pcexpert2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα μέλη του Insomnia έχω να σας κάνω μία ερώτηση το τελευτέο μήνα έχωντας εταιρία την forthnet περίπου ένα χρόνο τώρα ξαφνικά το σταθερό μου δέν έχει αναγνώρισει κλήσεων, επίσης όταν παίρνω από το κινητό μου στο σταθερό χτυπάει και οταν τερματίσω την γραμμή το σταθερό συνεχίζει να χτυπάει κανονικά , Επίσης κάποιες φορες το router μου ενώ έχωντας συνδέσει το καλώδιο ADSL το λαμπάκι του internet δέν ανάβει, Να αναφέρω οτι το router έιναι του οτε γιατί παρατήρησα ότι είναι καλύτερο από αυτο που μου έδωσαν απο την forthnet. Βέβεα παρατήρησα ότι στο router πολλές φορές το snr-margin του download αυξομοιώνεται απο 6 έως 1 db , Ξέρει κανείς τι μπορεί να φτέει?? ευχάριστό πολύ
Gas74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Eβαλες να δοκιμασεις το router της forthnet?Κανει τα ιδια?
pcexpert2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό να το δοκιμάσω θα το κάνω αυριο να πάρω την εταιρία γιατί έχασα το μήνυμα που μου είχαν στείλει με το username και το password και είναι αποθηκευμένα μονο στου οτέ αν την πάρω θα μου τα δώσει εύκολα? και άλλη μια ερώτηση η οδηγίες του router γράφουν οτι όταν το συνδέσεις στην μπριζα Adsl αυτό συνδέεται μόνο του στο interner και βρίσκει αυτόματα το θσερναμε και το password είναι αλήθεια?? Ευχάριστό πολύ για την βοήθεια
Gas74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πιστευω οτι δεν θα ζητησει τιποτα και θα συνδεθει......ετσι θυμαμαι και απο το δικο μου..δεν θυμαμαι να εβαλα καποιο κωδικο....αν σου ζητησει ..οκ παρε ενα τηλεφωνο στην forthnet,δε νομιζω να στο κρυψουν..Κανε μια δοκιμη και βλεπεις
pcexpert2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τό δοκίμασα αλλα το λαμπακι internet είναι πάντα κόκκινο στο manual λέει να μήν συνδέσω το φίλτρο adsl πριν απο το router δηλάδή να βγάλω όλα τα φιλτρα? και να αφίσω το router μόνο του?
Gas74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ναι.....μη βαλεις τιποτα.....συνδεσε μονο το router ,αν συνεχιζει να εχει κοκκινες ενδειξεις πρπει να επικοινωνησεις με τον παροχο
pcexpert2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά βρήκα των κοδικό το σύνδεσα και είναι εντάξη λέω να βγάλω ολο το βράδυ τα τηλέφωνα απο τις μπρίζες και το router γιατι έχω ακουσει οτι αν έχει βραχυκυκλώσει η γραμμή κάνεις αυτο
pcexpert2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά σήμερα το πρωί πήγα έβαλα ολες της συσκευές στης πρίζες και το router παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό χωρίς αναγνώριση, το κλείνω και η γραμμή χτυπούσε μισή ώρα ακόμα μετά έβγαλα όλες τι συσκευές και ξανακάλεσα και η γραμμή χτυπούσε κανονικά τελος πάντων πηρα την forthnet μου είπαν οτι η γραμμή είχαι βραχυκύκλωση ( Όπως τοχα φανταστεί ) έκανε ανανέωση την γραμμή και μου έιπαι πώς θα το δηλώσει βλάβει απο εκεί και πέρα περιμενο
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα μέλη του Insomnia έχω να σας κάνω μία ερώτηση το τελευτέο μήνα έχωντας εταιρία την forthnet περίπου ένα χρόνο τώρα ξαφνικά το σταθερό μου δέν έχει αναγνώρισει κλήσεων, επίσης όταν παίρνω από το κινητό μου στο σταθερό χτυπάει και οταν τερματίσω την γραμμή το σταθερό συνεχίζει να χτυπάει κανονικά , Επίσης κάποιες φορες το router μου ενώ έχωντας συνδέσει το καλώδιο ADSL το λαμπάκι του internet δέν ανάβει, Να αναφέρω οτι το router έιναι του οτε γιατί παρατήρησα ότι είναι καλύτερο από αυτο που μου έδωσαν απο την forthnet. Βέβεα παρατήρησα ότι στο router πολλές φορές το snr-margin του download αυξομοιώνεται απο 6 έως 1 db , Ξέρει κανείς τι μπορεί να φτέει?? ευχάριστό πολύ μερικα tips.πολλες φορες αν δεν εχουμε αναγνωριση μπορει να φταιει καποιο φιλτρο που εχει θεμα.αλλες φορες μπορει να ειναι οτι υπαρχουν πολλες συσκευες πανω στο κυκλωμα ειδικα σταθερες που ζοριζουν πολυ την γραμμη.προσπαθουμε να εχουμε μια σταθερη και τα υπολοιπα να ειναι ασυρματα. οτι χτυπαει η γραμμη μετα συνηθως ειναι βραχυκυκλωμα αν και εχουν υπαρξει και περιπτωσεις που μπορει να ειναι καποιο θεμα απο την αλλη πλευρα. το ιδιο και για την αναγνωριση.μερικες φορες μπορει να μην παιζει και να χρειαστουν αλλαγες απο τον παροχο για να παιξει.εχει να κανει με αποσταση πελατη, ποιοτητα χαλκου ,τηλεφωνικη συσκευη κτλ. κανονικα και το ρουτερ του οτε πρεπει να σου παιζει χωρις θεμα απλα εκει δινεις εσυ τα στοιχεια και δεν τα παιρνει αυτοματα. τι ρουτερ σου εδωσε η forthnet που λες οτι του ote το zte ειναι καλυτερο?το 108 ειναι ψιλο χαλια σε πολλα.σε wireless,στο ποσο ευκολα πιταρει κτλ. οτι το margin πεφτει απο το 6 στο 1 ειναι κακο σημαδι.ειναι μεγαλη διακυμναση και εκει μπορει να ειναι το θεμα οτι δεν παιρνεις παντα ip ευκολα. Eβαλες να δοκιμασεις το router της forthnet?Κανει τα ιδια? για αυτο λεμε οτι ειναι καλο να κραταμε και του παροχου εστω και αν ειναι χαλια με σκοπο να μπορει να κανεις καποιος δοκιμη.γιατι πολλες φορες παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε βαλε το δικο μας ρουτερ πανω και οτι το δικο σας εχει προβλημα.ειναι καλο για δοκιμες.αν ειναι thomson ή technicolor το θεωρω καλυτερο απο το zte. Ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό να το δοκιμάσω θα το κάνω αυριο να πάρω την εταιρία γιατί έχασα το μήνυμα που μου είχαν στείλει με το username και το password και είναι αποθηκευμένα μονο στου οτέ αν την πάρω θα μου τα δώσει εύκολα? και άλλη μια ερώτηση η οδηγίες του router γράφουν οτι όταν το συνδέσεις στην μπριζα Adsl αυτό συνδέεται μόνο του στο interner και βρίσκει αυτόματα το θσερναμε και το password είναι αλήθεια?? Ευχάριστό πολύ για την βοήθεια στα ρουτερ πλεον τον παροχων ειτε λεγεται forthnet ειτε οτε το κανεις hard reset και το αφηνεις πανωκαι σε 5-6 λεπτα θα συνδεθει.δεν πειραζεις κατι στο ενδιαμεσο.αλλιως σου στελνουν αλλα με sms πλεον στο τηλεφωνο που εχεις δηλωσει.εκτος αν η forthnet σου ειχε δωσει καποιο παλιο ρουτερ που δεν μπορει να σεταριστει αυτοματα οποτε εκει πρεπει να περασεις τα στοιχεια μονος.τα technicolor 5130,5136,582 to zte 108 ,το thomson 585v8,και διαφορα αλλα σεταρονται μονα τους. Πιστευω οτι δεν θα ζητησει τιποτα και θα συνδεθει......ετσι θυμαμαι και απο το δικο μου..δεν θυμαμαι να εβαλα καποιο κωδικο....αν σου ζητησει ..οκ παρε ενα τηλεφωνο στην forthnet,δε νομιζω να στο κρυψουν..Κανε μια δοκιμη και βλεπεις καλα θυμασαι αρκει να μην εχει πολυ παλιο ρουτερ. Τό δοκίμασα αλλα το λαμπακι internet είναι πάντα κόκκινο στο manual λέει να μήν συνδέσω το φίλτρο adsl πριν απο το router δηλάδή να βγάλω όλα τα φιλτρα? και να αφίσω το router μόνο του? οπου υπαρχει τηλεφωνο βαζεις φιλτρο.οπου υπαρχει μονο το ρουτερ δεν βαζεις τιποτα.αν υπαρχει και ρουτερ και τηλεφωνο βαζεις σπλιττερ.στο συναγερμο φιλτρο εφοσον συνδεεται με την τηλεφωνικη γραμμη.αν δεν συνδεεται τοτε οκ.οταν αλλαζεις ρουτερ μπορει να χρειαστουν 5-6 λεπτα για να συνδεθει το επομενο διοτι μενει μεσα η mac address οποτε δεν θα μπει το καινουριο. ναι.....μη βαλεις τιποτα.....συνδεσε μονο το router ,αν συνεχιζει να εχει κοκκινες ενδειξεις πρπει να επικοινωνησεις με τον παροχο το κοκκινο μπορει να ειναι οτι δνε εχει παρει τα στοιχεια ή οτι τα εχει βαλει λαθος. Τελικά βρήκα των κοδικό το σύνδεσα και είναι εντάξη λέω να βγάλω ολο το βράδυ τα τηλέφωνα απο τις μπρίζες και το router γιατι έχω ακουσει οτι αν έχει βραχυκυκλώσει η γραμμή κάνεις αυτο οταν παιρνεις τηλεφωνο μεσα σε βαζουν να βγαλεις τηλεφωνα κτλ και σου λενε να τα βαλεις ενα ενα για να δουν καθε φορα τι αλλαζει.αν καποια συσκευη ειναι παραξενη σου λενε οτι μην την βαλεις.οποτε καλο ειναι να δεις αν εχει η γραμμη καποιο θεμα.αλλα ακομα και να ειναι καλα η γραμμη μπορεις μετα να κανεις δοκιμη στο σπιτι με μια συσκευη να δεις αν εισαι σταθερος και μετα να βαλεις δευτερη και τριτη.αν καi to zte δεν ειναι οτι καλυτερο σε σταθεροτητα αλλα λεμε. Τελικά σήμερα το πρωί πήγα έβαλα ολες της συσκευές στης πρίζες και το router παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό χωρίς αναγνώριση, το κλείνω και η γραμμή χτυπούσε μισή ώρα ακόμα μετά έβγαλα όλες τι συσκευές και ξανακάλεσα και η γραμμή χτυπούσε κανονικά τελος πάντων πηρα την forthnet μου είπαν οτι η γραμμή είχαι βραχυκύκλωση ( Όπως τοχα φανταστεί ) έκανε ανανέωση την γραμμή και μου έιπαι πώς θα το δηλώσει βλάβει απο εκεί και πέρα περιμενο μπορει απλα οταν εβγαζες τις συσκευες απο πανω επειδη υπαρχει λιγοτερο φορτο να εβγαινε η αναγνωριση.απλα τωρα που η γραμμη οπως σου ειπαν ειναι βραχυκυκλωμενη μπορει η γραμμη σου να αντεχε λιγοτερες συσκευες και λιγοτερο φορτο πριν χασει την αναγνωριση λογω οτι ηταν ηδη επιβαρυμενη απο το βραχυκυκλωμα.απλα και οταν στρωσει κανε δοκιμες με τους τεχνικους να σου πουν αν ολα ειναι οκ ωστε να μην επιβαρυνεις την γραμμη ειδικα αμα εχεις πολλες συσκευες.με μια συσκευη κιολας οταν η γραμμη ειναι βραχυκυκλωμενη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παιξει η αναγνωριση απο οτι με πολλες.ειδικα αν αυτη η μια ειναι ασυρματο που δεν τραβαει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα