haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά καταφέραμε να αυξήσουμε το budget. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το P8. Είναι vfm για 300€, ή να πάμε στο G4 μια και καλή? To P8 ειναι το αντιθετο του vfm, ειναι κακη αγορα, ο επεξεργαστης του δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν αρκετα κινητα που ειναι πιο γρηγορα κ ειναι σε φθηνοτερη τιμη, πχ lg g3, moto x 2014(υστερει σε καμερα ομως), lg nexus 5x, sony z3 compact. Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Η gpu του ειναι ακομα πιο αργη: Διαφορετικα κανεις την υπερβαση και πας στο g4 που εχει την καλυτερη καμερα μεταξυ αυτων.
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 To P8 ειναι το αντιθετο του vfm, ειναι κακη αγορα, ο επεξεργαστης του δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν αρκετα κινητα που ειναι πιο γρηγορα κ ειναι σε φθηνοτερη τιμη, πχ lg g3, moto x 2014(υστερει σε καμερα ομως), lg nexus 5x, sony z3 compact. Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Η gpu του ειναι ακομα πιο αργη: Διαφορετικα κανεις την υπερβαση και πας στο g4 που εχει την καλυτερη καμερα μεταξυ αυτων. Είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ VFM το P8 καθώς κατά διαστήματα έχω δει κόσμο να το προτείνει εδώ. Δεν γνώριζα αυτά περί απόδοσης. Λογικά θα πάμε σε G4 τότε να τελειώνει το θέμα. Ελπίζω να μην πέσουμε σε παλιότερη παρτίδα μόνο κι έχουμε θέμα με το bootloop που διαβάζω ότι προκύπτει. Ευχαριστώ για την διαφώτιση!
haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ VFM το P8 καθώς κατά διαστήματα έχω δει κόσμο να το προτείνει εδώ. Δεν γνώριζα αυτά περί απόδοσης. Λογικά θα πάμε σε G4 τότε να τελειώνει το θέμα. Ελπίζω να μην πέσουμε σε παλιότερη παρτίδα μόνο κι έχουμε θέμα με το bootloop που διαβάζω ότι προκύπτει. Ευχαριστώ για την διαφώτιση! Δυστυχως το κινητο προτεινεται απο πολλους εδω μεσα σαν vfm, παρολο που εχει πιο αργο επεξεργαστη απο ναυαρχιδες του 2013, πχ απο το nexus 5. Το review στο anandtech ειναι διαφωτιστικο. 2
aces Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Επιπλεον ειναι θεμα 1 ή 2 μηνων να ανακοινωθει το P9 οποτε πλεον δεν θα θεωρειται καν καινουργια συσκευη (p8)....Απλα να προσθεσω ουτε στην καμερα ειναι κατι το ιδιαιτερο χωρις να ειναι κακο ή τραγικο αλλα δεν δικαιολογειται η τιμη του. Για τα υπολοιπα συμφωνω με το haHa ειναι αρκετα υπερ-τιμημενη συσκευη βαση του κοστους αγορας της ακομη κ σημερα....... Τα LG λογω της κυρτοτητας δεν μου αρεσουν (καθαρα προσωπικη αποψη) αλλα εχουν βγει καλες συσκευες και εχουν και καλο service στην Ελλαδα. Το G4 ειναι πολυ καλη συσκευη με πολυ ωραια καμερα-χρωματα αντικειμενικα παντα. Ας το δει και απο κοντα (αν ειναι εφικτο) πως της καθεται στο χερι κλπ.αλλα η καμερα του ειναι οντως καλυτερη απο το p8 (που πλεον θα αποτελει παρελθον ενοψει p9) αλλα και απο αλλες συσκευες το λενε σχεδον ολοι. 1
petran91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έγινε η παραγγελία τελικά σε LG G4. Το πολύ πολύ αν δεν της αρέσει να της δώσω το s6 μου και να το πάρω εγώ.Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! 3
ziaba Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 To P8 ειναι το αντιθετο του vfm, ειναι κακη αγορα, ο επεξεργαστης του δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν αρκετα κινητα που ειναι πιο γρηγορα κ ειναι σε φθηνοτερη τιμη, πχ lg g3, moto x 2014(υστερει σε καμερα ομως), lg nexus 5x, sony z3 compact. Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3 Η gpu του ειναι ακομα πιο αργη: Διαφορετικα κανεις την υπερβαση και πας στο g4 που εχει την καλυτερη καμερα μεταξυ αυτων. +1 μακρια απο το π8 φετος θα ξεχαστει σαν συσκευη (ακομα και απο την ιδια την huawei) μολις βγει το π9 ειδικα Έγινε η παραγγελία τελικά σε LG G4. Το πολύ πολύ αν δεν της αρέσει να της δώσω το s6 μου και να το πάρω εγώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! μακάρι να'χα και γω έναν τέτοιο αδερφό να το χαρει/εις το g4!!!! 1
petran91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παραλάβαμε σήμερα. Πολύ ικανοποιημένη γενικά, όμορφο τηλέφωνο απο το λίγο που το δούλεψα κι εγώ και καλά σχετικά μαύρα η οθόνη παρόλο που δεν είναι amoled. Με παραξένεψε πολύ η αίσθηση στο χέρι λόγω πλαστικού, ώντας συνηθισμένος στο S6, αλλά ήταν ελαφρύ γενικά και η χρήση του άνετη. -Θα άλλαζα το s6 μου γι αυτό?Δεν ξέρω, μου έλειψε λίγο η μεγάλη οθόνη από το note 3 μου αλλά ως εκεί. Αν η αυτονομία του G4 είναι σημαντικά μεγαλύτερη από του S6 τότε ίσως ναι, καθώς μόνο αυτό μου λείπει από το S6 μου.-Θα το πρότεινα σε αυτά τα λεφτά?Ναι 100%. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε το update σε 6.0 να δούμε και αν υπάρχει θέμα με το bootloop, αν και δεν νομίζω επειδή διάβασα ότι αυτό γινόταν σε παλιότερα μοντέλα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα