djtheofanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά.Παρατήρησα σήμερα πως ένα pinάκι του ssd μου (στο "data" μέρος) είναι σπασμένο στη μέση. Συγκεκριμένα είναι το δεξί. (το ένα από τα 2 grnd). Λογικά θα κάνει επαφή με το μέρος του καλωδίου. Σώνεται η κατάσταση; Δεν τον έχω συνδέσει ακόμα...περιμένω συμβουλές/γνώμες!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά.Παρατήρησα σήμερα πως ένα pinάκι του ssd μου (στο "data" μέρος) είναι σπασμένο στη μέση. Συγκεκριμένα είναι το δεξί. (το ένα από τα 2 grnd). Λογικά θα κάνει επαφή με το μέρος του καλωδίου. Σώνεται η κατάσταση; Δεν τον έχω συνδέσει ακόμα...περιμένω συμβουλές/γνώμες!Μια φωτογραφία θα βοηθούσε περισσότερο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Φωτο....Και εγώ το έχω σπάσει το πλαστικό στον ssd μου σε σκληρό που έσπασε και ποδαρακι αν πατήσει καλά το καλώδιο data θα κάνεις δουλειά εμένα μου έλυσαν τα χέρια τέτοια καλώδια https://pc-evolution.gr/konig-cmp-ci-027-sata-combi-data-power-7pin-s-ata-data-5.25m-1m..html 1
djtheofanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά πολύ μάπα τα connectors των sata...υπερευαίσθητα του κερατά και τα πλαστικά του σπάνε πολύ ευκολάκι...
faklan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μια άλλη πιο εξτριμ λύση, αν το κατέχεις, είναι να κόψεις ένα καλώδιο σατα από την μια μεριά και να το κολλήσεις με κολλητήρι απευθείας πάνω στα πινς του σκληρού βάζεις και λίγη ζεστή σιλικόνη μετά και τέλος! Κάπως έτσι από το 0:30 - 1:30 περιπου στο βίντεο...
coolerman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 επειδή είναι υπερευαίσθητα..θέλει ευλαβικές κινήσεις.
SaFiS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απο την στιγμή που λείπει το πλαστικό, ΠΩΣ θα σφίξει το καλώδιο στην θέση του?? Εκτός και αν έχεις κάποιο ενιαίο βύσμα με αυτό του ρεύματος...
faklan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το βύσμα το κολλάει κανείς με κόλλα ή ταινία έστω...το θέμα είναι θα κάνουν σωστή επαφή τα πινς μεταξύ τους για να μην υπάρξει απώλεια δεδομένων ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απο την στιγμή που λείπει το πλαστικό, ΠΩΣ θα σφίξει το καλώδιο στην θέση του?? Εκτός και αν έχεις κάποιο ενιαίο βύσμα με αυτό του ρεύματος... Εγώ συνήθως σφινωνω το σπασμένο πλαστικό μέσα στο data καλώδιο χώρος αυτό με το παραμικρό χάνει τον δίσκο το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα