σεναριο να μην εχει αυτη το προβλημα.. Θα το σκεφτω λιγο ακομα.

Samsung UE32J5100 vs LG 32LF5610 στη μαχη αυτη υπαρχει καποιος νικητης εστω και με διαφορα στηθους ?

Samsung UE32J5100 vs LG 32LF5610 στη μαχη αυτη υπαρχει καποιος νικητης εστω και με διαφορα στηθους ?

...καταλήγουμε στο γνωστό θέμα: σε χαλάει το IPS πάνελ ή όχι; αν σε χαλάει πάς για Samsung, αν όχι σε LG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...