φραμπάλα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 τι είναι το kilojaul kilojoule δεν γράφεται ρε παιδιά η μονάδα μέτρησης;;;
φραμπάλα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 και τώρα λένε για τα χαμαλιά της Σκοπέλου χαΙμαλιά λέγονται έχουν ένα γιώτα
CheOnWeb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απορώ πώς αντέχετε να το βλέπετε. 100 ώρες να δώσουν την απάντηση σε γελοίες ερωτήσεις. Μόνο ο αδύνατος κρίκος άξιζε. Ο παρουσιαστής, συμπαθής κατά τα άλλα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αποκρουστικός. 10
idomeneas7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 'Οντως πολύ αντιπαθητικός ο Ζουγανέλης με τις "πλακίτσες" και βαρετό παιχνίδι που δίνει ελάχιστα λεφτά. Δεν ειναι και η πρώτη φορά που κάνουν λάθη σε παιχνίδια γνώσεων πάντως. 2
Geosim79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απορώ πώς αντέχετε να το βλέπετε. 100 ώρες να δώσουν την απάντηση σε γελοίες ερωτήσεις. Μόνο ο αδύνατος κρίκος άξιζε. Ο παρουσιαστής, συμπαθής κατά τα άλλα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αποκρουστικός. από τα καλύτερα παιχνίδια, με γρήγορη ροή που δεν κούραζε....
φραμπάλα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 είναι καλό παιχνίδι αλλά τι ηλίθιοι παίκτες ρε παιδιά; πάνω από τους μισούς ξεχνάνε να κλειδώσουν, ήμαρτον δηλαδή ψάχνω το επεισόδιο του μοναδικού παίκτη που κέρδισε τα 10.000 ήταν ένας γιατρός πέρσι
drake. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 To άκου τι είπαν καλύτερο είναι Zio κανόνισε να κλειδωθεί και αυτό! 1
fotaras13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είπατε αδύναμο κρίκο και θυμήθηκα αυτό 13
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ηλιθιες - άκυρες ερωτησεις, παρουσιαστής σπαστικός κ εκτος κλίματος. Fail το παιχνιδι που 9/10 αποτυγχάνουν. Το βλεπει ο πατερας μου και καθε φορα που ακουω το "βαρανε οι τύμπανιστες" μου ρχεται να βαρεσω κι εγω το κεφαλι στο τοιχο 10
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Θυμάμαι εκείνο το επεισόδιο που ο παρουσιαστής φορούσε περούκα με ξανθό μαλλί και την έπεφτε στους παίκτες με σεξουαλικά υπονοούμενα, jesus.....
theoritikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάρω μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά διστάζω γιατί θα με δει όλη η Ελλάδα 2
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάρω μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά διστάζω γιατί θα με δει όλη η Ελλάδα Και ποιος θα σε θυμάται μετά νομίζεις; Ιδέα σου είναι, πήγαινε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα