Evilsmile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα άνοιξα το λαπτοπ μου, ένα hp dv6, 6 ετών να το καθαρίσω, και μόλις το έκλεισα έβαλα τις βίδες κλπ δεν ανοιγε. Έτσι το ξανάνοιξα και παρατήρησα ότι το καλώδιο του διακόπτη είναι κομενο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια καλωδια; [ATTACH]1430311[/ATTACH]
Evilsmile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 <p>Στο εβαυ</p> και πως τα ψάχνω;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 γράφεις το λαπτοπ και το καλωδιο που θελεις
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα άνοιξα το λαπτοπ μου, ένα hp dv6, 6 ετών να το καθαρίσω, και μόλις το έκλεισα έβαλα τις βίδες κλπ δεν ανοιγε. Έτσι το ξανάνοιξα και παρατήρησα ότι το καλώδιο του διακόπτη είναι κομενο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια καλωδια; : [ATTACH]1430311[/ATTACH] μοντέλο και μάρκα
Evilsmile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 <p>γράφεις το λαπτοπ και το καλωδιο που θελεις</p> Φιλαράκι τρελα πουλάς; το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο καλώδιο
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 flex cable power button γράψε και το μοντέλο και θα το βρεις αλλά εάν θες γράψε το μοντέλο να ψάξω και εγώ
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω καταλάβει τι θέλεις, να στο πουμε αγγλικα "cable power switch"
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγινε ευχαριστώ. επίσης μπορείς να βρεις και σε αυτόν έχει ανταλλακτικά ρωτά τον
Evilsmile Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή το καλώδιο θα κάνει δύο βδομάδες να έρθει γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω χωρίς power button?
coolerman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 νομίζω δεν γίνεται κάτι τέτοιο..σε αγγελίες στο φόρουμ κοίταξες;;για να μην περιμένεις..
Evilsmile Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) <p>νομίζω δεν γίνεται κάτι τέτοιο..σε αγγελίες στο φόρουμ κοίταξες;;για να μην περιμένεις..</p> Αποσο έψαξα υπάρχει τρόπος να βραχυκυκλωσεις το σημείο που μπαίνει το καλώδιο πάνω στην mobo με μια βελονιτσα αλλά δεν ξέρω πως. Edit :τελικά το άνοιξα Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από Evilsmile
nikοs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν υπάρχει τρόπος να επιδιορθώσεις την χαλασμένη καλωδιοταινία. Παίρνεις την καλωδιοταινία και την ακουμπάς με μια επιφάνεια και με ένα κοπίδι ξύνεις την απο πάνω πλευρά της απαλά και εως ότου εμφανιστούν τα καλοδιάκια...Αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις αν δεν πιάνουν άστω...
corsair04 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αποσο έψαξα υπάρχει τρόπος να βραχυκυκλωσεις το σημείο που μπαίνει το καλώδιο πάνω στην mobo με μια βελονιτσα αλλά δεν ξέρω πως. Edit :τελικά το άνοιξα απλά υπάρχει κίνδυνος να κάψεις το laptop θέλει προσοχή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα