jimis_kav22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εκεί που λειτουργουσα κανονικά τον υπολογιστή ξαφνικά έκλεισε, τον ανοίγω, μετά από 10 πάλι τα ίδια πατάω τερματισμό και μετά από κάποια δευτερόλεπτα άνοιξε πάλι. Αρχικά νόμιζα ότι δαιμονιστηκε. Υπάρχει Κάποια λύση σας παρακαλώ?
TheAccountant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Διευκρίνησε τι εννοεις οταν λες "κλεινει μονος του" Κλεινει πχ λες και κοπηκες το ρευμα? Πεταξε μπλε οθονη και εκλεισε? Εκλεισε σαν νορμαλ shutdown? To τελευταιο το αντιμετωπιζω εγω... ειναι σαν να πατάω εγω το shutdown και ξεκινα και κλεινει. Αγνωστη αιτιολογια. Καταραμμένα 10αρια. 1
Tēladominus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ναι. Λέγεται "πήγαινε τον σε έναν αξιόλογο μηχανικό υπολογιστών".
jimis_kav22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Διευκρίνησε τι εννοεις οταν λες "κλεινει μονος του" Κλεινει πχ λες και κοπηκες το ρευμα? Πεταξε μπλε οθονη και εκλεισε? Εκλεισε σαν νορμαλ shutdown? To τελευταιο το αντιμετωπιζω εγω... ειναι σαν να πατάω εγω το shutdown και ξεκινα και κλεινει. Αγνωστη αιτιολογια. Καταραμμένα 10αρια. αυτό παθενω και εγώ είναι σαν να πατάω το κουμπί που ανοίγει ο υπολογιστής
jimis_kav22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ είναι σαν να πατάω το κουμπί του τερματισμού
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ρε άνθρωπε σε ρώτησαν για θερμοκρασίες. Δεν απάντησες. Δεν γράφεις από τι αποτελειται το σύστημά σου (αναλυτικά). Τα νύχια μας θα μυρίσουμε? Τέλος έχεις βάλει το θέμα σε λάθος ενότητα. 1
jimis_kav22 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει. έναν Dell inspiron έχω που όταν τον έχω στη πρίζα κλείνει, ανοίγει ξανά κλείνει και δε ξέρω τι να κάνω. Ακόμη και όταν λειτουργεί κλείνει μόνος του
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάποια στιγμή ανοίξει εγκατέστησε το HW Monitor να δεις θερμοκρασίες. Να ξεκαθαριστεί αν είναι θέμα θερμοκρασιών ή όχι. 1
jimis_kav22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτες ειναι οταν ανοιξα τον υπολογιστη(συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης αλλα δεν ειχα προσβαση στο διαδικτυο)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι βλεπω , δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων.
jimis_kav22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι βλεπω , δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων.οπότε τι μπορεί να φταίει?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 χίλια δυό.. απο ιό (Συνηθισμενο) , προβλημα με την RAM (συνηθισμενο) , προβλημα θερμοκρασιων (πολυ συνηθισμενο / αλλα δεν εχεις τετοιο προβλημα) κλπ. Γνωμη μου ειναι να τα παρεις με την σειρα , πχ: Τρέξε ενα ΚΑΛΟ προγραμμα αντιβιοτικο/anti-virus Τρεξε το MemTest για να δεις εαν εχουν καποιο προβλημα οι RAM σου. Οσο περισσοτερη ωρα το αφησεις τοσο καλυτερα (3-4 ωρες ειναι υπερ-αρκετες). Κανε αυτα και βλεπουμε. Επισης καλο θα ειναι, μετα απο το anti-virus (Full Scan κανε και αστο να τελειωσει , θα παρει ωρες) σκαναρε και με το Malware Bytes AntiMalware.
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Διευκρίνησε τι εννοεις οταν λες "κλεινει μονος του" Κλεινει πχ λες και κοπηκες το ρευμα? Πεταξε μπλε οθονη και εκλεισε? Εκλεισε σαν νορμαλ shutdown? To τελευταιο το αντιμετωπιζω εγω... ειναι σαν να πατάω εγω το shutdown και ξεκινα και κλεινει. Αγνωστη αιτιολογια. Καταραμμένα 10αρια. Αυτό άρχισε να το κάνει μετά το τελευταίο cumulative update. Ανοίγω το pc το πρωί και μόλις πάω να ανοίξω πχ chrome, μετά από λίγο κλείνει το pc. ΚΑΘΕ μέρα όμως και μόνο μια φορά..
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό άρχισε να το κάνει μετά το τελευταίο cumulative update. Ανοίγω το pc το πρωί και μόλις πάω να ανοίξω πχ chrome, μετά από λίγο κλείνει το pc. ΚΑΘΕ μέρα όμως και μόνο μια φορά.. Μιλάμε για την ίδια περίπτωση για το λάπτοπ του ts ή για δικιά σου περίπτωση και άλλο pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα