Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, στο νέο μου σύστημα, i5 6600k, τρέχω Windows 10. Η μητρική μου είναι η Asus Maximus VIII. Αρχικά δεν έχω σταθερό boot time, δηλαδή μια έχω boot σε 7sec και την άλλη σε 9 ή και 14 μερικές φορές!!!! Τι μπορώ να κλείσω ώστε να μειωθεί το boot time;; Έχω κλείσει στο BIOS ότι δεν χρειάζεται, εννοώ από sata ports και pci.

Το δεύτερο που με ανησυχεί και είναι ότι όταν ανοίξω το task manager, στις επιδόσεις, ο επεξεργαστής "βαράει" κόκκινο, δηλαδή χτυπάει 75-80% και αυτό λόγω Task Manager. Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα πέφτει, αλλά γιατί ανεβαίνει;; Έχω παρατηρήσει επίσης, ότι μου κολλάει το ποντίκι καμία φορά απο 100% Usage CPU, ενώ δεν έχω κάτι τρελό ανοιχτό!!!

Διάβασα σε διάφορα forum για BIOS Update, τρέχω το τελευταίο το από την ASUS. Να επισημάνω ότι έχω κάνει OC στον επεξεργαστή και δεν ξέρω μήπως έχει σχέση αυτό(δεν το πολύ νομίζω αλλά έρχομαι απο AMD στην Intel και δεν είμαι σίγουρος).!! Αυτά.. 

Περιμένω τις απαντήσεις σας, σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σε ο,τι pc και αν ειχα οταν ανοιγα tskmngr η cpu θα πηγαινε για 1 sec στο 60-80... και ειναι φυσιολογικο γιατι ανοιγει ενα προγραμμα ουσιστικα και η cpu αναλαμβανει να το ανοιξει... Το να εχεις 100% χωρις να τρεχει κατι βαρυ τοτε πρεπει να ελενξεις ποια προγραμματα τρεχουν και κλεινοντας τα ενα ενα να εντοπισεις ποιο το δημιουργει αυτό. Εμενα για παραδειγμα μια φορα το adobe acrobat reader κολλαγε και η cpu ετρεχε 90% χωρις να εχω τιποτα ανοιχτο. Επειδη ομως ηταν task που δουλευε στο backround, επρεπε να παω να το εντοπισω στα processes... Για το O.C εγω δεν εχω ασχοληθει για να σε βοηθησω, αλλα δοκιμασε να δουλεψεις το pc με το default profile στο bios, αυτο ειναι το μονο σιγουρο για να δεις αν κατι δεν παει καλα...

Δημοσ.

Κάνε ένα scan με malwarebytes. 

Επίσης, έχεις ανοιχτά τα updates?

Το κατεβάζω και κάνω reply!

Σε ο,τι pc και αν ειχα οταν ανοιγα tskmngr η cpu θα πηγαινε για 1 sec στο 60-80... και ειναι φυσιολογικο γιατι ανοιγει ενα προγραμμα ουσιστικα και η cpu αναλαμβανει να το ανοιξει... Το να εχεις 100% χωρις να τρεχει κατι βαρυ τοτε πρεπει να ελενξεις ποια προγραμματα τρεχουν και κλεινοντας τα ενα ενα να εντοπισεις ποιο το δημιουργει αυτό. Εμενα για παραδειγμα μια φορα το adobe acrobat reader κολλαγε και η cpu ετρεχε 90% χωρις να εχω τιποτα ανοιχτο. Επειδη ομως ηταν task που δουλευε στο backround, επρεπε να παω να το εντοπισω στα processes... Για το O.C εγω δεν εχω ασχοληθει για να σε βοηθησω, αλλα δοκιμασε να δουλεψεις το pc με το default profile στο bios, αυτο ειναι το μονο σιγουρο για να δεις αν κατι δεν παει καλα...

Δείτε εικόνα απο το msconfig.exe, δεν έχω σχεδόν τίποτα ανοιχτό. 

post-248266-0-66901800-1454666404_thumb.jpg

Δημοσ.

task manager επιδοσεις εποπτεια πορων δες οταν ανοιγεις το task manager(μιας και το χεις ηδη ανοιχτο για να πας εκει που σου λεω) ποια ειναι τα πρωτα 2 που σου τρωνε την περισσοτερη ram. Αν λεει svchost που ειναι το πιο συνηθισμενο προβλημα για ram και cpu εχει fix.

Δημοσ.

task manager επιδοσεις εποπτεια πορων δες οταν ανοιγεις το task manager(μιας και το χεις ηδη ανοιχτο για να πας εκει που σου λεω) ποια ειναι τα πρωτα 2 που σου τρωνε την περισσοτερη ram. Αν λεει svchost που ειναι το πιο συνηθισμενο προβλημα για ram και cpu εχει fix.

είναι 2ο στην εποπτεία πόρων , 1ο ειναι το system(λογικο)

Δημοσ.

ποιο ειναι το fix;

Δημοσ.

ποιο ειναι το fix;

εαν δεν είναι ιος τότε απλά περιμένεις να βρει το σύστημα τι ενημερώσεις έχουν να γίνουν.

Κοινώς τρέχει το windows update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...