Panos_G2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα Samsung Galaxy Trend Plus και μου εσπασε το digitizer και η οθονη του. Αγορα ενα πακετο απο το ebay με μολιες 16 ευρω και για τα δυο (http://www.ebay.com/...uu8MMCsI0Fw2msg). Μου ηρθαν αλλα εχω θεμα και μαλλον οφειλεται σε αυτα. Τα τοποθετησα πανω στο κινητο αλλα μολις το αναβω γραφει η οθονη samsung galaxy trend plus και μενει ετσι για κανα 2 λεπτα, Το κινητο ακουγεται που δουλευει και νομιζω πως bootαρει κανονικα και μπαινει στο android αφου ακουγεται και σχετικος ηχος οτι ξεκιναει το boot. Επισης προσπαθησα να μπω στο "boot menu" του κινητου με τον συνδιασμο κουμπιων POWER+HOME BUTTON+UP VOLUME αλλα δεν ειδα κανενα menu. Απλα δεν bootαρε οπως τις αλλες φορες και εμεινε για οση ωρα το αφησα να δειχνει το "samsung galaxy trend plus" ξανα και οχι το boot menu με τα wipe data κτλ. Σας εχει τυχει;; Ειναι καμια μουφα οθονη;; Δεν εχω κανει κατι εγω σωστα;; Δεν μπορω να καταλαβω αλλα το ριχνω στην μουφα οθονη. Ευχαρθστω για τον χρονο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα