~Palpatin~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ ποντάρω σε vrm throttling. Η tower ψύκτρα δεν ψύχει την μητρική. Τσέκαρε την συχνότητα μέσα σε παιχνίδια 2
TasosRS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Aυτό που πόσταρες "η καρτα παιζει το GTA V για παραδειγμα 40-60fps σε ultra settings χαλαρα..." ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ οπότε ή κατι λές λάθος ή κάτι κάνεις λάθος, για να σου λύσω την απορία είχα crossfire ρ9 270 που ήταν απείρως γρηγορότερες απο την 270χ και ultra settings δεν σε άφηνε κάν λόγω μεγέθους της vram τα 1080p οπότε μην λέμε οτι να ναι..... για κοιτα λιγο κανα βιντεο και πες μου και τι εννοεις δεν σε αφηνε?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κλείσε το turbo core από το bios και αφότου το κάνεις κλείσε 2 από τους πυρήνες, θα έχεις 6 πυρήνες αντί για 8. Αυτή είναι μία απλή λύση δίχως να βάλεις φανάκι στο κύκλωμα τροφοδοσίας, το οποίο βρίσκεται αριστερά του socket. Η συγκεκριμένη μητρική είναι ο ναός του throttling για τους fx 8 core, είναι μακράν ότι χειρότερο για 83xx, μέχρι fx 6300 είναι ok, διαφορετικά για οτιδήποτε ανώτερο θέλει ψύξη στα vrm ή απλά κάνεις αυτό που είπα, κλείνεις turbo και 2 από τους 8 πυρήνες. Κάνε την δοκιμή και πες μας αποτελέσματα. Απλά το βασικότερο είναι να έχεις κλειστό το turbo core, διαφορετικά δουλειά δεν θα γίνει, μιας και το turbo αυξάνει την θερμοκρασία. Το throttling που έχεις προκαλείται από το κύκλωμα τροφοδοσίας που είναι πάνω στην μητρική αριστερά από το socket, από ψύκτρα είσαι κομπλέ. 1
SOAD1981 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 την πτωση των fps στην εκανε απο την αρχη που εστησες το μηχανημα η' το παρατηρησες τωρα? αυτο παντως για το throttle ισχυει.καλο θα ηταν να προσπαθησεις να πουλησεις την μητρικη που εχεις και να παρεις μια απο αυτες http://www.skroutz.gr/s/7536940/Gigabyte-970A-UD3P-rev-2-0.html http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html 1
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κλείσε το turbo core από το bios και αφότου το κάνεις κλείσε 2 από τους πυρήνες, Δεν νομίζω να είναι λογικό λόγου throttle να πέφτει στα 2-3 καρέ,είπαμε αλλά πόσο throttle να κάνει δηλαδή. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κιόμως πίστεψέ με, ξέρω τι λέω . Η 970 pro 3 έχει άθλια vrm, ζεσταίνονται ακόμη και με 8320 στοκ με turbo ανοιχτό και ναι είναι λογικό να dropάρει τόσο. Εμένα βούταγε η σαπιοasus που είχα στα 35 fps, μου ακούγεται κάργα λογικό με μια asrock που έχει χειρότερη ποιότητα και έχει πάνω έναν 8320 να ρίχνει τόσο τα fps, 4+1 power phase με τέτοια ποιότητα vrm και 8320 πάνω είναι έγκλημα.
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω να είναι λογικό λόγου throttle να πέφτει στα 2-3 καρέ,είπαμε αλλά πόσο throttle να κάνει δηλαδή. Aν δουλεύει με dips στα 1.4 ή και 0.8ghz μπορεί 1
TasosRS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 την πτωση των fps στην εκανε απο την αρχη που εστησες το μηχανημα η' το παρατηρησες τωρα? αυτο παντως για το throttle ισχυει.καλο θα ηταν να προσπαθησεις να πουλησεις την μητρικη που εχεις και να παρεις μια απο αυτες http://www.skroutz.gr/s/7536940/Gigabyte-970A-UD3P-rev-2-0.html http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html απο την αρχη το εκανε... Κλείσε το turbo core από το bios και αφότου το κάνεις κλείσε 2 από τους πυρήνες, θα έχεις 6 πυρήνες αντί για 8. Αυτή είναι μία απλή λύση δίχως να βάλεις φανάκι στο κύκλωμα τροφοδοσίας, το οποίο βρίσκεται αριστερά του socket. Η συγκεκριμένη μητρική είναι ο ναός του throttling για τους fx 8 core, είναι μακράν ότι χειρότερο για 83xx, μέχρι fx 6300 είναι ok, διαφορετικά για οτιδήποτε ανώτερο θέλει ψύξη στα vrm ή απλά κάνεις αυτό που είπα, κλείνεις turbo και 2 από τους 8 πυρήνες. Κάνε την δοκιμή και πες μας αποτελέσματα. Απλά το βασικότερο είναι να έχεις κλειστό το turbo core, διαφορετικά δουλειά δεν θα γίνει, μιας και το turbo αυξάνει την θερμοκρασία. Το throttling που έχεις προκαλείται από το κύκλωμα τροφοδοσίας που είναι πάνω στην μητρική αριστερά από το socket, από ψύκτρα είσαι κομπλέ. το δοκιμασα με 6 πυρηνες ειναι και πιο σταθερο αλλα μου ξαναεπεσαν τα fps καπου στα 20-25 οχι ομως σε 2-3 οπως πριν...
arrows Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3vWXWb5WwVE για κοιτα λιγο κανα βιντεο και πες μου και τι εννοεις δεν σε αφηνε? Εγραψες για ultra settings το βιντεακι που ποσταρες ασχετο για ποιο λογο π δημιουργος του εγραψε στο banner στην αρχη ultra settings μονο ultra δεν ειναι ειναι απλως very high με κανα δυο ρυθμισεις στο ultra καμμια σχεση δεν εχει αυτο με ultra settings δωσε msaa water ultra trees το σημαντικοτερο textures ultra και ξανασυζηταμε ετσι γεμιζει η 980 3.6 γιγα vram αλλιως δουλευομαστε ετσι βαλε και στο crysis sto high και ανεβασε βιντεο και να γραφεις οτι παιζεις στο very high me 8χ AA
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 απο την αρχη το εκανε... το δοκιμασα με 6 πυρηνες ειναι και πιο σταθερο αλλα μου ξαναεπεσαν τα fps καπου στα 20-25 οχι ομως σε 2-3 οπως πριν... Αυτό δείχνει throttling κατα 99% 1
TasosRS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό δείχνει throttling κατα 99% τι πρεπει να κανω τωρα?
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Aν δουλεύει με dips στα 1.4 ή και 0.8ghz μπορεί Να ναι καλά η amd και μπορείς να φτιάχνεις φτηνά μηχανήματα με πολλούς πυρήνες. τι πρεπει να κανω τωρα? Ή αγοράζεις καλύτερη μητρική ή μένεις έτσι με τους 6 πυρήνες ή αλλάζεις εντελώς πλατφόρμα. 2
TasosRS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 αρα πρεπει να ψαχτουμε για καινουργια μητρικη....
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 αρα πρεπει να ψαχτουμε για καινουργια μητρικη.... Βάλε πρόχειρα έναν ανεμιστήρα, τον στοκ της ψύκτρας να χτυπάει τα VRM, και έναν 12άρι απο πίσω να χτυπάει στο socket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα