Προς το περιεχόμενο

Remove "rundll32"

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

ελπίζω κατ΄αρχάς να έχω διαλέξει την σωστή κατηγορία για το post.

Λοιπόν, μου έχει "κολλήσει" ένα αρχείο - το οποίο όταν του δίνω με δεξί κλίκ properties->find target μου δείχνει το c\windows\system32\rundll32.

Αν το κάνω remove στο επόμενο boot, μου επανεμφανίζεται!

Με το jv 16 Power Tools μου εμφανίζει ΔΥΟ αρχεία με το ιδιο όνομα, ίδια ημερομηνία δημιουργίας, το ένα στην

c:\windows\system32\ και το άλλο στην

c:\windows\system32\dllcache\

Υπάρχει τρόπος να το διαολοστείλω???

:shock: Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις ότι σου έχει "κολλήσει" και ότι δεν είναι φυσιολογικά εκεί?Με ένα απλό search στο google βρήκα αυτό:

Please Note: RunDLL.exe and RunDLL32.exe are components of your operating

system, provided by and supported by Microsoft

Δημοσ.
Γιατί πιστεύεις ότι σου έχει "κολλήσει" και ότι δεν είναι φυσιολογικά εκεί?Με ένα απλό search στο google βρήκα αυτό:

Please Note: RunDLL.exe and RunDLL32.exe are components of your operating

system' date=' provided by and supported by Microsoft[/quote']

Καλησπέρα,

ίσως να μην τα είπα καλά.

Έχει κατέβει ενα αρχείο ονόματι instant acces.

Πρέπει να αφορά dialer ή κάτι τέτοιο.

Όταν πάω να βρώ το target μου δείχνει αυτό το dll, οπου ανακάλυψα μέσα απο το jv οτι αφορά την microsoft - όπως σωστά λές.

Απο το add/remove, δεν μπορώ να κάνω κάτι - δεν έχει γράψει στην reg.

Με msconfig, δεν το βρήκα στο statup.

Απο device manager δεν το βρήκα στα processes.

Παρ΄ολα αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ!!.

Και ερωτώ

Mου δείχνει λάθος target?

Και τέλος πάντων μπορώ να το διολοστείλω - δεν το γουστάρω βρε αδερφέ τι να κάνουμε?

Νεότερα δεδομένα αναφέρουν οτι το F@@@@ing αρχείο είναι το

C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe EGDHTML_1024.dll,InstantAccess /D

Αναζητήθηκε στο msconfig και αφαιρέθηκε απο το startup.

Παρ΄όλα αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ

:oops: :twisted:

Δημοσ.

Πάτησε Έναρξη, run και γράψε regedit. Εκεί κάνε μια αναζήτηση για InstantAccess και ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ σβήσε ό,τι πρέπει. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα back up πρώτα τη registry.

Δημοσ.
Πάτησε Έναρξη, run και γράψε regedit. Εκεί κάνε μια αναζήτηση για InstantAccess και ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ σβήσε ό,τι πρέπει. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα back up πρώτα τη registry.

Τι απο τα παρακάτω ΜΠΟΡΩ με ασφάλεια να σβήσω?

dialler.0.jpg

Δημοσ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο δικό μου το pc είδα ότι σε αυτόν το φάκελο έχει κρατήσει όσα είχα ξεtickάρει (λογοπλάστης είμαι ο φούστης :D ) από το msconfig. Πιστεύω ότι μπορείς να τα σβήσεις με ασφάλεια. όπως και το incredimail αν δεν το χρησιμοποιείς. Βέβαια καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα ένα back up γιατί δεν κόβω και το λαιμό μου. Δεν είμαι και ειδικός. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει πριν να είναι αργά!!! :D

Δημοσ.

Svise averta kouverta :D :D :D .To polu polu na pas gia format :D :D ...

Plaka kanw.To rundll32.exe einai arxeio sustimatos kai allimono an to sviseis.Den sou eggiomai oti tha ksanaksekinisei fusiologika to pc :shock: Anyway gia kalo kai gia kako opws eipe kai o wizard pare backup tis registry prwta.An den ksereis ti kai pws na to kaneis, katevase kalutera to Adaware 6 kai to spybot.Einai programata pou kanoun akrivws auti ti douleia.Afairoun spyware kai dialers.An thimamai malista to Spybot vgazei to instant access stous pithanous "stoxous" tou otan scanarei to systima.An den mporeis na vreis ta progies(eukolo) pm me.Elpizw na voithisa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...