petran91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα!Ψάχνω για την αδερφή μου ένα android smartphone. Ζητάει καλή κάμερα οπότε αυτό θα είναι το πρώτο κριτήριο.Θα ήθελα να παμε στο G4 αλλά στα 350 είναι λίγο ζόρι. Αγγελίες εδώ για καλής κατάστασης μεταχειρισμένο ζητάνε 310+ και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με παζάρια.Οπότε ψάχνω κάτι μέχρι 250 περίπου που να έχει καλή κάμερα. Επίσης αν γίνεται να την βγάλει όσο το δυνατό περισσότερο καιρό γίνεται χωρίς να αρχίσει να κολλάει (άρα ram-επεξεργαστής-skin android παράγοντες μέσα). Γενικά ψάχνω μια VFM λύση με έμφαση στην κάμερα μέχρι τα 250.Το G3 32gb αξίζει τα 270 που ζητάει κατά τη γνώμη σας? Υ/Γ.Παρακαλώ μην μου προτείνετε windows phone, δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αφου ειναι για κοπελα κοιτα κανενα Motorola Moto G (3rd Gen) (16GB) Samsung Galaxy A5 (16GB) 1
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Ψάχνω για την αδερφή μου ένα android smartphone. Ζητάει καλή κάμερα οπότε αυτό θα είναι το πρώτο κριτήριο. Θα ήθελα να παμε στο G4 αλλά στα 350 είναι λίγο ζόρι. Αγγελίες εδώ για καλής κατάστασης μεταχειρισμένο ζητάνε 310+ και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με παζάρια. Οπότε ψάχνω κάτι μέχρι 250 περίπου που να έχει καλή κάμερα. Επίσης αν γίνεται να την βγάλει όσο το δυνατό περισσότερο καιρό γίνεται χωρίς να αρχίσει να κολλάει (άρα ram-επεξεργαστής-skin android παράγοντες μέσα). Γενικά ψάχνω μια VFM λύση με έμφαση στην κάμερα μέχρι τα 250. Το G3 32gb αξίζει τα 270 που ζητάει κατά τη γνώμη σας? Υ/Γ.Παρακαλώ μην μου προτείνετε windows phone, δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! μοτο χ2 και το g3 ειναι τα πιο vfm
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αφου ειναι για κοπελα κοιτα κανενα Motorola Moto G (3rd Gen) (16GB) Samsung Galaxy A5 (16GB) αυτα τα 2 θα εγραφα κ εγω.
Belisarius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 To G3 32gb με εξαίρεση την μπαταρία του είναι το καλύτερο κινητό που μπορεί να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Το πήρε πρόσφατα φίλη μου. Γιατί πρέπει τις κοπέλες να τις υποβαθμίζουμε έτσι δεν μπορώ να το καταλάβω. Από την στιγμή που θέλει καλή κάμερα δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να το συζητάμε καν. 1
petran91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η αλήθεια είναι ότι η κάμερα είναι το σημαντικότερο κριτήριο. Όσο για την μπαταρία, μέχρι τώρα είχε ένα iphone 5c οπότε δεν νομίζω να μπορεί να πάει σε κινητό χειρότερο σε μπαταρία. Είμαι φαν του vanila android αλλά το Moto G από όσο ξέρω δεν έχει και την καλύτερη κάμερα(όχι ότι είναι κακή, απλά δεν είναι για κάποιον που ψάχνει την καλύτερη κάμερα σε ένα μεγαλύτερο budget από αυτό της τιμής του).Για του Α5 την κάμερα δεν γνωρίζω αλλά γενικά μου έχει πει ότι δεν προτιμάει τα Samsung (αν βρεθεί VFM λύση για samsung βέβαια θα την πιέσω ). To Moto X το συμπαθώ περισσότερο από το moto G όμως έχω τους ίδιους ενδοιασμούς για την κάμερα με το G.Τέλος, είχα ακούσει κάποια θέματα υπερθέρμανσης του G3 και απόδοσης λόγω της ανάλυσης οθόνης(?) του. Ισχύουν αυτά?Κλείνοντας, A5 vs G3 ?Ευχαριστώ!
leo06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Από όλα όσα έχουν προταθεί κανένα δεν έχει καλύτερη κάμερα από το G3 που ήδη σκέφτεσαι
petran91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ok παιδιά θα μεταφέρω όσα προτάθηκαν και θα επιστρέψω αύριο με update. Ευχαριστώ πολύ!
Donalhioy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 απο κινα μερα "αλλα θα κανει τουλαχιστον 30 μερες να ερθει meizu mx4 pro στα 175-180 περιπου ευρο.... ολα μαζι meizu mx5 με περιπου 230 ολα μαζι...
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 To G3 32gb με εξαίρεση την μπαταρία του είναι το καλύτερο κινητό που μπορεί να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Το πήρε πρόσφατα φίλη μου. Γιατί πρέπει τις κοπέλες να τις υποβαθμίζουμε έτσι δεν μπορώ να το καταλάβω. Από την στιγμή που θέλει καλή κάμερα δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να το συζητάμε καν.Εγω το ειπα γιατι μπορει να τις αρεσουν καλυτερα.Δεν υποβαθμιζουμε κανεναν. Υπαρχουν πολυ/πολλες που δεν τους νοιαζουν η καμερα αλλα κατι αλλο....π.χ μεγεθος,επεξεργαστη κλπ. Το G3 εγω δεν το προτεινα γιατι ειναι παλιο και μπορει να μην της αρεσει(οχι οτι δεν ειναι καλο). Αλλα υπαρχουν και διαφορει αλλη λογοι που αλλοι θα πουν οχι και αλλοι θα πουν ναι,για τους δικους τους λογους ο καθε ενας. Καλο λοιπον ειναι να τα δει απο κοντα οτι και να πουμε και ας διαλεξει μετα.
heavyrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Lg flex 2 στα 240€ η καλυτερη επιλογη σ αυτα τα λεφτα απο οθονη, χαρακτηριστικα και με την καλυτερη καμερα. Αμεσως μετα πας στο Α5. Το G3 ουτε να το σκεφτεσαι.
petran91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το είδαμε και το G flex, διαβάζω όμως θέματα υπερθέρμανσης.Η αλήθεια είναι προς το Α5 πάμε τελικά αλλά θα γίνει μια προσπάθεια για το G4. Αν δεν μπορέσουμε για G4, θα πάμε στο A5 που για τα λεφτά που ζητάει το θεωρώ τίμιο.
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά καταφέραμε να αυξήσουμε το budget. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το P8. Είναι vfm για 300€, ή να πάμε στο G4 μια και καλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα