TheGreatTrollosaur Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν φτανανε τα δεδομενα απο το tracking για να βγαλουν αρκετα χρηματα φαινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όταν ακούς "δωρεάν προϊόν", τότε το προϊόν δεν είναι αυτό που σου δίνουν, αλλά εσύ. Είναι η στιγμή που από "πελάτης" γίνεσαι "χρήστης". Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά... Το mac os περιλαμβάνει την υποστήριξη software στην τιμή του hardware, αυτό δεν ισχύει για τη MS. Γι αυτό και ότι γράφει Apple είναι πανάκριβο (τουλάχιστον κατά ένα μέρος...). Ένας άλλος λόγος είναι ότι η Apple έχει κι άλλα έσοδα από τη χρήση του λειτουργικού (store) κτλ. Τα πολλά χρήματα τα βγάζει από την χρήση του λειτουργικού και όχι άμεσα. Η MS τα έβγαζε άμεσα μέχρι τώρα και θα προτιμούσα να παραμείνει έτσι. Αυτά δε μπορούν να μου δικαιολογήσουν τα δισεκατομμύρια που τζιράρει η MS το χρόνο. Αυτό που γράφεις είναι ένα κομμάτι στρατηγικής εξάπλωσης στην αγορά και όχι εσόδων. Προφανώς και έχει κι άλλες πηγές εσόδων. Εϊναι μεγάλη εταιρεία software και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, γιατί νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται μια άλλη εταιρεία. Έχει χάσει την παλιά της ταυτότητα... Αν δούλευε για το software που λες, τότε θα έπρεπε να είχε απαγορεύσει την ανάπτυξη αντίστοιχου software από άλλους developers στη δική της πλατφόρμα. Δε μπορεί να φτιάχνεις, να συντηρείς και να δίνεις δωρεάν λειτουργικό και να έρχεται ο καθένας και να βγάζει ανταγωνιστικό software στη δική σου πλατφόρμα. Αυτό λέγεται "είμαι μ@λ@κ@ς με πατέντα".... Εϊναι από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται και από το νόμο να κλειδώσεις το λειτουργικό σου, με σκοπό να μην το εκμεταλλευτεί ο ανταγωνισμός. αυτο το τσιτατο που παρεθεσες αρχικα αναφεροταν στο fb και μετεπειτα στο android το πηρες τωρα εσυ και το κανεις copy/paste οπου λαχει! τα αλλα που γραφεις περι κοστολογισης της Apple τα βγαζεις απτη κοιλια σου, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οσο για το δευτερο κομματι η MS εδω και 2 δεκατιες εχει σχεδον τον 90% της αγορας ολα τα επαγγελματικα προγραμματα χτιζονται πανω στη πλατφορμα της κι εσυ λες να το απαγορευσει αυτο γιατι χανει τη ταυτοτητα της αν το δινει δωρεαν; τι ακριβως πινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καποιοι νομιζουν οτι τους παρακολουθει το fbi, καποιοι οτι θα τους κλεψουν τους 256bit κωδικους που εχουν να μπαινουν στο wow ή αλλα παιχνιδακια ή οτι τους παρακολουθουν τα ελικοπτερα της nsa για να τους παρουν τα προσωπικα δεδομενα ενω ταυτοχρονα ποσταρουν 500 πραγματα την μερα σε ολα τα social media, αλλα χρησημοποιηουν xp, 95, 7 ή mac για ασφαλεια ή ευκολια και το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων δεν εχει πληρωσει ΠΟΤΕ για λειτουργικο... Οσο διαβαζω αυτο το νημα, τοσο διαπιστωνω οτι η γκρινια και η μιζερια του Ελληνα ειναι αξεπεραστη... Οτι η ημιμαθεια ειναι πολυ χειροτερη της αμαθειας και το συνδρομο της αγελης δεν θα ξεπεραστει ποτε στη χωρα μας. Υποτιθεται οτι ειμαστε και φορουμ τεχνολογιας με μεσους αλλα και πιο advanced χρηστες που "ψαχνονται" για νεα πραγματα... Υ.Γ. Φαντασου να μην ηταν δωρεαν τα 10.... Συμφωνώ. ^^ Τρανό παράδειγμα ημιμάθειας ή αμάθειας βασικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis86 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι η microsoft με αυτήν την κατά τα άλλα επιθετική πολιτική έχει στόχο αυτούς που ξέρουν από pc και έχουν άποψη στο τι windows θέλουν. Κατά την άποψή μου με αυτή την κίνηση προσπαθεί να κερδίσει εγκαταστάσεις από τους ψιλοάσχετους που βλέπουν το μήνυμα της αναβάθμισης και φοβούνται να κάνουν οτιδήποτε, υπάρχει πάρα πολύς τέτοιος κόσμος. Σωστοςςς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οτι θες λες ... Προφανώς. Αυτό έλλειπε να λέω ότι εσύ θες... ναι οκ υπαρχουν και αυτοι αλλα αν δεις τα περισσοτερα θεματα τους προσπαθουν να συζητησουν. ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας.πρεπει να το παραδεχτεις. Τα ίδια είναι παντού. Η διαφορές υπάρχουν ανάλογα με το επίπεδο που θέλει να κρατήσει το καθε site. Η μόνη δικαιολογία που δίνω είναι ότι το 80% από εσάς έχετε πειρατικό λειτουργικό και τίποτα άλλο. Το υπόλοιπο 20% μαζί σας, και εμένα ο πατέρας μου χρησιμοποιεί AutoData και Tolerance που όχι σε 10άρια, ούτε σε 8 δε δουλεύουν (και δε φταίει η Microsoft αλλά οι developers, να ξέρουμε σε ποιον τα ψέλνουμε), απλά του έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις και είμαι κομπλέ. Γενικά ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ!!! Θυμάμαι άτομα που με τα Windows 8 έλεγαν "εμείς με τα 7 γιατί δε τα πήραμε, αφού δεν έχει αλλαγές" κλπ κλπ και τώρα τα ίδια άτομα κράζουν επειδή δίνει δωρεάν αναβάθμιση! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Ε ναι όποιος διαφωνεί πρέπει να έχει πειρατικό λειτουργικό... To 10% που έχει πάει σε Win 10 (οι μισοί από λάθος) είναι όλοι οι νόμιμοι... Deal with it. Old things are meant to die. Yes, but in time... Deal with it. τι ακριβως πινεις; [iRONY] Έτσι. Τον έβαλες στη θέση του τώρα. [/iRONY] ------------- :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo360 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί κανείς δεν εξηγεί τίποτα, απλά αναφέρεται τα δικά σας χωρίς καν να διαβάζεται αυτά που γράφουμε και γιατί προβλήματα που είχε πέρυσι στο insider preview και έχουν δηλωθεί πολλές φορές μέσω του συστήματος της Μ$, υπάρχουν ακόμα στα 10, ένα χρόνο αργότερα και με ένα major update. Ποιος ένας χρόνος;;; 7 μήνες κυκλοφορεί επίσημα το λειτουργικό! Αν εσύ και εγώ διαλέξαμε το Insider preview μόνο η Microsoft δε μας φταίει... Επίσης, πάλι αποφεύγεις πολλά πράγματα από αυτά που σου γράφω και εγώ και οι υπόλοιποι!!! Επίσης, θες να μου πεις πως τα παλαιότερα λειτουργικά δεν είχαν προβλήματα; ε τότε γιατί θυμάμαι service packs και updates; Για ομορφιά; Τέλος, πλέον είμαι σίγουρος πως δεν έχεις πληρώσει λειτουργικό, για αυτό "φοβήθηκες" όταν ζήτησε Microaoft account... Τέσπα, πραγματικά χαίρομαι που αν κρίνουμε από τα likes στις απαντήσεις υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με καλή κρίση... Αυτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παντως στην επομενη αναβαθμιση που θα κανω μπορω να βαλω πολλες LTS εκδοσεις Linux που υπαρχουν. Απο distro δοξασει ο θεος υπαρχουν! Βλεπε opens use, fedora, Ubuntu κ.α. Ακομα και με open source drivers δουλευουν! Τωρα αν γυρισει ο κοσμος αναποδα και αλλαξουν και αυτοι τακτικη, θα φτιαξω μονος μου λειτουργικο να μην εχω αναγκη κανενα και ας μου παρει 10 χρονια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ένας χρόνος;;; 7 μήνες κυκλοφορεί επίσημα το λειτουργικό! Αν εσύ και εγώ διαλέξαμε το Insider preview μόνο η Microsoft δε μας φταίει... Επίσης, πάλι αποφεύγεις πολλά πράγματα από αυτά που σου γράφω και εγώ και οι υπόλοιποι!!! Επίσης, θες να μου πεις πως τα παλαιότερα λειτουργικά δεν είχαν προβλήματα; ε τότε γιατί θυμάμαι service packs και updates; Για ομορφιά; Τέλος, πλέον είμαι σίγουρος πως δεν έχεις πληρώσει λειτουργικό, για αυτό "φοβήθηκες" όταν ζήτησε Microaoft account... Τέσπα, πραγματικά χαίρομαι που αν κρίνουμε από τα likes στις απαντήσεις υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με καλή κρίση... Αυτά Μην ασχολείσαι. Αν βάλω νέα ελαστικά σε 20ετίας αμάξι, δεν φταίνε τα ελαστικά που το αμάξι δεν τραβάει, αλλά το ίδιο το αμάξι. Αυτό κάποιοι ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ να το καταλάβουν! Κι αν τα Windows 10 είναι προβληματικά, εύχομαι (πραγματικά) όλες οι επόμενες εκδόσεις (αν υπάρξουν) να βγουν το ίδιο προβληματικές... τόσο ΜΗ προβληματικά είναι. Ό,τι αφορά τις παλιότερες εκδόσεις, ακόμη και τα θρυλικά Windows XP όταν κυκλοφόρησαν είχαν "ΤΑ" προβλήματα αστάθειας & χρειάστηκαν updates και updates (χωρίς να αναφέρω τα service packs - 3 στον αριθμό) ώσπου "να στρώσουν"! Πόσο εύκολα ξεχνάνε ορισμένοι... Οι ίδιοι ορισμένοι που και τότε γκρίνιαζαν πως τα Windows '98 ήταν καλύτερα, οι ίδιοι ορισμένοι που γκρίνιαζαν με την κυκλοφορία των Windows 7 πως τα XP είναι καλύτερα, οι ίδιοι ορισμένοι που γκρινιάζουν και σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ένας χρόνος;;; 7 μήνες κυκλοφορεί επίσημα το λειτουργικό! Αν εσύ και εγώ διαλέξαμε το Insider preview μόνο η Microsoft δε μας φταίει... Επίσης, πάλι αποφεύγεις πολλά πράγματα από αυτά που σου γράφω και εγώ και οι υπόλοιποι!!! Επίσης, θες να μου πεις πως τα παλαιότερα λειτουργικά δεν είχαν προβλήματα; ε τότε γιατί θυμάμαι service packs και updates; Για ομορφιά; Τέλος, πλέον είμαι σίγουρος πως δεν έχεις πληρώσει λειτουργικό, για αυτό "φοβήθηκες" όταν ζήτησε Microaoft account... Τέσπα, πραγματικά χαίρομαι που αν κρίνουμε από τα likes στις απαντήσεις υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με καλή κρίση... Αυτά Α δηλαδή τα bugs που υπάρχουν στο Preview αρχίζουμε να τα μετράμε μόνο μετά το stable release, όχι από τότε που εμφανίζονται. Πιο το νόημα του beta testing άμα τα bugs διορθώνονται μετά το stable release; Δεν αποφεύγω τίποτα, όλα όσα είπατε ισχύουν και στα 8.1 με τη διαφορά ότι αυτά είναι πιο σταθερά και επιτρέπουν επιλογές στα update(όπως είναι το φυσιολογικό). Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για αναβάθμιση στα 10 παρά μόνο το DX12 το οποίο προβλέπεται να αποτύχει. Μην ξεχνάς ότι τα 10 είχαν ήδη ένα service pack και έχουν ακόμα bugs που υπήρχαν στο tech preview. Τέλος αν νομίζεις ότι το πειρατικό ή όχι με ενδιαφέρει σε σχέση με το Μ$ λογαριασμό, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Η Μ$ προωθεί εδώ και χρόνια την πειρατεία του λειτουργικού της για να είναι κυρίαρχος στην αγορά. Ήδη τα μισά εγκατεστημένα και αναβαθμισμένα Win10 είναι πειρατικά, με Μ$ λογαριασμό και λειτουργούν κανονικά. Αν η Μ$ ήθελε να καταπολεμήσει την πειρατεία θα το είχε κάνει από τα XP, δεν χρειάζεται ο Μ$ λογαριασμός. Τώρα εσύ κρίνε από τα like ποιος έχει καλή κρίση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ένας χρόνος;;; 7 μήνες κυκλοφορεί επίσημα το λειτουργικό! Αν εσύ και εγώ διαλέξαμε το Insider preview μόνο η Microsoft δε μας φταίει... Επίσης, πάλι αποφεύγεις πολλά πράγματα από αυτά που σου γράφω και εγώ και οι υπόλοιποι!!! Επίσης, θες να μου πεις πως τα παλαιότερα λειτουργικά δεν είχαν προβλήματα; ε τότε γιατί θυμάμαι service packs και updates; Για ομορφιά; Τέλος, πλέον είμαι σίγουρος πως δεν έχεις πληρώσει λειτουργικό, για αυτό "φοβήθηκες" όταν ζήτησε Microaoft account... Τέσπα, πραγματικά χαίρομαι που αν κρίνουμε από τα likes στις απαντήσεις υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με καλή κρίση... Αυτά LOL ρε συ. Μονίμως άλλα λέει άλλα καταλαβαίνεις. Δεν είπε κάπου οτι τα win 10 είναι στην αγορά ένα χρόνο. Και το μεγαλύτερο "like" κατά των win 10 το έχει δώσει ο κόσμος με την απόρριψη της αναβάθμισης. (...Αν τα like σε κάνουν ψηλότερο να σου δώσω και εγώ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Α δηλαδή τα bugs που υπάρχουν στο Preview αρχίζουμε να τα μετράμε μόνο μετά το stable release, όχι από τότε που εμφανίζονται. Πιο το νόημα του beta testing άμα τα bugs διορθώνονται μετά το stable release; Αν απλα τρολαρεις ή εχεις κανει λαθος ζητω συγνωμη, αν οχι.... απλα βαλε 95 να εισαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν απλα τρολαρεις ή εχεις κανει λαθος ζητω συγνωμη, αν οχι.... απλα βαλε 95 να εισαι σιγουρος Φυσικά και trollάρω. Τι πιο φυσικό από το να διορθώνουμε bugs της beta έκδοσης μετά το 2ο service pack; Έχουμε να ασχοληθούμε με το πως θα αναγκάσουμε τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση μέχρι τότε, πολύ πιο σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά δε μπορούν να μου δικαιολογήσουν τα δισεκατομμύρια που τζιράρει η MS το χρόνο. Αυτό που γράφεις είναι ένα κομμάτι στρατηγικής εξάπλωσης στην αγορά και όχι εσόδων. Προφανώς και έχει κι άλλες πηγές εσόδων. Εϊναι μεγάλη εταιρεία software και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, γιατί νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται μια άλλη εταιρεία. Έχει χάσει την παλιά της ταυτότητα... Αν δούλευε για το software που λες, τότε θα έπρεπε να είχε απαγορεύσει την ανάπτυξη αντίστοιχου software από άλλους developers στη δική της πλατφόρμα. Δε μπορεί να φτιάχνεις, να συντηρείς και να δίνεις δωρεάν λειτουργικό και να έρχεται ο καθένας και να βγάζει ανταγωνιστικό software στη δική σου πλατφόρμα. Αυτό λέγεται "είμαι μ@λ@κ@ς με πατέντα".... Εϊναι από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται και από το νόμο να κλειδώσεις το λειτουργικό σου, με σκοπό να μην το εκμεταλλευτεί ο ανταγωνισμός. Τα έσοδα της microsoft χοντρικά είναι - 16% από τις άδειες του λειτουργικού σε κατασκευαστες συσκευων και τις άδειες σε ιδιώτες λειτουργικού και office - 15% από παιχνιδομηχανες, surface, τηλεφωνα και άλλο hardware - 10% από το store, το xbox live , βιντεο games, φυσικά καταστήματα, home συνδρομές του O365 , διαφημιστικά έσοδα - 59% από υπηρεσίες και υποστήριξη σε επιχειρήσεις (λειτουργικά - office - cloud - servers κτλ.) Κάποιοι από αυτούς τους τομείς έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους από τους άλλους πάνω σε αυτά τα έσοδα. Μια πιθανή εξήγηση γιατί παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση της άδειας ενός υπολογιστή από παλιότερο δικό της λειτουργικό στην έκδοση 10 την είπα σε προηγούμενο μνμα μου. Έχει την στρατηγική της και βγάζει κέρδη αλλά όχι από την εκμετάλλευση των δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αυτο το τσιτατο που παρεθεσες αρχικα αναφεροταν στο fb και μετεπειτα στο android το πηρες τωρα εσυ και το κανεις copy/paste οπου λαχει! Όταν το διδάχτηκα για πρώτη φορά ο Mark φορούσε κοντά βρακάκια και πάνες... Δεν είναι καινούργιο κόλπο. Είναι, απλώς, της μόδας. τα αλλα που γραφεις περι κοστολογισης της Apple τα βγαζεις απτη κοιλια σου, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ http://appleinsider.com/articles/16/01/07/app-store-reached-estimated-64-billion-of-apple-revenue-during-2015 Μόνο την περίοδο των εορτών έβγαλέ 6,4 δις από το store μονο. Είναι γνωστό ότι παίρνει το 30% από κάθε πώληση κάθε εφαμογής στο store της. Η άγνοιά σου μου είναι αδιάφορή. οσο για το δευτερο κομματι η MS εδω και 2 δεκατιες εχει σχεδον τον 90% της αγορας ολα τα επαγγελματικα προγραμματα χτιζονται πανω στη πλατφορμα της κι εσυ λες να το απαγορευσει αυτο γιατι χανει τη ταυτοτητα της αν το δινει δωρεαν; τι ακριβως πινεις; Όταν μάθεις να διάβάζεις, τότε μου ξαναγράφεις. Δεν κατάλαβες καν τί έγραψα... Επίσης (για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου) δεν είμαι apple fan, έχω κινητό με windows (lumia 930) και αν κοιτάξεις όλα τα θέματα της MS θα με βρεις. Τί δεν είμαι; Fan. Καμιάς εταιρείας. Αυτό που θέλω να γράψω θα το γράψω.- Τέλος να διορθώσεις λίγο τη συμπεριφορά σου. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να είσαι αγενής και δεν βοηθάει καθόλου στο να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο σε τίποτα. Τα έσοδα της microsoft χοντρικά είναι - 16% από τις άδειες του λειτουργικού σε κατασκευαστες συσκευων και τις άδειες σε ιδιώτες λειτουργικού και office - 15% από παιχνιδομηχανες, surface, τηλεφωνα και άλλο hardware - 10% από το store, το xbox live , βιντεο games, φυσικά καταστήματα, home συνδρομές του O365 , διαφημιστικά έσοδα - 59% από υπηρεσίες και υποστήριξη σε επιχειρήσεις (λειτουργικά - office - cloud - servers κτλ.) Κάποιοι από αυτούς τους τομείς έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους από τους άλλους πάνω σε αυτά τα έσοδα. Μια πιθανή εξήγηση γιατί παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση της άδειας ενός υπολογιστή από παλιότερο δικό της λειτουργικό στην έκδοση 10 την είπα σε προηγούμενο μνμα μου. Έχει την στρατηγική της και βγάζει κέρδη αλλά όχι από την εκμετάλλευση των δεδομένων. Δώσε μου σε παρακαλώ μια πηγή που να το επαληθεύει και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν το γράφω ειρωνικά. Θέλω να το πιστέψω, αλλά φοβάμαι ότι έχει αλλάξει ταυτότητα στο desktop κομμάτι τουλάχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και trollάρω. Τι πιο φυσικό από το να διορθώνουμε bugs της beta έκδοσης μετά το 2ο service pack; Έχουμε να ασχοληθούμε με το πως θα αναγκάσουμε τους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση μέχρι τότε, πολύ πιο σημαντικό. Ok πασο τοτε. Απλα μαλλον δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα των περισσοτερων που γκρινιαζουν, δηλαδη το αν εχει διορθωσει ολα τα bugs στα 10 η MS μεσα σε 7 μηνες, η πολιτικη που ακολουθει για την εγκατασταση των 10 σε οσο το δυνατον περισσοτερα pc που ηδη τρεχουν παλαιοτερες εκδοσεις που θα σταματησουν να υποστηριζονται, το οτι δεν εχει drivers για συσκευες τις δεκαετιας του 90-00 ή οτι θα μου κλεψει τα προσωπικα δεδομενα και θα με "φακελωσει" στην nsa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα