Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εδώ και 5 μέρες έχω το εξής πρόβλημα, δεν κλειδώνει το ρουτερ με τίποτα σε adsl2+ , ενώ όταν το βάζω σε adsl2 όλα δουλεύουν κανονικά , στην χαμηλότερη ταχύτητα του adsl2 φυσικά. Έχω δοκιμάσει 3 routers , Archer vr200 , Thomson 585 και ένα Pirelli της Cyta , το οποίο είναι το μόνο που καταφέρνει να συνδεθεί μετά από πολύ κόπο αλλά με μεγάλη αστάθεια. Έχω επικοινωνήσει με Forthnet , μου άλλξε το προφιλ σε 11 και όλα ήταν καλά για μια μέρα (χαμήλωσε ο συγχρονισμός μου) και από εχθές πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταεί? δεν είχα ποτέ κάποιο ανάλογο πρόβλημα , για να σας προλάβω δεν έχω καμια τηλεφωνική συσκευή , το router είναι συνδεδεμένο στην μία και μοναδική πρίζα του σπιτιού η οποία είναι και καινούρια ( την άλλαξα προληπτικά μόλις άρχισα να έχω το πρόβλημα)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εδώ και 5 μέρες έχω το εξής πρόβλημα, δεν κλειδώνει το ρουτερ με τίποτα σε adsl2+ , ενώ όταν το βάζω σε adsl2 όλα δουλεύουν κανονικά , στην χαμηλότερη ταχύτητα του adsl2 φυσικά. Έχω δοκιμάσει 3 routers , Archer vr200 , Thomson 585 και ένα Pirelli της Cyta , το οποίο είναι το μόνο που καταφέρνει να συνδεθεί μετά από πολύ κόπο αλλά με μεγάλη αστάθεια. Έχω επικοινωνήσει με Forthnet , μου άλλξε το προφιλ σε 11 και όλα ήταν καλά για μια μέρα (χαμήλωσε ο συγχρονισμός μου) και από εχθές πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταεί? δεν είχα ποτέ κάποιο ανάλογο πρόβλημα , για να σας προλάβω δεν έχω καμια τηλεφωνική συσκευή , το router είναι συνδεδεμένο στην μία και μοναδική πρίζα του σπιτιού η οποία είναι και καινούρια ( την άλλαξα προληπτικά μόλις άρχισα να έχω το πρόβλημα)

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι απο σενα. Για καποιο λογο η γραμμη σου κλειδωθηκε σε modulation ADSL2 και οχι  +. Ξαναπαρε τηλεφωνο στην τεχνικη εξυπηρετηση να το κοιταξουν...

Δημοσ.

Μετά από μια ώρα δοκιμές σε όλα τα προφιλ συγχρονισα επιτέλους σε adsl2+ . Το θέμα είναι ότι η ταχύτητά μου έχει πέσει άλλα 2mbps ,σε 11 πλεον. Υπάρχει περίπτωση να έχω βελτίωση αν τραβίξω καλώδιο από τον κατανεμιτή κατευθείαν στο σπίτι μου?

Δημοσ.

αν τρια ρουτερ δεν παιζουν σε adsl2+ κατι γινεται ειτε με την γραμμη ειτε με την καρτα στο αστικο κεντρο.

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι απο σενα. Για καποιο λογο η γραμμη σου κλειδωθηκε σε modulation ADSL2 και οχι  +. Ξαναπαρε τηλεφωνο στην τεχνικη εξυπηρετηση να το κοιταξουν...

απο default η καρτα ειναι multimode αλλα κλειδωνει σε adsl2+ εκτος αν υπαρχει καποιο θεμα με την γραμμη ή καποιο θεμα με την καρτα.θα πρεπε να υπαρχει λογος για να τον βαλουν σε adsl2 ή σε g.dmt και παλι εκει προτειμουν να το κανουν διαμεσω του ρουτερ αφηνοντας μονο το adsl2  ή το g.dmt αντι να γινει απο την καρτα.

Μετά από μια ώρα δοκιμές σε όλα τα προφιλ συγχρονισα επιτέλους σε adsl2+ . Το θέμα είναι ότι η ταχύτητά μου έχει πέσει άλλα 2mbps ,σε 11 πλεον. Υπάρχει περίπτωση να έχω βελτίωση αν τραβίξω καλώδιο από τον κατανεμιτή κατευθείαν στο σπίτι μου?

αν σου εβαλαν 11 αρι profile ειναι λογικο.παρε τηλεφωνο και ζητα 6 αρι για δοκιμη.αν εισαι σε alcatel ζητα 6 no rfi για να παρεις το max.σκοπος δεν ειναι να τραβηξεις καλωδιο απο τον κατανεμητη μεχρι πανω  χωρις να ξερει αν εχει προβλημα.σκοπος ειναι να κατεβεις στον κατανεμητη/χωνευτη και να δεις ποσο συγχρονιζεις εκει και να δεις αν συγχρονιζεις το ιδιο με πανω.αν ειναι το ιδιο με πανω εισαι μια χαρα.αν ειναι πολυ λιγοτερο κατι παιζει οποτε δες το αναπληρωματικο ζευγαρι.μια μικρη απωλεια θα την εχεις απο κατω σε σχεση με πανω.μπορει κατω να εισαι 11mbit και πανω 10.8.δεν ειναι προβλημα αυτο.

σηκωσε τα στατιστικα απο το thomson.εκει θα δουμε και ποσο συγχρονιζεις αλλα και σε τι profile σε εχουν αλλα επισης το thomson στο broadband connection και μετα στο dsl connection και μετα στο details πανω δεξια αν το πατησεις θα σου βγαλει σε τι dslam εισαι.θα γραφει λογικα

Chipset Vendor ID (Local/Remote):

BDCM / IFTN

εσυ κοιτας το remote.αν ειναι bdcm τοτε εισαι σε broadcom οποτε ζητας 6 no rfi.αν εισαι οπως εγω στο remote iftn εισαι σε infineon αρα εισαι σε siemens αρα απλα ζητας 6 margin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...