The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ένα ups ( Accupower Eyeon 1000VA LCD Display), το οποίο πρόσφατα σταμάτησε να δουλεύει και να μην δίνει καμία ένδειξη στην οθόνη. Το άνοιξα και είδα ότι η μπαταρία έχει φουσκώσει. Σε περίπτωση βλάβης της μπαταρίας δεν θα έπρεπε να εμφανίζει τίποτα στην οθόνη; ή είναι λογικό να σβήνει τελείως; Το λέω γιατί δεν θέλω να πάρω μπαταρία και να βρεθεί ότι έχει και άλλο πρόβλημα.
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είναι αγορασμένο το 2012 το ups. Η μπαταρία έχει φουσκώσει και μάλιστα έχει σπάσει και σημείο του πλαστικού περιβλήματος.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τα 3 ή έστω 3,5 χρόνια χρήσης δεν δικαιολογούν αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνέβη κάποια αυξομείωση στην τάση του ρεύματος ή κάποια άλλη αιτία. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προσθέσει στο κύκλωμα και δυνατότητα σχετικής ένδειξης, δεδομένου ότι η μπαταρία είτε δίνει τάση είτε όχι.
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημα δημιουργήκε μετά από κατέβασμα του γενικού διακόπτη. Πάντως δεν είναι παράξενο νομίζω, να χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία ενός ups μετά από 3+ χρόνια... έτσι δεν είναι;
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γύρω στα 4 + χρόνια αλλάζουμε μπαταρία αλλά χωρίς να είναι φουσκωμένη. Στην περίπρωσή σου θα γίνει γρηγορότερα.
Roger Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημα δημιουργήκε μετά από κατέβασμα του γενικού διακόπτη. Πάντως δεν είναι παράξενο νομίζω, να χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία ενός ups μετά από 3+ χρόνια... έτσι δεν είναι; Καποια καλα ups μπορει να εμφανιζουν error,battery failure ή low battery,οχι ομως ολα. Η μπαταρια δεν φουσκωνει απο την μια μερα στην αλλη,ουτε με ενα κατεβασμα διακοπτη.Δυο ειναι κυριως οι λογοι που φουσκωνει μια μπαταρια:μαπα ποιοτητα μπαταριας,ή υπερφορτιση της μπαταριας απο το κυκλωμα. Μετρα με πολυμετρο πανω σε μια καλη μπαταρια και δες ποσο την φορτιζει. Πανω απο 3 χρονια ξεκιναμε να θεωρουμε την μπαταρια αναξιοπιστη και οτι μπορει να μας προδωσει ανα πασα στιγμη.Μια καλη μαρκα μπαταριας ακομα και στην τετραετια μπορει να μην εχει δειξει σημαδια φθορας.
The_Judas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/ultracell-ul7-12-12v-7ah-replacement-battery-p-PER.701209 Αυτή η μπαταρία που έχει σε προσφορά στο crazy sundays ίδια δεν είναι με αυτή του συνημμένου αρχείου;
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απ'ότι βλέπω ότι οι διαστάσεις που δίνει το eshop είναι λίγο μεγαλύτερες από τη δική μου... Τελικά δεν πήρα το ρίσκο να παραγγείλω online γιατί φοβόμουν μήπως δεν ταιριάζει το μέγεθος. Πήρα από τον Δήσιο. Ηταν έτοιμες φορτισμένες. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Είναι έτοιμες για χρήση; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2016 από The_Judas
The_Judas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι τελευταίο. Που ανακυκλώνουμε μπαταρίες από ups στην Θεσσαλονίκη;
La_MoRt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θα βρεις σε: Α-Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ ANYTIME ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΕΕ ΑΛΙΜΕΝΤΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΥΝ.ΕΠΕ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕ CHAMPION-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DAILY'S DIA ΓΕΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΧΤΡΑ ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ IN.KA ΚΡΟΝΟΣ-Ν. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΕΒΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ LIDL ΜΑΚΡΟ CASH AND CARRY ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ MERIMNA ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ ΝEW DAILY EXPRESS ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ PRAKTIKER ΠΡΟΟΔΟΣ Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ A.E.E. ΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑ ΑΕ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
The_Judas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν δέχονται μπαταρίες μεγάλου βάρους τύπου ups. Η http://www.sydesys.gr αναλαμβάνει, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Δέχονται μόνο από εταιρικούς πελάτες. Κατ εξαίρεση μου είπε να την αφήσω στα γραφεία τους, αλλά έχουν μόνο έναν υπάλληλο που λείπει ορισμένες φορές λείπει από το γραφείο... Μάλλον θα την πετάξω στα σκουπιδια γιατί δεν έχω όρεξη να κουβαλάω πέντα κιλά και να τρέχω στους δρόμους κάθε μέρα. Αυτό μόνο στην Ελλάδα...που παρακαλάμε για να ανακυκλώσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα