Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κανένα πρόβλημα, φιλαράκο. ΕΑΝ το 'χεις "γυμνό" (και ως κόπανος... θα το κλαις που θα σου πέσει), τότε ναι, θα "κλαίει" κάποιος κάτοχος 6ριου. Εγώ που ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΙΝ πάρω κάτι ΗΔΗ έχω επιλέξει και την θήκη και την έχω προαγοράσει, έχω μια THULE εκπληκτική (που αντέχει και... πυρηνική επίθεση με δαύτη το κινητό) και δεν υπάρχει πρόβλημα, ΗΔΗ την καλύπτει περί του... μισού πόντου (το καουτσούκ περίβλημα). Και οι Spigen Και οι περισσοτερες θηκες το κανουν αυτο.Βεβαια με την θηκη καταλαβαινεις οτι χανεται και το ολο''το λεπτοτερο κινητο στον κοσμο'' και λοιπες αηδιες αφου παιρνει παχος το κινητο.Επισης οσο αστειο και να σου ακουγεται ναι υπαρχουν παρα πολλοι που ακομα και σε τοσο ακριβα κινητα τα εχουν εκτως θηκης. Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο που σαν χωρα ειμαστε μεσα στις 3 πρωτες αν θυμαμαι καλα με κινητα με σπασμενες οθονες.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι αστειο παντως που η Apple οσο μεγαλωνει τα κινητα της(και αυτη πλεον)τοσο μεγαλωνει και το Sar που ειχε ανεκαθεν υψηλο,αλλα προφανως αντιδραση καμια. Ειπαμε ειναι η εταιρια που επρεπε να ειχε σλογκαν''πληρωσε περισσοτερα για να εχεις λιγοτερα''. 1
SeNNinhA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το αλουμινιο της πλατης στα iphone ποτε δεν το συμπάθησα. Κερδιζει σε βάρος και πάχος αλλα το γυαλι που ειχε το 4/4s και υιοθετήθηκε απο την Sony και τωρα απο την Samy είναι κλάσεις ομορφότερο, αριστοκρατικότερο και κυρίως γρατζουνίζεται πολυ δυσκολα (αν οχι και καθολου) ενω το αλουμινιο χωρις θηκη γινεται ενα χάλι πανεύκολα. Μηπως να κοιτάξει παλι πισω?
manoskap Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Συγνωμη εγω που το εχω γυμνο δηλαδή ειμαι κοπανος; Δεν καταλαβα... Γουστα ειναι αυτα... Την αισθηση και την επιλογη του κινητου την κανω για να το χρησιμοποιω στο επακρο. Αν ηθελα ανθεκτικο και γκουμουτσα δοξα το θεο πουλανε πολλα τετοια. 2
haHa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις ειδα τα νέα Samsung A3 & A5 απο κοντά. Η Samsung γενικά απο design ειναι αστα και βράστα. Αλλα τα αυτα τα δύο ειναι ερωτεύσιμα. Κουκλιά. Ενα συνδιασμός απο καμπύλες iPhone και γυαλι Sony (οπως και το παλιο iphone 4/4s βεβαια). Κρίμα που το A3 δεν εχει τον 8πυρινο βεβαια γιατι θα ήταν top seller με τις απολυτα μαζεμένες διαστασεις σε 4,7" (οσο σχεδον το 5s. Δεν ειναι φαν την Samy. Το αντιθετο ισως. Αλλα Apple ακούς? Θα σε φάνε στην στροφη εαν δεν κουνηθεις και λιγο. Αναμένω την τιμολογηση του 5se που προσωπικα με βολευει σαν μεγεθος. Εδω εισαι αν ψαχνεις κατι με μεγεθος σχεδον οσο του iphone 5s, αλλα με αισθητα μεγαλυτερη οθονη(4.6") για να εισαι παραγωγικος και σωστη τιμολογηση: Sony Z5 Compact 2
lytostechnology Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κανένα πρόβλημα, φιλαράκο. ΕΑΝ το 'χεις "γυμνό" (και ως κόπανος... θα το κλαις που θα σου πέσει), τότε ναι, θα "κλαίει" κάποιος κάτοχος 6ριου. Εγώ που ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΙΝ πάρω κάτι ΗΔΗ έχω επιλέξει και την θήκη και την έχω προαγοράσει, έχω μια THULE εκπληκτική (που αντέχει και... πυρηνική επίθεση με δαύτη το κινητό) και δεν υπάρχει πρόβλημα, ΗΔΗ την καλύπτει περί του... μισού πόντου (το καουτσούκ περίβλημα). Οι "γραμμές" με αφήνουν αδιάφορο, διότι η THULE το καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ και δεν φαίνεται τίποτα, παρά μόνο η οθόνη (και έχει και "πιχάκι" 3-4 χιλιοστών, οπότε αν πέσει με "την μούρη" δεν παθαίνει το παραμικρό). Ναι ρε φιλαρακι, αλλα ποτε θα το χαρεις το κινητο σου? Δεν ειναι κριμα μια τοσο ομορφη συσκευη να την κρυβεις μεσα μια θηκη? Την ιδια απορια εχω και στο αυτοκινητο οταν φοραει καποιος καλλυματα στα καθισματα και οταν το πουλαει τα βγαζει και τα εχει ο επομενος. Για μενα με λιγο προσοχη δεν παθαινει τιποτα το κινητο. 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Θα είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσει το ίδιο σχέδιο αλλάζοντας αρίθμιση σειράς ή κάνω λάθος...? Μόνο από το πρώτο σε 3g και 3gs κράτησε το ίδιο σχέδιο. Κανένα πρόβλημα, φιλαράκο. ΕΑΝ το 'χεις "γυμνό" (και ως κόπανος... θα το κλαις που θα σου πέσει), τότε ναι, θα "κλαίει" κάποιος κάτοχος 6ριου. Εγώ που ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΙΝ πάρω κάτι ΗΔΗ έχω επιλέξει και την θήκη και την έχω προαγοράσει, έχω μια THULE εκπληκτική (που αντέχει και... πυρηνική επίθεση με δαύτη το κινητό) και δεν υπάρχει πρόβλημα, ΗΔΗ την καλύπτει περί του... μισού πόντου (το καουτσούκ περίβλημα). Οι "γραμμές" με αφήνουν αδιάφορο, διότι η THULE το καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ και δεν φαίνεται τίποτα, παρά μόνο η οθόνη (και έχει και "πιχάκι" 3-4 χιλιοστών, οπότε αν πέσει με "την μούρη" δεν παθαίνει το παραμικρό). Ε τότε τι σε πειράζει αν θα βγάλει κάτι πιο καινοτόμο και πιο μουράτο; Αφού θα το καλύψεις 3
Vasilisxd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα θα πρεπει να μικρύνει τα bezel πανω και κάτω , όσο την παίρνει. Επίσης όντως κάτι πρεπει να γίνει με το SaR της , όταν μιλάς με ενα iPhone είναι σαν να έχεις κολλημένα στο αυτί σου 2 Samsung S6. Σίγουρα αυτο δεν αρέσει σε κανένα , αλλα οι αγοραστές του είναι πρόθυμοι να παραβλέψουν αυτο το γεγονός αντι να κάνουν το ενα παράπονο μετα το άλλο στην Εταιρία... 2
NexusGS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, φήμες είναι, μην τρελαινόμαστε. Γράψανε ακόμα και για dual-lens camera. Μην βιαζόμαστε όμως, μέχρι το Σεπτέμβρη, υγεία να έχουμε... 2
dali13gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο από το πρώτο σε 3g και 3gs κράτησε το ίδιο σχέδιο. Ε όχι και κράτησε το ίδιο σχέδιο, το πρώτο ήταν κόσμημα για την εποχή του, το 3G ήταν η ασχήμια προσωποποιημένη!
trotos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και εδώ θα έρθω να θυμισω ότι σε αντίστοιχο νήμα για το galaxy s7, είχε γίνει πανικός και είχε πέσει απίστευτη χολή για το ότι παρουσιάζει μια από τα ιδια... Δε το καταλαβαίνω ρε αδερφέ, συγχωραμαι. Εμένα όλα τα κινητά ίδια μου είναι, πάντως. Μεγάλο τζάμι έχουν όλα.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ε όχι και κράτησε το ίδιο σχέδιο, το πρώτο ήταν κόσμημα για την εποχή του, το 3G ήταν η ασχήμια προσωποποιημένη! Δεν διαφέρουν όπως τα επόμενα από το s στο καινούργιο όμως. Έχουν ίδιο σχήμα, ίδιο μέγεθος οθόνης κλπ.
dali13gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και εδώ θα έρθω να θυμισω ότι σε αντίστοιχο νήμα για το galaxy s7, είχε γίνει πανικός και είχε πέσει απίστευτη χολή για το ότι παρουσιάζει μια από τα ιδια... Δε το καταλαβαίνω ρε αδερφέ, συγχωραμαι. Εμένα όλα τα κινητά ίδια μου είναι, πάντως. Μεγάλο τζάμι έχουν όλα. Στο αντίστοιχο νήμα οι φήμες είναι σχεδόν επιβεβαιωμένες, άλλωστε η παρουσίαση απέχει μόλις 15 μέρες. Το iPhone θα βγει σε ένα 7μηνο, μέχρι και παιδί προλαβαίνει να κάνει κάποιος
mants118 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι έτσι (ποιος ξέρει;;; τότε θα ακουστεί από τον τύπο με την επίτηδες βαριά αγγλική προφορά (αρέσει στα Αμερικανάκια) να λέει: unapologetically the same design!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα