celestial_god Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας , επειδη ηρθε ο καιρος να βαλω ιντερνετ σπιτι (χωρις τηλεφωνα κτλπ) , τι καλο παιζει αυτον τον καιρο που θα το εγκαταστησουν και σχετικα γρηγορα??? εγω σκεφτομουν καμια φορθνετ γιατι οτε το τσιμπαει το θεμα αλλα πειτε μου κ εσεις τι προτεινετε για να εχω μια ιδεα
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στο θεμα αλλα θα σου πω για τις εταιρειες που εγω ειχα. Ειχα OTE ConnX και με το μονο που ημουν ευχαριστημενος ηταν το οτι εκανα Παρασκευη αιτηση και σε λιγοτερο απο 24 ωρες ειχα ετοιμη την συνδεση σπιτι μου. 34 ευρω τον μηνα για (εως) 24mbps τα οποια στην πραξη μου εδιναν 600kb/s!! (το 1/4 απο αυτο που πληρωνα) σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν "ενταξει ειστε, τοσο δινουμε στην περιοχη σας". Επισης ειχα κ αρκετες αποσυνδεσεις, τουλαχιστον 2-3 την εβδομαδα, δεν κρατουσανε για πανω απο ενα λεπτο βεβαια. Εφυγα απο αυτους κ εβαλα Cyta, 11 ευρω λιγοτερα απο οτι εδινα στον OTE και σχεδον διπλασια ταχυτητα (1100kb/s) χρονος συνδεσης βεβαια σχεδον ενας μηνας. Στην Cyta δεσμευεσαι με το δικο τους router βεβαια εκτος και αν ξερεις να παιζεις με bridge. Επισης 3 μηνες τωρα δεν εχω ουτε μία αποσυνδεση. Για τις αλλες εταιρειες δεν εχω εμπειρια αλλα κατα κανονα οτι νά'ναι εκτος απο ΟΤΕ, εχουν γρηγορη εξυπηρετηση αλλα λιγο να το'χεις με τα τεχνικά δεν αξιζει τα επιπλεον λεφτα απλά και μόνο επειδη μπορει να τους χρειαστεις μια φορα το χρόνο. ΥΓ) ειχα τηλεφωνια & internet και στις 2, δεν γνωριζω τις τιμες για σκετο internet.
celestial_god Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για το feedback, εγω ειχα conn-x στο πατρικο και ημουν υπερευχαρηστημενος απλα λογω χρηματων δεν μπορω να το επιλεξω. Σκεφτομουν και Cyta γιατι ειχα ακουσει οτι εχει καλες τιμες , απλα παλια καποιοι φιλοι μου ειχαν κακες εμπειριες με Cyta και γιαυτο κυριως εκανα το thread για να δω τι παιζει αυτην την περιοδο , και ποια ειναι η optimal value for money επιλογη, απλα σκεφτομαι και το διαστημα που χρειαζονται για να το εγκαταστησουν γιατι εχω ελευθερο χρονο τωρα και θελω να καω
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγω έβαλα ΟΤΕ 24mb και δίνω 22€ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Mια επισήμανση, ιντερνετ χωρις τηλεφωνο δεν υπάρχει, ολα τα πακετα ειναι double play, το λεω γιατι αν δεν εχεις γραμμή θελεις και τελη σύνδεσης
celestial_god Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι δυστυχως δεν εχω τηλεφωνο. Θα τους παρει πολυ περισσοτερη ωρα να το εγκαταστησουν και αυτο;;; και ποσο ειναι τα τελη συνδεσης? εντιτ. Τελικα κατεληξα πηρα την αποφαση για οτε (για διαφορους λογους) thank you Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από celestial_god
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα