Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μη θυμαμαι τοσο πολυ τα settings μου ειναι φαινεται περιεργο αλλα αν ειναι το ξανακατεβεζω παντως ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως εκτος απο το water quality τουλαχιστον και shadows επαιρνε ultra.

To βιντεο ομως πιυ αναφερω ξεκαθαρα για τρολαρισμα γραφει ultra settings και εχει msaa fxaa OFF ετσι και αλλιως τα settings του παιχνιδιου εχουν slider και σε αφηνουν οσο ειναι το μεγεθος της vram της καρτας γραφικων με τις r9 270 γεμιζε ολη την vram kaι καποια settings δεν ανεβαιναν me την 980 ολα στο τερμα 8x aa msaa draw distance επισης στο τερμα κλπ απο τα 4 γιγα της καρτας γεμιζουν τα 3.6 η 980 δεν πασχει απο το θεμα της 970, και τα fps σε 1080 παντα που παιζω ειναι απο 45 min μεχρι 90 περιπου απο οσο θυμαμαι ακομα οταν μιλαμε για ultra ρυθμισεις Αυτο που περιεγραψα ειναι ultra και οχι μαλαγανιες του στυλ οχι ΑΑ κλπ

Και επειδη σαν παιχνιδι ειναι cpu intensive ολα που σου ανεφερα εγιναν σε πλατφορμα χ99 με 5820κ @4.65 σταθερα με custom νερακι

Μην λεει λοιπον καποιος για 270χ και ultra settings γιατι η τρολαρει η δεν γνωριζει πολυ περισσοτερο για μια καρτα που ειχα 270 σε crossfire

Δεν επιμενω γιατι εχω πολυ καιρο που το παιξα το παιχνιδι και δεν ειμαι 100% σιγουρος,ειχα ομως αυτη την εντυπωση.Αν δεν βαριεμαι,μπορει να το εγκαταστησω το απογευμα απο περιεργια και μονο.Παντως θυμαμαι πολυ καλα οτι η vram της καρτας σχεδον γεμιζε,το επιβεβαιωνει και ο φιλος arrows.

Ναι εντάξει τα τεχνικά του θέματος και την απόδοση της 270x δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη κάρτα. Μόνο ό,τι μπορώ να βρω στο ιντερνετ.

Μόνο στην λεπτομέρεια του ότι το GTA δεν δίνει ULTRA settings σε όλες τις επιλογές ήθελα να σχολιάσω και τίποτα παραπάνω(δίνει μόνο σε κάποιες όπως το water quality που είπε ο φιλος arrows, http://www.gamersnexus.net/game-bench/1905-gta-v-pc-fps-benchmark-graphics-cards )

Επίσης για τη vram που λέτε ναι ισχύει το είδα κι εγώ στην gtx 670 που το παίζω, γεμίζει σχετικά εύκολα.. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να παίζω με όλα στο τέρμα με 55-60 fps σταθερά.. Εντάξει η 270x προφανώς είναι πιο αργή κάρτα από την 670, απλά λέω..

Τέλος πάντων βγήκαμε λίγο off topic με την παρατήρηση μου ας μην το συνεχίσουμε άλλο.

Επεξ/σία από petran91
  • Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...