TasosRS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε πρόχειρα έναν ανεμιστήρα, τον στοκ της ψύκτρας να χτυπάει τα VRM, και έναν 12άρι απο πίσω να χτυπάει στο socket. ευχαριστω!!
SOAD1981 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 εγω παντως (δεν ειμαι fanboy κανενος) αυτος ηταν ο λογος που εφυγα απο 8320 και πηγα σε i5 4460 . ειχα χαμηλα fps σε σχεση με τον τωρινο που εχω τωρα (ειχα και οικονομικο προβλημα και ειχα αναγκαστει να πουλησω ολοκληρο το PC προκειμενου να βγαλω λεφτα για ιατρικους λογους αλλα τεσπα) ο 8320 ηταν περιφημος σε multitasking ομως σε παιχνιδια ειχα θεμα (μιλαω παντα για βαρια τυπου shadow of mordor , crysis 3, GTA V) οποτε Τάσο αν θες ασε και αυτο το option στο μυαλο σου . αν πουλησεις σετακι CPU-MOBO και παρεις (εστω και μεταχειρισμενο 1150 socket) καποιον i5 (κλειδωμενο προκειμενου να μην ξεφυγεις σε χρηματα) και μια απλα καλη μητρικη , θα δεις διαφορά (μιλαω παντα για παιχνιδια ΟΚ?) 1
arrows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τι να την κάνει την αναβάθμιση εδω νομίζει οτι παίζει με 60fps gta 5 σε 1080 με την 270x? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Soad1981 εξηγείς λίγο τι εννοείς χαμηλά fps με τον 8320 και σε ποια παιχνίδια ; Μου ακούγεται τουλάχιστον παράλογο κάτι τέτοιο να είδες τόσο μεγάλη διαφορά, ένα φιλαράκι μου έχει 212 evo + 8320 4ghz +990xa ud3 + gtx 960 4gb windforce και τα παίζει όλα άψογα χωρίς χαμηλά fps. Σκέψου είχε πριν r9 290 και i5 4570, πήγε σε fx γιατί ήθελε multitasking και editing / recording, αλλά στην αρχή είχε θέμα με χαμηλά fps επειδή είχε την 970 fatal1ty performance. Μετά με την 990xa ud3 και την 290 δεν είχε κανένα θέμα ,όπως έπαιζε στον i5 έπαιζε και στον fx και συγκεκριμένα gta v, tomb raider lol και smite. Έδωσε την 290 για οικονομικούς λόγους και πήγε στην 960, αλλά όπως σου λέω δεν έχει κανένα θέμα και ούτε είχε, αν εξαιρέσεις βέβαια την fatal1ty performance που ήταν κάκιστη αγορά. 2
SOAD1981 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειπα οτι ηταν κακος αλλα σιγουρα σε σχεση με τον 4460 που εχω τωρα σε παιχνιδια ειναι χειροτερος.ο φιλος σου μηπως εχει κανει OC?εγω παντως δεν ειχα κανει , δεν το κατεχω αλλωστε το αθλημα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Στα 4 ghz τον είχε, σε ρολόγια 8350, αλλά διαφορά στα games δεν είδε, ήθελε απλά να έχει ρολόγια 8350 .
panagiotis1974 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τι να την κάνει την αναβάθμιση εδω νομίζει οτι παίζει με 60fps gta 5 σε 1080 με την 270x? Εγώ με 770 oced δεν μπορώ να πιάσω 60, χωρίς vsyng φυσικά λέω.50 και είμαι και χαρούμενος Mε πολλά κουτσουρέματα και ψαλίδια το έφερα εκεί αλλα σε κάτι σημεία πέφτει και πιο κάτω.. 1
arrows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ με 770 oced δεν μπορώ να πιάσω 60, χωρίς vsyng φυσικά λέω.50 και είμαι και χαρούμενος Mε πολλά κουτσουρέματα και ψαλίδια το έφερα εκεί αλλα σε κάτι σημεία πέφτει και πιο κάτω.. Η πλακα ειναι οτι αν δεις το βιντεο που ποσταρισε για αναφορα στο youtube ο τυπος που το ανεβασε εχει πολυ πλακα γραφει ultra settings και εχει msaa fxaa off και τα περισσοτερα στο very high και φυσικα textiures very high μιλαμε κανονικο trolarisma
petran91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Η πλακα ειναι οτι αν δεις το βιντεο που ποσταρισε για αναφορα στο youtube ο τυπος που το ανεβασε εχει πολυ πλακα γραφει ultra settings και εχει msaa fxaa off και τα περισσοτερα στο very high και φυσικα textiures very high μιλαμε κανονικο trolarisma Δείξε μου ένα βιντεο που να λεει Ultra σε ολα αυτα που μου ειπες. Ανοιξα και μονος μου το GTA για να δοκιμασω αυτο που λες και τα textures πανε μεχρι Very high. Μονο το reflection quality παει ultra τιποτα αλλο. Και αυτος ο φιλος εδω λεει ultra και δειχνει very high. Παντως απο βιντεακια και μονο που επεσε το ματι μου η R9 270x το παιζει σε ψηλα FPS το GTA, οχι ultra/high ομως..
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δείξε μου ένα βιντεο που να λεει Ultra σε ολα αυτα που μου ειπες. Ανοιξα και μονος μου το GTA για να δοκιμασω αυτο που λες και τα textures πανε μεχρι Very high. Μονο το reflection quality παει ultra τιποτα αλλο. Και αυτος ο φιλος εδω λεει ultra και δειχνει very high. Παντως απο βιντεακια και μονο που επεσε το ματι μου η R9 270x το παιζει σε ψηλα FPS το GTA, οχι ultra/high ομως.. Στο βιντεο που δειχνεις,δεξια απο το Very high εχει βελακι που σημαινει εχει κι αλλη επιλογη προς τα πανω,Ultra High.Τεσπα,να μην τα πολυλογουμε με την 290 το συγκεκριμενο παιχνιδι ολα τερμα με το ζορι 65-70 frames ειχα σε 1080p,αρα με την 270Χ πρεπει να εχεις καποιος το πολυ το 1/3,κανα 25 δλδ.Το 60αρι που λεει ο φιλος μαλλον το ονειρευτηκε με την συγκεκριμενη καρτα.Για να μην πω οτι σχεδον γεμιζε και τα 4GB Vram,3600ΜΒ+. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το youtube δυστυχώς δεν αποτελεί γνώμονα σύγκρισης, το έχουμε πει αμέτρητες φορές, ο κόσμος του youtube στα benchmarks απέχει μίλια από την πραγματικότητα. Πως το καταφέρνουν και τα δείχνουν όλα τέλεια, μόνο αυτοί το ξέρουν. Και αλίμονο αν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό, ο ίδιος ο louci4er είπε πως βγάζει τόσα fps που το έχει το μηχάνημα και ξέρει πως πάει, δεν νομίζω το youtube να έχει περισσότερο δίκιο από προσωπικές γνώμες χρηστών και χρηστών που ξέρουν τι λένε και δεν λένε αερολογίες. 2
petran91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Στο βιντεο που δειχνεις,δεξια απο το Very high εχει βελακι που σημαινει εχει κι αλλη επιλογη προς τα πανω,Ultra High.Τεσπα,να μην τα πολυλογουμε με την 290 το συγκεκριμενο παιχνιδι ολα τερμα με το ζορι 65-70 frames ειχα σε 1080p,αρα με την 270Χ πρεπει να εχεις καποιος το πολυ το 1/3,κανα 25 δλδ.Το 60αρι που λεει ο φιλος μαλλον το ονειρευτηκε με την συγκεκριμενη καρτα.Για να μην πω οτι σχεδον γεμιζε και τα 4GB Vram,3600ΜΒ+. Όχι, αν πας δεξιά σε βγάζει στο νορμαλ και πάλι, άνοιξα το GTA μόνο για να το δοκιμάσω. Δεν κολλήσα στα πόσα FPS παίζει η κάρτα το GTA, όσο σε αυτό που λέει ο arrows περί τρολαρίσματος, και περί ultra settings. Στο GTA, δεν λέει ultra. Very High είναι το μαξ (σε κάποιες ρυθμίσεις όπως το textures που αναφέρθηκε).
arrows Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, αν πας δεξιά σε βγάζει στο νορμαλ και πάλι, άνοιξα το GTA μόνο για να το δοκιμάσω. Δεν κολλήσα στα πόσα FPS παίζει η κάρτα το GTA, όσο σε αυτό που λέει ο arrows περί τρολαρίσματος, και περί ultra settings. Στο GTA, δεν λέει ultra. Very High είναι το μαξ (σε κάποιες ρυθμίσεις όπως το textures που αναφέρθηκε). Να μη θυμαμαι τοσο πολυ τα settings μου ειναι φαινεται περιεργο αλλα αν ειναι το ξανακατεβεζω παντως ΕΙΜΑΙ 100% σιγουρος πως εκτος απο το water quality τουλαχιστον και shadows επαιρνε ultra.To βιντεο ομως πιυ αναφερω ξεκαθαρα για τρολαρισμα γραφει ultra settings και εχει msaa fxaa OFF ετσι και αλλιως τα settings του παιχνιδιου εχουν slider και σε αφηνουν οσο ειναι το μεγεθος της vram της καρτας γραφικων με τις r9 270 γεμιζε ολη την vram kaι καποια settings δεν ανεβαιναν me την 980 ολα στο τερμα 8x aa msaa draw distance επισης στο τερμα κλπ απο τα 4 γιγα της καρτας γεμιζουν τα 3.6 η 980 δεν πασχει απο το θεμα της 970, και τα fps σε 1080 παντα που παιζω ειναι απο 45 min μεχρι 90 περιπου απο οσο θυμαμαι ακομα οταν μιλαμε για ultra ρυθμισεις Αυτο που περιεγραψα ειναι ultra και οχι μαλαγανιες του στυλ οχι ΑΑ κλπ Και επειδη σαν παιχνιδι ειναι cpu intensive ολα που σου ανεφερα εγιναν σε πλατφορμα χ99 με 5820κ @4.65 σταθερα με custom νερακι Μην λεει λοιπον καποιος για 270χ και ultra settings γιατι η τρολαρει η δεν γνωριζει πολυ περισσοτερο για μια καρτα που ειχα 270 σε crossfire
TEOKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Στον ssd η στον hdd έχεις τα παιχνίδια;Δες τους μια με το hd sentinel
LouCi4er Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, αν πας δεξιά σε βγάζει στο νορμαλ και πάλι, άνοιξα το GTA μόνο για να το δοκιμάσω. Δεν κολλήσα στα πόσα FPS παίζει η κάρτα το GTA, όσο σε αυτό που λέει ο arrows περί τρολαρίσματος, και περί ultra settings. Στο GTA, δεν λέει ultra. Very High είναι το μαξ (σε κάποιες ρυθμίσεις όπως το textures που αναφέρθηκε). Δεν επιμενω γιατι εχω πολυ καιρο που το παιξα το παιχνιδι και δεν ειμαι 100% σιγουρος,ειχα ομως αυτη την εντυπωση.Αν δεν βαριεμαι,μπορει να το εγκαταστησω το απογευμα απο περιεργια και μονο.Παντως θυμαμαι πολυ καλα οτι η vram της καρτας σχεδον γεμιζε,το επιβεβαιωνει και ο φιλος arrows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα