21century Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σημασία έχει να δούμε αν τελικά είναι αδιάβροχο και πόση αντοχή έχει η μπαταρία του..
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και εγώ κάθε φορά που κολλάει το σύστημα από τα updates, που το softkeys ή ολόκληρη η οθόνη δεν αντιδρούν, που η εισερχόμενη κλήση "ανοίγει" με χρονοκαθυστέρηση 3 δευτερολέπτων, που βρίσκω κλειστές τις εφαρμογές τις οποίες έχω μόλις ελαχιστοποιήσει, που ο launcher κάνει redraw/reboot κ.α., θέλω να γυρίσω στο iOs. Αυτά τα πράγματα που κάνουν το Android να υστερεί σε χρηστικότητα σε σχέση με το iOs.Ευτυχώς δεν εχω τετοια θέματα, διαλεγω συσκευες που τρέχουν αρτια. (nexus, motorola, sony) Αν ειχα τέτοια θεματα, μπορει κ εγω να επιθυμουσα το οχι κ τοσο χρηστικο ios. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από haHa
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ο haha μιλάει για πράγματα που συμβαίνουν σε όλα τα iphone και οφείλονται στο ios δεν μπορείς να τα αποφίγεις ακόμη και αποκτήσεις νέα συσκευή, εσύ μιλάς για πράγματα που συμβαίνει σε συγκεκριμένη συσκευή, εκτός αν υπονοείς ότι αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές Android ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Δεν το υπονοώ, το λέω ξεκάθαρα. Συμβαίνουν σε όλες, λίγο ή πολύ. Αντίθετα, στο iOs δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Έχεις τα γκαφρά; Παίρνεις την κορυφαία υλοποίηση από όλα τα smartphones. Δεν έχεις; Συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο. Ευτυχώς δεν εχω τετοια θέματα, διαλεγω συσκευες που τρέχουν αρτια. (nexus, motorola, sony) Αν ειχα τέτοια θεματα, μπορει κ εγω να επιθυμουσα το οχι κ τοσο χρηστικο ios. Άρα, όλα οι υπόλοιπες έχουν τέτοια θέματα (Samsung, LG, HTC, δηλαδή το 90% των android devices). Τα δε Nexus που μπορεί να επιλέγεις ,δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ναυαρχίδες των υπολοίπων εταιρειών, άρα μπορεί να κερδίζεις ένα "καθαρό" android, αλλά χάνεις αλλού. Στο iOs, αντίθετα, έχεις τα καλύτερα όλων των "κόσμων" (software, hardware, apps) ή αν θες, το πληρέστερο και αρτιότερο πακέτο.
Abudi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το υπονοώ, το λέω ξεκάθαρα. Συμβαίνουν σε όλες, λίγο ή πολύ. Αντίθετα, στο iOs δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Έχεις τα γκαφρά; Παίρνεις την κορυφαία υλοποίηση από όλα τα smartphones. Δεν έχεις; Συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο. Άρα, όλα οι υπόλοιπες έχουν τέτοια θέματα (Samsung, LG, HTC, δηλαδή το 90% των android devices). Τα δε Nexus που μπορεί να επιλέγεις ,δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ναυαρχίδες των υπολοίπων εταιρειών, άρα μπορεί να κερδίζεις ένα "καθαρό" android, αλλά χάνεις αλλού. Στο iOs, αντίθετα, έχεις τα καλύτερα όλων των "κόσμων" (software, hardware, apps) ή αν θες, το πληρέστερο και αρτιότερο πακέτο. Συμφωνώ με kirileman. Το Galaxy S5 που έχω με έχει κάνει να λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα και να λέω "για το επόμενο θα μαζέψω να πάω σε iPhone"
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το lollipop είναι εκεί έξω για να μας θυμίζει πόσο fail μπορεί να χωρέσει σε ένα λειτουργικό.
Abudi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην μπαίνω κι εγώ στο bandwagon του iOS vs Android, να επιστρέψω λίγο στα του iPhone 7 και να πω εγώ τί θα ήθελα να δω για να πω "ωραία. Πάω για iPhone αυτή τη φορά"1) Θα ήθελα μια 32άρα entry-level έκδοση. Νομίζω το 16άρι είναι "ντροπή" να υπάρχει σαν έκδοση 2) Λίγο μεγαλύτερη μπαταρία ίσως; Απ'όσο γνωρίζω η διαχείριση είναι αρκετά καλή, αλλά πάντα μπορεί να βελτιώνεται 3) Πολύ θα ήθελα μια οθόνη 5". Το Plus είναι αρκετά μεγάλο για την οθόνη του (πχ το LG G3 είναι σαφώς πιο εύχρηστο κι ας έχει ίδιου μεγέθους οθόνη) και σε συνδυασμό με το φινίρισμα του καθίσταται και αρκετά εύκολο το να σου φύγει από το χέρι. Οι 4.7" μου φαίνονται λίγες. Θα ήθελα λοιπόν να πιάσει το "ψυχολογικό" όριο των 5 4) Αν πάμε σε λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο, γιατί όχι να δούμε και Full HD ανάλυση;
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Άρα, όλα οι υπόλοιπες έχουν τέτοια θέματα (Samsung, LG, HTC, δηλαδή το 90% των android devices). Τα δε Nexus που μπορεί να επιλέγεις ,δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ναυαρχίδες των υπολοίπων εταιρειών, άρα μπορεί να κερδίζεις ένα "καθαρό" android, αλλά χάνεις αλλού. Στο iOs, αντίθετα, έχεις τα καλύτερα όλων των "κόσμων" (software, hardware, apps) ή αν θες, το πληρέστερο και αρτιότερο πακέτο.Δεν εχω δοκιμάσει πολλα αλλα κινητα αλλων εταιριων. Πχ τα htc τα βρισκω ακριβα για αυτα που προσφερουν, μεγαλα για την οθόνη τους κ με χειροτερη οθονη/καμερα (παρομοια μειονέκτηματα που εχουν κατα καιρους κ τα iphone). Απο αυτα που εχω δοκιμασει, οσο κ αν πια μου αρεσει το hardware(cpu κ camera κυρίως) του iPhone, η χρηστικοτητα του Android είναι που με κανει να γυρναω πισω κ να μην είμαι τοσο παραγωγικος κ ανετος με το ios. Αν δεν ειχε αυτα τα θέματα χρηστικοτητας το ios, μπορει να εφθανε σαν πακετο τα κορυφαία android.
king2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ κάθε φορά που κολλάει το σύστημα από τα updates, που το softkeys ή ολόκληρη η οθόνη δεν αντιδρούν, που η εισερχόμενη κλήση "ανοίγει" με χρονοκαθυστέρηση 3 δευτερολέπτων, που βρίσκω κλειστές τις εφαρμογές τις οποίες έχω μόλις ελαχιστοποιήσει, που ο launcher κάνει redraw/reboot κ.α., θέλω να γυρίσω στο iOs. Αυτά τα πράγματα που κάνουν το Android να υστερεί σε χρηστικότητα σε σχέση με το iOs. Έχεις σπουδάσει παραπληροφορηση έτσι? Τίποτα από αυτά δεν συνέβη ποτέ στο κινητό μου των 400 ευρώ που το έχω 2 χρόνια και έχει 250 εφαρμογές. Αν δεν έχεις ιδέα πως να στήσεις εσύ και οποιοσδήποτε ένα κινητό δεν φταίει το λειτουργικό.
κβαντικος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πιθανό να κάνω λάθος αλλά δεν έχω απορρίψει ποτέ συσκευή λόγω sar. Για την ακρίβεια δεν το έχω κοιτάξει ποτέ! Ουτε και εγω, ουτε καν ξερω τι SAR εχουν οι συσκευες μου.
kifinas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όπως είπα και πριν, ούτε αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν , ξέρουν πραγματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Samsung που μετράει το body SAR σε απόσταση 1,5cm ενώ η Apple στα 0,5cm. Και γιατί κάνει ο καθένας ότι θέλει; Γιατί του το επιτρέπει ο κανονισμός. Απλά πρέπει κάπου να γράφει τις λεπτομέρειες και τον προτεινόμενο τρόπο χρήσης, που φυσικά κανένας δεν διαβάζει. Εδώ ούτε καν ελέγχονται οι τιμές που αναγράφουν. Είσαι ότι δηλώσεις.
21century Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά θα δούμε επίσημα χαρακτηριστικά προς το καλοκαίρι και αν τελικά είναι αδιάβροχο...
nickelodeon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το υπονοώ, το λέω ξεκάθαρα. Συμβαίνουν σε όλες, λίγο ή πολύ. Αντίθετα, στο iOs δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Έχεις τα γκαφρά; Παίρνεις την κορυφαία υλοποίηση από όλα τα smartphones. Δεν έχεις; Συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο. Για το Nexus 6P μιλάς, ναι εδώ θα συμφωνήσουμε όντος είναι η καλύτερη υλοποίηση. Για τον ισχυρισμό σου ότι συμβαίνει σε όλα δεν θα πω τίποτα.
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για το Nexus 6P μιλάς, ναι εδώ θα συμφωνήσουμε όντος είναι η καλύτερη υλοποίηση. Για τον ισχυρισμό σου ότι συμβαίνει σε όλα δεν θα πω τίποτα. Εννοείς αυτό με το μαύρο "πράμα" από πίσω, με τον περίφημο 810, τη μέτρια κάμερα κλπ; Ούτε καν!!!!
nickelodeon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείς αυτό με το μαύρο "πράμα" από πίσω, με τον περίφημο 810, τη μέτρια κάμερα κλπ; Ούτε καν!!!! Ααα εννοείς το άλλο με το βρακολάστιχο, sorry.
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 H Apple ΔΕΝ καινοτομεί..... Apple is applying a technology that blocks off electromagnetic waves to iPhone 7. It is a measure to increase device’s performance while decreasing electromagnetic interference to major chips and to solve people’s fear on electromagnetic waves from Smartphones. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα