Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το iPhone 7 της Apple δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τον Σεπτέμβριο, έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα λοιπόν με μία πηγή που η ιστοσελίδα Macrumors χαρακτηρίζει αξιόπιστη, η εμφάνιση του νέου iPhone 7 δεν θα διαφέρει σημαντικά από αυτή των iPhone 6 και 6s, ωστόσο θα γίνουν αλλαγές σε δύο σημεία.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στο σύστημα φακών της κύριας κάμερας –που χάρη σε ένα λεπτότερο, νέο camera module- δεν θα εξέχει από το υπόλοιπο σώμα, όπως συμβαίνει στα iPhone 6 και 6s. Η δεύτερη αλλαγή αφορά στις χαρακτηριστικές λευκές πλαστικές λωρίδες για τις κεραίες στην “πλάτη”, που δεν θα εξαλειφθούν, αλλά θα γίνουν αρκετά πιο διακριτικές για να επιτευχθεί ένα "all-metal look" και θα βρίσκονται στην πάνω και στην κάτω πλευρά καθώς και στις πλαινές πλευρές τις συσκευής.

Η πηγή του Macrumors δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η συσκευή θα είναι λεπτότερη από τα iPhone 6 ή 6s, ωστόσο οποιαδήποτε παρέμβαση της Apple στον συγκεκριμένο τομέα αναμένεται να είναι μικρής σημασίας, αφού η εξάλειψη του εξογκώματος της κάμερας από μόνη της αρκεί για να βελτιώσει τα πράγματα ακόμα και αν οι υπόλοιπες διαστάσεις παραμείνουν ίδιες σε σχέση με το παρελθόν.

Link.png Site: Macrumors

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσει το ίδιο σχέδιο αλλάζοντας αρίθμιση σειράς ή κάνω λάθος...?

Δημοσ.

Άντε ξεκίνησε ο πρόλογος.......Θα ειπωθούν ότι θα έχει 123 νέα χαρακτηριστικά, για να φτάσουμε στα 3 τελικά και να τρέξουμε όλοι (myself included) να το αγοράσουμε και μαλώνοντας με τον φίλο μας ή τον συν φορουμίτη (not me) για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

• Like 11
Δημοσ.

Άντε ξεκίνησε ο πρόλογος.......Θα ειπωθούν ότι θα έχει 123 νέα χαρακτηριστικά, για να φτάσουμε στα 3 τελικά και να τρέξουμε όλοι (myself included) να το αγοράσουμε και μαλώνοντας με τον φίλο μας ή τον συν φορουμίτη (not me) για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

λογικο ειναι,παντου συμβαινει αυτο. μετα απο ενα σημειο υπαρχει κορεσμος στο τι μπορει να βελτιωθει.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δε θέλουν να τους πάρει η κάτω βόλτα, καλά θα κάνουν να δώσουν αρκετά νέα και σημαντικά στοιχεία στο 7άρι, γιατί το 2016 θα είναι ζόρικο. Με το ίδιο design για τα επόμενα 2 χρόνια και κυρίως, με τον ίδιο λόγο οθόνης/συνολικής επιφάνειας πρόσοψης, θα υπάρξουν αντιδράσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως η κάμερα που προεξέχει με βολεύει πάρα πολύ.

Και αυτό γιατί θέλω να καθαρίζω τον φακό πάντα πριν βγάλω φωτογραφία (ψυχαναγκασμό πες το) και έτσι που προεξέχει είναι στο ίδιο επίπεδο με την θήκη μου και δεν χρειάζεται να σκάβω..

• Like 4
Δημοσ.

Οκ επιθυμητη η  αλλαγη στις ασπρες γραμμες καθως χαλουσαν την γενικοτερη εμφανιση του iphone και δεν δικαιολογειται αυτο  απο εταιρεια σαν την apple που τα προιοντα της οφειλουν να ειναι σχεδιαστικα και αισθητικα αρτια.

Τωρα το αρθρο λεει  λιγα πραγματα , αλλωστε ειναι αρκετα νωρις ακομα για να εχουμε επαρκη πληροφορηση σχετικα με τα νεα χαρακτηριστικα . 

Σε αναμονη λοιπον .

• Like 2
Δημοσ.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσει το ίδιο σχέδιο αλλάζοντας αρίθμιση σειράς ή κάνω λάθος...?

και τα 4-5 ιδια συσκευη ηταν, με το τελευταιο απλα πιο μακροστενο

Αν δε θέλουν να τους πάρει η κάτω βόλτα, καλά θα κάνουν να δώσουν αρκετά νέα και σημαντικά στοιχεία στο 7άρι, γιατί το 2016 θα είναι ζόρικο. Με το ίδιο design για τα επόμενα 2 χρόνια και κυρίως, με τον ίδιο λόγο οθόνης/συνολικής επιφάνειας πρόσοψης, θα υπάρξουν αντιδράσεις!

ποια κατω βολτα ρε φιλε? ξερουν οτι πλεον εχουν φτασει σε οριακο σημειο, περισσοτερες πωλησεις απο το 6 που περιμεναν ολοι πως και πως μια πιο μεγαλη συσκευη δε προκειται να κανει...κατω βολτα θα ειναι αν αντι για 70εκ πουλησει 50?

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνει την αλλαγή με τις γραμμές οκ είναι κάτι που θα αναδείξει καλύτερα το design της συσκευής. Τώρα για την κάμερα εμένα μου άρεσε πολύ το μεταλικό δακτυλίδι που προεξείχε και θα με ξενερώσει αν το κάνει τελείως flat όπως ήταν στα προηγούμενα iphone (ok το καταλαβαίνω είναι θέμα γούστου του κάθε ενός).

Θα ήθελα να έχει μικρότερο bezel ανάμεσα σε ιθόνη και περιφέρεια συσκευής και να κόψει λίγο το πάνω κάτω που μεγαλώνουν τη συσκευή κατα πολύ ενώ, θα μπορούσε να μεγαλώσει η οθόνη με τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις της συσκεύης.

Δημοσ.

Οταν η εταρια βρισκεται εδω και χρονια στην κοσμαρα της(λογω πωλησεων)και βλεπουμε κινητα φτωχα και να πωλουνται τοσο ακριβα και να πουλανε κιολας,εν μερη μακαρι να ειναι ακομα πιο φτωχο απο τα προγουμενα μοντελα.

Αλλωστε η εταιρια αυτη αυτο καταφερε να πετυχει.

Δινει λιγοτερα(απο τον ανταγωνισμο και δεν μιλαω για τα specs)και πουλαει ακριβοτερα.

Πιο κλασσικο παραδεγμα η ιδια η Ελλαδα σε αυτο.Σε μια Ελλαδα,που την πνιγει η ανεργια,η κριση γενικα και μετα τα capital control και τα Iphone 6s ηταν εξαντλημενα παντου τις πρωτες μερες.....

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά, ως designer, μου άρεσε εξ' αρχής ο σχεδιασμός του 6ριού & 6+, με αρνητικό φυσικά την κάμερα που ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ εξέχει απ' το σώμα!

...Τώρα, όσο αφορά το 7άρι... ήθελα κάτι "άλλο". Δεν λέω, συνήθως η Apple δεν το "μαμάει" με το design, εννοώ δεν φτιάχνει ένα... F-16 και στο επόμενο μοντέλο βλέπεις... Harrier, αλλά... ήθελα κάτι άλλο, πιο κενοτομικό, πιο "μουράτο". ΩΡΑΙΟ ΜΕΝ... αλλά "μια απ' τα ίδια" δε.

Μόνο λόγο επιδόσεως θα το έπαιρνα - φυσικά ΟΧΙ το "απλό", θα πάω στην "S" έκδοση, δεν την "ξαναπατάω".

Δημοσ.

Μόλις ειδα τα νέα Samsung A3 & A5 απο κοντά. Η Samsung γενικά απο design ειναι αστα και βράστα. Αλλα τα αυτα τα δύο ειναι ερωτεύσιμα. Κουκλιά. Ενα συνδιασμός απο καμπύλες iPhone και γυαλι Sony (οπως και το παλιο iphone 4/4s βεβαια). Κρίμα που το A3 δεν εχει τον 8πυρινο βεβαια γιατι θα ήταν top seller με τις απολυτα μαζεμένες διαστασεις σε 4,7" (οσο σχεδον το 5s.

Δεν ειναι φαν την Samy. Το αντιθετο ισως. Αλλα Apple ακούς? Θα σε φάνε στην στροφη εαν δεν κουνηθεις και λιγο.

Αναμένω την τιμολογηση του 5se που προσωπικα με βολευει σαν μεγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα, φιλαράκο.

ΕΑΝ το 'χεις "γυμνό" (και ως κόπανος... θα το κλαις που θα σου πέσει), τότε ναι, θα "κλαίει" κάποιος κάτοχος 6ριου.

Εγώ που ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΙΝ πάρω κάτι ΗΔΗ έχω επιλέξει και την θήκη και την έχω προαγοράσει, έχω μια THULE εκπληκτική (που αντέχει και... πυρηνική επίθεση με δαύτη το κινητό) και δεν υπάρχει πρόβλημα, ΗΔΗ την καλύπτει περί του... μισού πόντου (το καουτσούκ περίβλημα).

Οι "γραμμές" με αφήνουν αδιάφορο, διότι η THULE το καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ και δεν φαίνεται τίποτα, παρά μόνο η οθόνη (και έχει και "πιχάκι" 3-4 χιλιοστών, οπότε αν πέσει με "την μούρη" δεν παθαίνει το παραμικρό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...