AIMPROFEAR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σας έχω έναν υπολογιστή με τα εξής i5 4690 asus h97 gtx 770 pny 12 gb ram , ssd 250 gb samsung evo....στην αρχή νόμιζα πως είχε θέμα η κάρτα μου την πήγα την τσέκαραν και δεν έχει κανένα θέμα ...και δεν γνωρίζω τι φταίει ..μερική μου λένε πως μπορεί να φταίει ο ssd :/ ....μηπως πρέπει να τον ξανά κάνω φορματ μήπως δεν πέρασα καλα τα drivers η μήπως κολλήσα κανέναν ιο ... λίγη βοήθεια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και το πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς ;
AIMPROFEAR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ότι παίζω κάποια παιχνίδια πχ counter strike go ...need for speed most wanted 2012 rocket leugue.....και αλλα ...και εκεί που παίζω να πέφτουν τα fps και να κολαει για κατι δευτερόλεπτα ... και είναι παιχνίδια που και με μια απλη καρτα γραφικών τα παίζεις ...
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 σβησε τους Drivers που εχεις τελειως και ξαναπερασε τους.
AIMPROFEAR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και σε ανάλυση 1280* 1024 ... 17 οθονη εχω ...δηλαδή που να είχα και μεγαλύτερη Οκ θα το δοκιμάσω και θα σας πω
AIMPROFEAR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το εκανα παλυ τα ίδια νομίζω φταίει ο ssd
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κοίταξε θερμοκρασίες cpu και gpu με κάποιο πρόγραμμα, όταν παίζεις ένα παιχνίδι. π.χ hwmonitor. Επίσης κοίταξε και την κατάσταση του ssd με κάποιο πρόγραμμα. π.χ. hdsentinel.
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το hdsentinel δε τα πάει καλα με τους ssd καλύτερα δοκίμασε το software της κατασκευάστριας εταιρείας του σκληρού.
AIMPROFEAR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στο need for speed που είναι ποιο βαρύ είχε 60 βαθμούς ενω επεζα και έπεφτε στα 50 κάτι ..ο επεξεργαστης είναι με υδροψυξη και δεν ξεπερνάει τους 50... και ο ssd 30βαθμους ειχε .... και την κάρτα την ειχα δώσει να την κοιταξουν επειδή έχει εγγύηση και δεν βρηκαν κανενα πρόβλημα ...... τον σκληρό το εχω γεμίσει βέβαια αλλα δεν νομιζω να φταίει υοσο πολύ ......και κοίταξα με το προγραμμα που είπατε και performance 100% kai health 98% power on time 57 days 3 hours ..μηπως κόλλησα κανέναν ιο ??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 health γιατί 98% ; τι γράφει το πρόγραμμα ; ξαφνικά δημιουργήθηκε το πρόβλημα ; antivirus έχεις ;
AIMPROFEAR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω γιατί λέει 98 :/ και όχι μου το έκανε και παλιότερα αλλα μια στο τόσο. .και επειδη εβαλα ένα καινούριο παιχνίδι το need for speed που θέλει μεγάλες απετησεις περίμενα να το παίζω ολα στα ultra..στην αρχή σκέφτηκα πως μάλλον δεν μπορεί να το σηκώσει το συστημα μου μετα έβαλα medium και παλυ τα ιδια μέχρι και χαμηλά το έβαλα. ....... δεν είναι οτι μου κολάι ολη την ώρα απλά κανει αυτα τα μικρα κοληματα που σου καταστρέφουν ολο το παιχνίδι .....επισης έκανα ενα τεστ me unigine heaven benchmark 4.0 και μου εβγαλε mε dirext 11 1280* 1024 8× antialising quality ultra μου έβγαλε fps 48,0 score 1210 , min fps 7,9 max fps 108,0....τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτό καλό :/ έσβησα κάποια αρχεία απο των σκληρό επειδή ηταν γεμάτος και μηπως αθτο έφταιγε. ...δεν ξερω γτ γίνεται . :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα