Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δώσε μου σε παρακαλώ μια πηγή που να το επαληθεύει και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν το γράφω ειρωνικά. http://emerset.com/licensing-negotiations/articles/analysis-of-microsoft-3rd-quarter-2015-earnings-report
DigitalElf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να'στε καλά, ρε παιδιά, εγώ από εχθές που το είδα to θέμα...ακόμη γελάω.
Καρκίνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να'στε καλά, ρε παιδιά, εγώ από εχθές που το είδα to θέμα...ακόμη γελάω.50 Cent - Kanan Mixtape στο repeatΚαι refresh στην σελιδα του insomnia
Odyss3us Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πριν χρονια οι ιδιοι ημιμαθεις διαβαζοντας το form of consent του facebook περι προσωπικων δεδομενων νομιζαν οτι ο Ζουκεμπεργκ παιρνει τζαμπα τις φωτο τους απο τις διακοπες που βγαζουν τοπια και τις πουλαει σε online φωτοτραπεζες! (απο τις τοτε αθλιες ψηφιακες των κινητων, οχι οτι και με τις σημερινες φτανουν τα υψηλα στανταρ μια φωτοτραπεζας αλλα λεμε τωρα...) εχουμε διαβασει και χειροτερα! δε λεω να μην εισαι επιφυλακτικος αλλα μη φτανεις και στο αλλο ακρο τουλαχιστον κανε πρωτα την ερευνα σου ενημερωσου και φιλτραρε οτι διαβαζεις απο το καθε βοθρομπλογκ αντι να ερχεσαι εδω και να ποσταρεις με υφος 1000 καρδιναλιων τη τζουφια σοφιστια σου
Καρκίνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πριν χρονια οι ιδιοι ημιμαθεις διαβαζοντας το form of consent το facebook περι προσωπικων δεδομενων νομιζαν οτι το facebook παιρνει τζαμπα τις φωτο τους απο τις διακοπες που βγαζουν τοπια και τις πολουαει ο Ζουκεμπεργκ σε online φωτοτραπεζες! εχουμε διαβασει και χειροτερα! Δεν ισχύει; Κρίμα:/ Έτσι εξηγείτε γιατί δεν μου έχουν στείλει τόσο καιρό να ασχοληθώ με το modeling
dimikanakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η Microsoft δεν συλλεγεί αυθαίρετα δεδομένα μόνο αυτά που υπάρχουν στις υπηρεσίες της που χρησιμοποιεί ο καθένας.μην λέτε ο καθένας ότι θέλει καταντάει κουραστικό 1
AlexKane Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα με τη msft είναι ότι εμπίπτει σε διαφορετικό νομικό πλαίσιο, λόγω μονοπωλίου (~90% σε desktop computing). Αυτομάτως, οι πρακτικές που χρησιμοποιεί για να προωθήσει τα συμφέροντά της, αποτελούν ταυτόχρονα μοχλό πίεσης της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται. Αντιθέτως, η aapl δε μπορεί να επηρεάσει την αγορά στο σύνολό της, παρά μόνο το 5% των χρηστών που διαθέτει. Συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να κάνει ότι θέλει, διότι δεν είναι μονοπώλιο. Ως εκ' τούτου, είναι τελείως διαφορετικό το να μιλάμε για τις δωρεάν αναβαθμίσεις της msft και να κάνουμε συγκρίσεις με αυτές της aapl. Επίσης, σχόλια του στυλ, δεν είσαι υποχρεωμένος να τα χρησιμοποιείς είναι άκυρα, από τη στιγμή που νομικά το προϊόν είναι μονοπώλιο, με αποτέλεσμα να μη σου αφήνει άλλες επιλογές. Τέλος, σχετικά με προαναφερθείσες λύσεις όπως, περνάς αυτό το πρόγραμμα και απενεργοποιείς τις εξαναγκαστικές αναβαθμίσεις, είναι απλά εκτός θέματος από τη στιγμή που το ζητούμενο ορίζεται ήδη στον τίτλο του νήματος.
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ok πασο τοτε. Απλα μαλλον δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα των περισσοτερων που γκρινιαζουν, δηλαδη το αν εχει διορθωσει ολα τα bugs στα 10 η MS μεσα σε 7 μηνες, η πολιτικη που ακολουθει για την εγκατασταση των 10 σε οσο το δυνατον περισσοτερα pc που ηδη τρεχουν παλαιοτερες εκδοσεις που θα σταματησουν να υποστηριζονται, το οτι δεν εχει drivers για συσκευες τις δεκαετιας του 90-00 ή οτι θα μου κλεψει τα προσωπικα δεδομενα και θα με "φακελωσει" στην nsa... Να σου πιο είναι το πρόβλημα μας. Τα 8.1 είναι το ίδιο γρήγορα με τα 10 και πολύ πιο σταθερά. Τα 8.1 κάνουν όλα όσα κάνουν τα 10 αλλά και τα 7. Στα 10 δεν έχεις έλεγχο των updates παρά μόνο το αν θα κάνει ή όχι σε αντίθεση με τα 8.1. Η πολιτική προσωπικών δεδομένων άλλαξε με τα 10 και έτσι όπως είναι γραμμένη επιτρέπει στη Μ$ να έχει πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες σου και στους προσωπικούς σου φακέλους, ασχέτως αν το κάνει ή όχι. Παράλληλα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην υποστηρίζεται το DX12 και οι Skylake/Zen σε 8.1, παρά μόνο η προώθηση των Windows 10. Η στάση της Μ$ στην προώθηση των Windows 10 είναι πολύ βίαιη και ειδικά μετά από τα παραπάνω καθόλου καλή. Ποιος ο λόγος να κάνω update σε Windows 10 τη στιγμή που φαινομενικά είναι για την ώρα χειρότερα από τα 8.1; Ποιος ο λόγος να μου τρώω χώρο στον SSD και bandwidth από τη γραμμή για να μου κατεβάσει τα 10 αφού δεν έχω σκοπό να τα εγκαταστήσω; Γιατί η Μ$ ακολουθεί τόσο σκληρή και βίαιη πολιτική προώθησης των 10; 3
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 όποιος θέλει ορίστε οδηγίες πως να αφαιρέσετε τα spy services τα οποία τρύπωσαν στα w7/8.1 1. disable auto updates2. go to controll panel -> uninstall or change program -> view installed updates3. remove KB3035583, KB3068708, KB3022345, KB2952664, KB2990214, KB971033, KB3021917, KB30443744. restart, and after restart check if the all this updates is removed, if not (usually KB2952664 cannot be removed ) go to step 5 if everything is ok go to step 65.a)go to run->cmd and type dism /online /get-packages | findstr KB2952664 (when KB2952664 is the name of stucked package) you will get version of packages then run "dism /online /remove-package /PackageName:Package_for_KB2952664~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.3" (if you have more that one verion run remove command for other versions too)c) reboot and check again if the update packages is removed6. to to cmd and run "sc stop Diagtrack " after that run " sc delete Diagtrack"7. go to task sceduled and removea) Everything under "Application Experience" Everything under "Autochk"c) Everything under "Customer Experience Improvement Program"d) Under "Disk Diagnostic" only the "Microsoft-Windows-DiskDiagnosticDataCollector"e) Under "Maintenance" "WinSAT"f) "Media Center" and click the "status" column, then select all non-disabled entries and disable them.8) go to services ant put service remote registry from manual to diasbled 1
ntg1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να σου πιο είναι το πρόβλημα μας. Τα 8.1 είναι το ίδιο γρήγορα με τα 10 και πολύ πιο σταθερά. Τα 8.1 κάνουν όλα όσα κάνουν τα 10 αλλά και τα 7. Στα 10 δεν έχεις έλεγχο των updates παρά μόνο το αν θα κάνει ή όχι σε αντίθεση με τα 8.1. Η πολιτική προσωπικών δεδομένων άλλαξε με τα 10 και έτσι όπως είναι γραμμένη επιτρέπει στη Μ$ να έχει πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες σου και στους προσωπικούς σου φακέλους, ασχέτως αν το κάνει ή όχι. Παράλληλα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην υποστηρίζεται το DX12 και οι Skylake/Zen σε 8.1, παρά μόνο η προώθηση των Windows 10. Η στάση της Μ$ στην προώθηση των Windows 10 είναι πολύ βίαιη και ειδικά μετά από τα παραπάνω καθόλου καλή. Ποιος ο λόγος να κάνω update σε Windows 10 τη στιγμή που φαινομενικά είναι για την ώρα χειρότερα από τα 8.1; Ποιος ο λόγος να μου τρώω χώρο στον SSD και bandwidth από τη γραμμή για να μου κατεβάσει τα 10 αφού δεν έχω σκοπό να τα εγκαταστήσω; Γιατί η Μ$ ακολουθεί τόσο σκληρή και βίαιη πολιτική προώθησης των 10; Tα Windows 8/8.1 απέτυχαν, είτε αυτό θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι, είτε όχι. Μπορεί να είναι ένα γρήγορο και σταθερό λειτουργικό σύστημα, αλλά το νέο τους (άθλιο) Interface δεν άρεσε στον κόσμο, δεν υιοθετήθηκε από την αγορά και τα ποσοστά τους ύστερα από περίπου 3 χρόνια βρίσκονται ακόμη στον πάτο. Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ανάκαμψη! Το αν τα Windows 10, 11, 12... 25, 27 καταφέρουν να πείσουν τους Windows Users, δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα Windows 8 ανήκουν "εμπορικά" στις μεγάλες αποτυχίες της Microsoft. Μπορεί για διαφορετικούς λόγους απ'αυτούς που αναφέρεις να μην έχουν πειστεί ακόμα πολλοί users να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στα Windows 10, αλλά ένα επίσης τεράστιο ποσοστό των Windows 7 users δεν θα άλλαζε ποτέ λειτουργικό σύστημα για να πάει στα Windows 8. Τα ποσοστά των Windows 7 μέχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη σ'αυτό! Άρα? Τι σημαίνει αυτό? Πως δεν αξίζουν τα Windows 8? Ακριβώς την ίδια ερώτηση μπορώ να κάνω και για τα Windows 10. Δεν αξίζουν και δεν αναβαθμίζονται οι περισσότεροι? Οπότε αναιρείται αυτόματα ο μύθος! Ό,τι αφορά τη βίαιη πολιτική της MS να τα προμοτάρει, είναι το νέο της λειτουργικό σύστημα, κι αυτό επέλεξε να κάνει. Υπάρχει η δυνατότητα με κάποια κλικ κάποιος αυτό να το φρενάρει. Αν δεν γνωρίζει πως, να μάθει να εργάζεται με Windows!
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Tα Windows 8/8.1 απέτυχαν, είτε αυτό θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι, είτε όχι. Μπορεί να είναι ένα γρήγορο και σταθερό λειτουργικό σύστημα, αλλά το νέο τους (άθλιο) Interface δεν άρεσε στον κόσμο, δεν υιοθετήθηκε από την αγορά και τα ποσοστά τους ύστερα από περίπου 3 χρόνια βρίσκονται ακόμη στον πάτο. Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ανάκαμψη! Το αν τα Windows 10, 11, 12... 25, 27 καταφέρουν να πείσουν τους Windows Users, δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα Windows 8 ανήκουν "εμπορικά" στις μεγάλες αποτυχίες της Microsoft. Μπορεί για διαφορετικούς λόγους απ'αυτούς που αναφέρεις να μην έχουν πειστεί ακόμα πολλοί users να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στα Windows 10, αλλά ένα επίσης τεράστιο ποσοστό των Windows 7 users δεν θα άλλαζε ποτέ λειτουργικό σύστημα για να πάει στα Windows 8. Τα ποσοστά των Windows 7 μέχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη σ'αυτό! Άρα? Τι σημαίνει αυτό? Πως δεν αξίζουν τα Windows 8? Ακριβώς την ίδια ερώτηση μπορώ να κάνω και για τα Windows 10. Δεν αξίζουν και δεν αναβαθμίζονται οι περισσότεροι? Οπότε αναιρείται αυτόματα ο μύθος! Ό,τι αφορά τη βίαιη πολιτική της MS να τα προμοτάρει, είναι το νέο της λειτουργικό σύστημα, κι αυτό επέλεξε να κάνει. Υπάρχει η δυνατότητα με κάποια κλικ κάποιος αυτό να το φρενάρει. Αν δεν γνωρίζει πως, να μάθει να εργάζεται με Windows! Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα 8.1 είναι ακόμα καλύτερα από τα 10. Μάλιστα το Interface των 10 δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά παρά μόνο ότι η start screen δεν πιάνει όλη την οθόνη και είναι κάτω αριστερά(όπως το μενού των 7) + μία λίστα στην οποία δεν μπορείς να pinnareis τίποτα. Αρκετοί χρήστες χρησιμοποιούν classic shell κλπ στα 10 όπως χρησιμοποιούσαν και στα 8.1. Τώρα αυτοί που θέλουν να μείνουν στα 7 ας μείνουν στα 7. Ο καθένας δουλεύει ότι τον βολεύει.
ntg1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα 8.1 είναι ακόμα καλύτερα από τα 10. Μάλιστα το Interface των 10 δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά παρά μόνο ότι η start screen δεν πιάνει όλη την οθόνη και είναι κάτω αριστερά(όπως το μενού των 7) + μία λίστα στην οποία δεν μπορείς να pinnareis τίποτα. Αρκετοί χρήστες χρησιμοποιούν classic shell κλπ στα 10 όπως χρησιμοποιούσαν και στα 8.1. Τώρα αυτοί που θέλουν να μείνουν στα 7 ας μείνουν στα 7. Ο καθένας δουλεύει ότι τον βολεύει. Άποψη σου! Αν ήταν καλύτερα, δεν θα είχαν πατώσει, ούτε θα κυκλοφορούσαν τα Windows 10, που επίσης κατά τη δική μου άποψη είναι καλύτερα απ'τα 8. Γιατί δεν συμφωνούμε? Την απάντηση τη δίνεις στη τελευταία σου πρόταση! 1
Jophiel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 πριν χρονια οι ιδιοι ημιμαθεις διαβαζοντας το form of consent του facebook περι προσωπικων δεδομενων νομιζαν οτι ο Ζουκεμπεργκ παιρνει τζαμπα τις φωτο τους απο τις διακοπες που βγαζουν τοπια και τις πουλαει σε online φωτοτραπεζες! (απο τις τοτε αθλιες ψηφιακες των κινητων, οχι οτι και με τις σημερινες φτανουν τα υψηλα στανταρ μια φωτοτραπεζας αλλα λεμε τωρα...) εχουμε διαβασει και χειροτερα! Το θέμα είναι ότι μπορεί να το κάνει, αφού από τη στιγμή που τις ανεβάζεις δε σου ανήκουν, παρόλο που είναι δικές σου. Τα υπόλοιπα είναι φαντασίες, αλλά έχουν και μία δόση αλήθειας. Μέσω των φωτογραφιών μπορούσε να ταυτίσει τους χρήστες (αυτόματα) και να φτιάξει πιο σύνθετα καταναλωτικά προφίλ, αφού ήξερε πλέον και το φιλικό σου περιβάλλον. Το facebook δημιουργεί πολύπλοκα προφίλ χρηστών με πολύ πληροφορία, η οποία είναι πολύ χρήσιμη για το τμήμα marketing πολλών εταιρειών και αποτελούν την βασική πηγή εσόδων του. Αυτό είναι εκτός θέματος βέβαια... δε λεω να μην εισαι επιφυλακτικος ... άρα συμφωνείς στο πρώτο μου πόστ, που διατύπψσα την επιφυλακτικότητά μου. Για τα υπόλοιπα που έγραψα, μπορείς να τα παραθέσεις σε κάποιον οικονομολόγο (γνωστό ή φίλο σου). Αν θέλεις, μη του δείξεις τις δικές σου απαντήσεις... Θα πέσεις πολύ στα μάτια του... αλλα μη φτανεις και στο αλλο ακρο τουλαχιστον κανε πρωτα την ερευνα σου ενημερωσου και φιλτραρε οτι διαβαζεις απο το καθε βοθρομπλογκ αντι να ερχεσαι εδω και να ποσταρεις με υφος 1000 καρδιναλιων τη τζουφια σοφιστια σου Εδώ το χάνεις τελέιως. Πρώτον, δίνοντας συμβουλές που δεν τηρείς ο ίδιος και δεύτερον θεωρώντας τον πολιτισμένο διάλογο "υφος 1000 καρδιναλιων". Ίσως είναι πολύ για σένα, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο που να μοιάζει ανθρώπινος. 'Ισως αυτό να σου φαίνεται κάτι τόσο απόμακρο, που το βαπτίζεις "υφος 1000 καρδιναλιων". Είσαι σε forum με ανθρώπους και πρέπει, τουλάχιστον, να συμπεριφέρεσαι σαν ένας από αυτούς. Έστω κι αν σημαίνει ότι πρέπει να υποκριθείς (σε περίπτωση που δεν μπορείς να το καταφέρεις). Εϊναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι συζητούν, αναπτύσουν την επιχειρηματολογία τους και εκμεταλλεύονται ο ένας τη γνώση του άλλου. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουν όλοι. Ο άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη του, ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει και από τα λάθη των άλλων. Μάλλον ότι δεν ταιριάζει με την απειροελάχιστη και κουτσουρεμένη γνώση σου, το αφορίζεις και το βαπτίζεις "σοφιστία". Πάω στοίχημα ότι δε γνωρίζεις καν την έννοια της λέξης και τη διαφορά της από το επιχείρημα, χωρίς να το ψάξεις στο internet. Αλλιώς θα ήξερες ότι γραφεται "σοφιστεία". Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς κατάλαβα ότι διάλογο δεν πρόκειται να κάνουμε. Πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Αυτό ταιριάζει στον εκρηκτικό χαρακτήρα ενός έφηβου ή πρόσφατα ενήλικου και ειλικρινά εύχομαι να είσαι κάτι από αυτά τα δύο, αλλιώς θα έχεις σοβαρό πρόβλημα... Χώρια που δεν απάντησες σε τίποτα. Απλά έγραψες ένα προσβλητικό μύνημα και τέλος... http://emerset.com/licensing-negotiations/articles/analysis-of-microsoft-3rd-quarter-2015-earnings-report Θα το διαβάσω με λεπτομέρια, αλλά φαίνεται έγκυρο. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι έννοιες "Commercial Licensing" και "Commercial Other" στις οποιες έχει εισπράξει μεγάλα ποσά... 1
clhorus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δοξα το Θεο εμείς με τα XP είμαστε ακόμα μια χαρά! Με απενεργοποιημένα απο την πρωτη μέρα τα update, δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως μήνυμα! Και δεν έχω το bloatware της Micro$oft και προστατεύεται η ιδιωτικότητα μου! Έχω κλείσει εδω και 1,5 μήνα και το Facebook και είμαι κυριλέ! Τίποτα δεν μου λείπει! Εγώ φίλε με τα DOS είμαι ακόμη καλύτερα! Δεν χρειάστηκε ποτέ να μπω στη διαδικασία να απενεργοποιήσω τίποτα και όσο για ιδιωτικότητα, δεν με ξέρει ούτε το pc μου! Facebook και τέτοια ούτε για αστείο. Όλα δουλεύουν άψογα. Ο μόνος που μου τη σπάει είναι ο πατέρας μου που χρησιμοποιεί γραφομηχανή και μου τη λέει επειδή δεν χρειάζεται ούτε καλώδια ούτε μπαταρίες ούτε φορτίσεις για να κάνει τη δουλειά του. Αυτά είναι εργαλεία! 2
GMod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Άποψη σου! Αν ήταν καλύτερα, δεν θα είχαν πατώσει, ούτε θα κυκλοφορούσαν τα Windows 10, που επίσης κατά τη δική μου άποψη είναι καλύτερα απ'τα 8. Γιατί δεν συμφωνούμε? Την απάντηση τη δίνεις στη τελευταία σου πρόταση! Σεβαστό που θεωρείς τα 10 καλύτερα. Άποψη σου και καλά κάνεις και την υποστηρίζεις Αλλά μην συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Τι σχέση έχει που πάτωσαν τα 8-8.1 με το αν είναι καλύτερα τα 10; Τα μεν ήταν επί πληρωμή. Τα δε τσάμπα ακόμα και για πειρατικές εκδόσεις, μέσα από μια πολίτικη... "Σπαμάρουμε μέχρι να τα βάλουν". Μάλλον πως πολύ μικρο δείχνει το ποσοστό τους, υπολογίζοντας τα παραπάνω. Αλλά και από την ανάποδη να το δεις. Τα 8-8.1 πάτωσαν. Γιατί αυτό το 13% δεν αναβαθμίζει σε 10, από τη στιγμή που έχει συνηθίσει στο metro-crapware-software-περιβάλλον της m$; Γιατί; Θα σου πω εγώ. Διότι του αφαιρεί επιλογές τις οποίες είχε ή έπρεπε να έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα