Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα άνοιξα το λαπτοπ μου, ένα hp dv6, 6 ετών να το καθαρίσω, και μόλις το έκλεισα έβαλα τις βίδες κλπ δεν ανοιγε. Έτσι το ξανάνοιξα και παρατήρησα ότι το καλώδιο του διακόπτη είναι κομενο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια καλωδια;

post-102670-0-86431100-1454621449_thumb.png

[ATTACH]1430311[/ATTACH]

Δημοσ.

Σήμερα άνοιξα το λαπτοπ μου, ένα hp dv6, 6 ετών να το καθαρίσω, και μόλις το έκλεισα έβαλα τις βίδες κλπ δεν ανοιγε. Έτσι το ξανάνοιξα και παρατήρησα ότι το καλώδιο του διακόπτη είναι κομενο. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια καλωδια;

attachicon.gif:

[ATTACH]1430311[/ATTACH]

μοντέλο και μάρκα 

Δημοσ.

<p>γράφεις το λαπτοπ και το καλωδιο που θελεις</p>

Φιλαράκι τρελα πουλάς; το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο καλώδιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>νομίζω δεν γίνεται κάτι τέτοιο..σε αγγελίες στο φόρουμ κοίταξες;;για να μην περιμένεις..</p>

Αποσο έψαξα υπάρχει τρόπος να βραχυκυκλωσεις το σημείο που μπαίνει το καλώδιο πάνω στην mobo με μια βελονιτσα αλλά δεν ξέρω πως.

Edit :τελικά το άνοιξα

Επεξ/σία από Evilsmile
Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχει τρόπος να επιδιορθώσεις την χαλασμένη καλωδιοταινία. Παίρνεις την καλωδιοταινία και την ακουμπάς με μια επιφάνεια και με ένα κοπίδι ξύνεις την απο πάνω πλευρά της απαλά και εως ότου εμφανιστούν τα καλοδιάκια...Αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις αν δεν πιάνουν άστω...

Δημοσ.

Αποσο έψαξα υπάρχει τρόπος να βραχυκυκλωσεις το σημείο που μπαίνει το καλώδιο πάνω στην mobo με μια βελονιτσα αλλά δεν ξέρω πως.

Edit :τελικά το άνοιξα

απλά υπάρχει κίνδυνος να κάψεις το laptop θέλει προσοχή  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...