zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβαινω αν ειρωνευεσαι η μιλας σοβαρα, αλλα θα υποθεσω το 2ο. Μην τρελαινεσαι λοιπον, σαν τρελο θα πουλησει δεν πα να ειναι και λαστιχενια σαγιοναρα. Για iphone μιλαμε. Εδω πουλησε το iPad pro, LOL! Aν και ειμαι απο αυτους που ****στηκα για το sar, το χεις πολυ λαθος στο μυαλο σου. Αν οντως ειναι να παθεις κατι απο το κινητο τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα σε σωσει το χαμηλοτερο sar. Πιθανό να κάνω λάθος αλλά δεν έχω απορρίψει ποτέ συσκευή λόγω sar. Για την ακρίβεια δεν το έχω κοιτάξει ποτέ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα όλα τα κινητά ίδια μου είναι, πάντως. Μεγάλο τζάμι έχουν όλα. Τα ισοπεδώνεις όλα κι εσύ!
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σιγά τις διαφορές που έχουν πια.Εχει μειωσει την απόσταση το ios, αλλα παραμενουν διαφορα προβλήματα χρηστικοτητας. Που οσο πιο ικανα κ γρήγορα γίνονται τα κινητα, τοσο περισσότερο τα χρησιμοποιουμε κ για αυτο ειναι ακόμα πιο σημαντικά αυτα τα προβλήματα. Πχ δεν νοείται στο λειτουργικό της συσκευής που εχω παντα πάνω μου κ χρησιμοποιώ συνέχεια να μην μπορω να οριζω default browser, mail client, maps. Να μου στελνει δηλαδή ενα λινκ καποιος κ αυτο να το ανοιγει ντε και καλα με safari ή να του ζηταω οδηγιες κ αυτο να μου ανοιγει με το ελλειπες apple maps. Επισης, υστερει πολυ στο θέμα πληκτρολόγιου κ ετσι γραφεις αισθητα πιο αργα σε ios απο οτι σε android. (κ τα 3rd party keyboards δεν ειναι στο ίδιο επίπεδο με την έκδοση τους σε Android). Κ η πληκτρολογηση είναι μεγάλο κομμάτι κ κατι που κανεις συνέχεια σε ενα κινητό. Δεν εχει ενα notifications led με χρώματα για να ξερω αν κ τι είδους notification εχω χωρις να χρειαστεί να ανοιγοκλεινω καθε φορα την οθόνη. Ειναι κατι τετοια πράγματα που το ios υστερεί σε χρηστικοτητα σε σχέση με το Android κ καθε φορα που παω σε ios γυρναω μετά από λίγο ξανα σε Android. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από haHa 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχει ενα notifications led με χρώματα για να ξερω αν κ τι είδους notification εχω χωρις να χρειαστεί να ανοιγοκλεινω καθε φορα την οθόνη. Τι εννοεις ανοιγεις την οθονη για να δεις τα notifications ,δλδ sto android πωτς τα βλεπεις αν ειναι σβηστη η οθονη φαινεται το χρωμα?
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοεις ανοιγεις την οθονη για να δεις τα notifications ,δλδ sto android πωτς τα βλεπεις αν ειναι σβηστη η οθονη φαινεται το χρωμα? Ναι ο φωτισμος που σου αναβει κοκκινος οταν πχ εχεις λιγη μπαταρια μπορεις να βαλεις αναλογα με τις ειδοποιησεις να εχεις διαφορετικο φωτισμο,πχ αν σου ερθει ενα mail να σου αναβει το φως αυτο πχ πρασινο και ας ειναι σβηστη η οθονη.
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ο φωτισμος που σου αναβει κοκκινος οταν πχ εχεις λιγη μπαταρια μπορεις να βαλεις αναλογα με τις ειδοποιησεις να εχεις διαφορετικο φωτισμο,πχ αν σου ερθει ενα mail να σου αναβει το φως αυτο πχ πρασινο και ας ειναι σβηστη η οθονη. Οκ το ιδιο κανει και το ios χωρις το χρωμα ανοιγει η οθονη με οτι σου ηρθε σε notifications . 1
haHa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οκ το ιδιο κανει και το ios χωρις το χρωμα ανοιγει η οθονη με οτι σου ηρθε σε notifications .Δεν μιλαω για το να ανοιγει η οθονη οταν ερθει η ειδοποίηση. Αλλα να αναβοσβήνει ενα led αν δεν εχεις δει μια ειδοποίηση που ηρθε πχ πριν 10 λεπτα οταν ησουν τουαλετα/δεν το ακουγες κλπ. Σχεδον ολα τα android κινητα εχουν notifications led που αναβοσβήνει αν ηρθε ενα εμαιλ/sms/κληση/viber/facebook με ανάλογο χρωμα. Ειναι απίστευτα χρησιμο κ μονο οταν το εχεις συνηθισει καταλαβαινεις ποσο σημαντική έλλειψη είναι που δεν εχει notifications led το iphone.
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μιλαω για το ανοιγει η οθονη οταν ερθει η ειδοποίηση. Αλλα να αναβοσβήνει ενα led αν δεν εχεις δει μια ειδοποίηση που ηρθε πχ πριν 10 λεπτα οταν ησουν τουλετα/δεν το ακουγες κλπ. Πολλα android κινητα εχουν notifications led που αναβοσβήνει αν ηρθε ενα εμαιλ/sms/κληση/viber/facebook με ανάλογο χρωμα. Ειναι απίστευτα χρησιμο κ μονο οταν το εχεις συνηθισει καταλαβαινεις ποσο σημαντική έλλειψη είναι που δεν εχει notifications led το iphone. αα οκ τωρα το καταλαβα ,ναι φαινεται χρησιμο δεν αντιλεγω .
michael92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μιλαω για το να ανοιγει η οθονη οταν ερθει η ειδοποίηση. Αλλα να αναβοσβήνει ενα led αν δεν εχεις δει μια ειδοποίηση που ηρθε πχ πριν 10 λεπτα οταν ησουν τουαλετα/δεν το ακουγες κλπ. Σχεδον ολα τα android κινητα εχουν notifications led που αναβοσβήνει αν ηρθε ενα εμαιλ/sms/κληση/viber/facebook με ανάλογο χρωμα. Ειναι απίστευτα χρησιμο κ μονο οταν το εχεις συνηθισει καταλαβαινεις ποσο σημαντική έλλειψη είναι που δεν εχει notifications led το iphone. Κάτι αντίστοιχο υπήρχε και στα dumb phones για τα sms/ κλήσεις, δεν είναι κάτι καινούριο. Πάντα ήταν χρήσιμο αλλά είναι τελείως διαφορετικό από την φιλοσοφία της Apple, οπότε τζάμπα το συζητάμε
tfd1978 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το led (φωτακι) για ειδοποιησεις/για το αν εχεις σημα ή οχι/για το αν ειναι ανοιχτο το bluetooth ή και συνδεδεμενο, το ξεκινησε η BlackBerry (διορθωστε με αν κανω λαθος). Ειναι το μονο πραγμα προσωπικα, που μου λειπει απο το 6S. Κατα τ'αλλα και το Xiaomi Redmi Note 3 που εχω, ειναι αντιστοιχα αριστο σε ολα του απεναντι στο iPhone, και σε καθε συσκευη. Ολα καταληγουν σε θεμα αισθητικης, μοδας, "μαρκας", γουστου....προσωπικης επιλογης τελος παντων! Υγεια να εχουμε, να τα αγοραζουμε, αφου μας αρεσουν!
chrisxkar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το all metal look το έχουν πολλά άλλα κινητά σε αυτά τα κυβικά και μέγεθος.Τώρα ποιος θα κάνει μήνυση σε ποιον και ποιος θα έχει δίκιο
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το led (φωτακι) για ειδοποιησεις/για το αν εχεις σημα ή οχι/για το αν ειναι ανοιχτο το bluetooth ή και συνδεδεμενο, το ξεκινησε η BlackBerry (διορθωστε με αν κανω λαθος). Ειναι το μονο πραγμα προσωπικα, που μου λειπει απο το 6S. Κατα τ'αλλα και το Xiaomi Redmi Note 3 που εχω, ειναι αντιστοιχα αριστο σε ολα του απεναντι στο iPhone, και σε καθε συσκευη. Ολα καταληγουν σε θεμα αισθητικης, μοδας, "μαρκας", γουστου....προσωπικης επιλογης τελος παντων! Υγεια να εχουμε, να τα αγοραζουμε, αφου μας αρεσουν! Για το Sar τα παμε. Δηλαδη απο πλευρας μπαταριας και απουσιας card slot ουτε λογος??
dali13gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα περιμένετε να βάλει SD slot; Θα βάλει, όταν θα ξεκλειδώσει και το Bluetooth... Όσο για το notification LED, προσωπικά δεν θα το ήθελα με τίποτα. Ακόμα και σε συσκευές που το έχουν, το απενεργοποιώ γιατί το θεωρώ πολύ intrusive και αγχωτικό. Θα προτιμούσα, όταν θα βάλει OLED οθόνες να υιοθετήσει μια λειτουργία σαν το glance screen της Microsoft που να ενεργοποιείται με air gesture για να μπορώ να ελέγχω εγώ όποτε θέλω αν έχω κάποια ειδοποίηση και όχι να έχω το LED να μου σπάει τα... νεύρα και να τραβάει το μάτι μου συνέχεια. 1
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι κατι τετοια πράγματα που το ios υστερεί σε χρηστικοτητα σε σχέση με το Android κ καθε φορα που παω σε ios γυρναω μετά από λίγο ξανα σε Android. Και εγώ κάθε φορά που κολλάει το σύστημα από τα updates, που το softkeys ή ολόκληρη η οθόνη δεν αντιδρούν, που η εισερχόμενη κλήση "ανοίγει" με χρονοκαθυστέρηση 3 δευτερολέπτων, που βρίσκω κλειστές τις εφαρμογές τις οποίες έχω μόλις ελαχιστοποιήσει, που ο launcher κάνει redraw/reboot κ.α., θέλω να γυρίσω στο iOs. Αυτά τα πράγματα που κάνουν το Android να υστερεί σε χρηστικότητα σε σχέση με το iOs. 2
nickelodeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ κάθε φορά που κολλάει το σύστημα από τα updates, που το softkeys ή ολόκληρη η οθόνη δεν αντιδρούν, που η εισερχόμενη κλήση "ανοίγει" με χρονοκαθυστέρηση 3 δευτερολέπτων, που βρίσκω κλειστές τις εφαρμογές τις οποίες έχω μόλις ελαχιστοποιήσει, που ο launcher κάνει redraw/reboot κ.α., θέλω να γυρίσω στο iOs. Αυτά τα πράγματα που κάνουν το Android να υστερεί σε χρηστικότητα σε σχέση με το iOs. Ο haha μιλάει για πράγματα που συμβαίνουν σε όλα τα iphone και οφείλονται στο ios δεν μπορείς να τα αποφίγεις ακόμη και αποκτήσεις νέα συσκευή, εσύ μιλάς για πράγματα που συμβαίνει σε συγκεκριμένη συσκευή, εκτός αν υπονοείς ότι αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές Android ανεξαρτήτως κατασκευαστή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα