PavlosGiova Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα, εχω παραγγειλει ενα καινουριο συστημα κυριως για gaming ομως επειδη δεν εχω συγκεντρωσει ολα τα λεφτα δεν παρηγγειλα την vga και για το πολυ εναν μηνα θα το λειτουργω με τα γραφικα της μητρικης διοτι το παλιο pc δεν υποφερεται πλεον. Μου ειπωθηκε απο γνωστο οτι ετσι υπαρχει κινδυνος να καει η μητρικη. ισχυει? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις
faklan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει... προχώρα άφοβα 1
Melli Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να μου πεις τι αγορασες συγκεκριμενα, ας το παρουμε με τη λογική. Αγορασες μια μητρικη με onboard gpu και θα καει επειδη θα την χρησιμοποιησεις? Για εφε δηλαδη εχουν τα onboard γραφικα??? Να μην εχεις καλη αποδοση, λογικο.. να ζεσταθει αν ζοριστει, λογικο οπως οτιδηποτε, αλλα οτι θα χαλασει επειδη θα το χρησιμοποιεις παραλογο... Ειδαι εντος εγγυησης οποτε η μονη σου εννοια ειναι ποτε θα παρεις και τη gpu να το ευχαριστηθεις 100% 1
PavlosGiova Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να μου πεις τι αγορασες συγκεκριμενα, ας το παρουμε με τη λογική. Αγορασες μια μητρικη με onboard gpu και θα καει επειδη θα την χρησιμοποιησεις? Για εφε δηλαδη εχουν τα onboard γραφικα??? Να μην εχεις καλη αποδοση, λογικο.. να ζεσταθει αν ζοριστει, λογικο οπως οτιδηποτε, αλλα οτι θα χαλασει επειδη θα το χρησιμοποιεις παραλογο... Ειδαι εντος εγγυησης οποτε η μονη σου εννοια ειναι ποτε θα παρεις και τη gpu να το ευχαριστηθεις 100% ευχαριστω για την απαντηση το συστημα ειναι: i5 6500, asrock b150m, ram 2x4gb ddr4, evga supernova g2 550w, samsung 850 evo 120gb. κι εγω οταν το αποφασισα δεν σκεφτηκα καν οτι υπαρχει τετοια περιπτωση αλλα με αυτο που μου ειπε ο γνωστος οπως και να το κανουμε ανησυχησα καινουριο συστημα και να καει
Melli Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το να εχεις καινουριο συστημα και να το "σκιζεις" με την ενοια να εκμεταλλευεσαι το 100% και να σε καλυπτει και η εγγυηση ειναι η μιση χαρα πιστευω. Το "χειροτερο" που μπορει να παθει ειναι αν κατι ειναι ελαττωματικο να φανει εγκαιρα. Με το kαλο και η gpu!! Το μονο που καλο ειναι να προσεχεις ειναι οι θερμοκρασιες του συστηματος, ενα hardware monitor δεν ειναι τιποτα...
PavlosGiova Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το να εχεις καινουριο συστημα και να το "σκιζεις" με την ενοια να εκμεταλλευεσαι το 100% και να σε καλυπτει και η εγγυηση ειναι η μιση χαρα πιστευω. Το "χειροτερο" που μπορει να παθει ειναι αν κατι ειναι ελαττωματικο να φανει εγκαιρα. Με το kαλο και η gpu!! Το μονο που καλο ειναι να προσεχεις ειναι οι θερμοκρασιες του συστηματος, ενα hardware monitor δεν ειναι τιποτα... πολυ σωστο αυτο δεν το ειχα σκεφτει ετσι ευχαριστω το hardware monitor υπαρχει παντου ofc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα