Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κι αυτό που προσφωνεί τις γυναίκες παίκτριες ως "μωρό μου"; Τι να πω; Δεν είσαι στο anodos stage για να πεις την εξυπνάδα σου....!
φραμπάλα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 το μελισσόχορτο σε ποιο φυτό ανήκει και η απάντηση ήταν ηλιοτρόπιο.. παιδιά μαζεύτε τους! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF ενώ ανήκει στην οικογένεια της μέντας η οποία απάντηση δεν υπήρχε καν σαν επιλογή! φυσικά ο άνθρωπος έχασε 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ας το ονομάσουν "ποιός θέλει να κερδίσει κανα χιλιαρικάκι"....έλεος δλδ. 1
eidikos33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 τα 500 του βεροπουλου κ αμα απαντησει την τελευταια ερωτηση ο τελευταιος π θα παιξει που θα ειναι κ παλουκι απορω ποιοι πανε κ δηλωνουν συμμετοχη κλασικα και σημερα ουτε του βεροπουλου δν πηραν χαχα
φραμπάλα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τα μάτια μου! ποια είναι η ανώτερη βαθμίδα των σπονδυλωτών αμφίβια, ερπετά, πτηνά, θηλαστικά ο ένας πήγε πάσο και ο άλλος απάντησε ερπετά! ε δε μπορώ! δεν γίνεται! άλλη ερώτηση για τα 500 ευρώ ποια είναι η πρωτεύουσα της κύπρου το βρήκαν αυτό, πως κι έτσι
eidikos33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παλι 0 θα παρει κ σημερα ο τελευταιος,ολα τα σαινια πανε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο ο αδύνατος κρίκος άξιζε. Μ, αδύναμος. CheOnWeb είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος, λυπάμαι πολύ. 3
eidikos33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 τελικα πηρε το 500αρικο του βεροπουλου επειδη ηταν μεταλας χαχα
flik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πλέον το επίπεδο των παιχτών έχει κατέβει πολύ. Στον παλιό καλό εκατομμυριούχο, δεν έβλεπες παίχτες που απλά είδαν φως και μπήκαν. Στο hotseat, αν είσαι τυχερός μπορεί και να φύγεις με 2 χιλιάρικα έχω καταλάβει. Τον Πασίωνα δεν τον ήξερα, τον γκούγκλαρα, αλλά ως τι το πήραν σωστό; Έκαναν και εδώ λάθος; Πάντως, λογικά, αν κάνεις ένσταση, όχι μόνο όταν απάντησες σωστά και στο πήραν λάθος, αλλά ακόμα και αν η αποδεκτή απάντηση δεν ισχύει, ασχέτως τι απάντησες εσύ, θα σε ξανακαλέσουν. Εγώ σίγουρα αν έχανα θα κοιτούσα τις απαντήσεις μετά να δω αν παίχτηκε γκάφα.
javavall Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τον Πασίωνα δεν τον ήξερα, τον γκούγκλαρα, αλλά ως τι το πήραν σωστό; Έκαναν και εδώ λάθος; Ως τραπεζίτη
flik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει αρα σωστα σύμφωνα με την wikipedia.
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη χαζομάρα σήμερα. Τι σημαίνει το "τζιβαέρι" και είχε "θησαυρός", "λατρεμένος", "γιος" και κάτι άλλο. Η σωστή απάντηση ήταν το "θησαυρός", αυτός απάντησε "γιος", όμως εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν και "λατρεμένος". Εγώ ήξερα ότι το τζιβαέρι σημαίνει κάτι που αγαπάμε πολύ, άρα θα έλεγα το "λατρεμένος". Στο γκουγκλ, σε μία σελίδα λέει ότι κυριολεκτικά σημαίνει "πολύτιμο πετράδι" και μεταφορικά "θησαυρός", όπως λέμε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Αλλού όμως λέει ότι σημαίνει και "σπλάχνο, κάποιος που αγαπάμε πάρα πολύ".
φραμπάλα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 τάχα παίρνουν τις ερωτήσεις από την πάπυρους λαρούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα