Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Ενώ δούλευε κανονικά το pc κάνοντας download ήρθε ο νέος σκληρός wd 1tb caviar blue. Τo σύστημα δούλευε σε ένα αρχαίο wd 120gb που έτρεχαν τα windows 7 x64 και αγοράστηκε ο νέος σκληρός για αποθήκευση, μέχρι την αγορά ενός samsung ssd 250gb evo για να τρέχουν τα windows.

Κάνω τερματισμό για να βάλω πάνω τον νέο σκληρό, τον συνδέω κανονικά (σε sata 3 που υποστηρίζει η μητρική μου asrock z170) και με το που ανοίγω το pc σταματάει στην αρχική οθόνη που εμφανίζεται το λογότυπο της assrock και τέλος.......... 

Το περίεργο είναι πως δε μου bootari καν στα bios μήπως και δω τι παίζει, αλλά τίποτα....Το ακόμα ποιο περίεργο όμως είναι πως όταν γυρίζω όλες τις συνδέσεις στην αρχική κατάσταση που δούλευε κανονικά τα pc πάλι τα ίδια, δε bootari και δε με αφήνει να μπω στα bios...

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

Εφόσον αφαιρέσεις τους δίσκους εννοώ τα καλώδια θα το ενεργοποιήσεις και θα δεις αν

μπορείς να μπεις στο bios, εάν μπεις στο bios θα βρεις την εντολή επαναφορά σε

εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα το κάνεις και θα το αποθηκεύσεις.

Μετά θα κατεβάσεις την τελευταία ενημέρωση για το bios από το επίσημο site του κατασκευαστή της μητρικής 

θα το κάνεις.., μέσα στο φόρουμ θα βρεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να το κάνεις αν δυσκολευτείς.

Όταν ολοκληρώσεις τα παραπάνω σβήνεις το σύστημα προσθέτεις το  δίσκο που θέλεις τελικά να έχεις το λειτουργικό σύστημα το 

στήνεις από την αρχή εάν το θέλεις και μετά προσθέτεις ότι άλλο δίσκο θέλεις επάνω για δεδομένα

και είσαι έτοιμος, προφανώς θα χρειαστείς από κάποιο άλλο υπολογιστή να κάνεις κάποιες από τις παραπάνω εργασίες 

και σιγουρέψου ότι τις συνδέσεις τις έχεις κάνει σωστά. Καλή επιτυχία!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...