Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αυτοματοποιεί την αναβάθμιση σε Windows 10 για τους χρήστες Windows 7 και 8

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον εδώ ταιριάζει το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"... Δεν υπάρχει η έννοια "χαρίζω" όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Βγάλτη από το μυαλό σου και κάνε ότι δεν τη γνώρισες ποτέ. Στο λέω όχι από προσωπική άποψη, αλλά από γνώση και εμπειρία στο χώρο. Δεν υπάρχει, δεν στέκει λογιστικά και καταδικάζεται από το νόμο ως αθέμιτος ανταγωνισμός. Η εταιρεία θα πρέπει να βγάζει έσοδα με κάποιο τρόπο, αλλιώς είναι παράνομο. Βάσει εγχώριου και παγκοσμιου δικαίου.-

για το free upgrade απο 7 & 8 αναφερομαι σε περιπτωση που δε τοχεις καταλαβει, οπως ακριβως free ειναι και οι αναβαθμισεις στο macOs εδω και χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή εννοείς οτι βγάζουν από άλλο software, που δουλεύει πάνω στο λειτουργικό; Από ποιο; Τα office κλπ; Δηλαδή φτιαχνουν ολόκληρο λειτουργικό για να αγοράσεις κάποια προγράμματα, που οι περισσότεροι χρήστες δεν τα χρειάζονται;

Οι developers δεν βλέπω να έχουν κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια εφαρμογές που δούλευαν και δουλεύουν μέχρι σήμερα. Ίσα ίσα που στη δικιά μου δουλειά οι developers μας αποτρέπουν από το να αναβαθμίσουμε σε Win 10.

Τα έσοδά τους είναι από τα προσωπικά δεδομένα. Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Εκτός αν έχεις κάποια άλλη... Δεν το γράφω ειρωνικά.

Δεν είναι τα έσοδα μόνο το office, είναι και υποστήριξη εταιρειών είναι και εξειδικευμένο software που σκάνε εταιρείες 100 ευρώ το μήνα ανά χρήστη της πλατφόρμας κτλ. Η microsoft έχει όφελος να αναπτύσσει από εδώ και πέρα πράγματα μόνο για το API των 10 και να λύνει bugs μόνο για τα 10 αντί να έχει 3 - 4 διαφορετικές ομάδες που δουλεύουν άλλη στα 7 άλλη στα 8 άλλη στα 10. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ σε κάποιο τρίτο κατασκευαστή να φτιάξεις μια καινούργια εφαρμογή που θα τρέχει εύκολα σε ταμπλετ κινητο xbox και desktop αντί να στοχεύει σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Στην δουλειά σου προφανώς αν έχουν το software που τους εξυπηρετεί σήμερα δεν θέλουν να μπουν στο έξτρα κόστος να το μετατρέψουν να τρέχει στα δεκάρια αλλά αν χρειαζόταν να στήσουν κάτι καινούργιο από την αρχή σήμερα δεν θα είχε πολύ νόημα να δουλεύει το δίκτυο σας στα 7αρια.

Για μένα το πρόβλημα και ο λόγος που δεν αναβαθμίζω είναι ότι το λειτουργικό δένει με το hardware. Τουλάχιστον έτσι ξέρω....Και αν εγώ θέλω να αλλάξω μητρική αύριο μεθαύριο? Ή cpu? Τότε θα πρέπει να παίρνω τηλέφωνα? Και ΑΝ με εξυπηρετήσουν? Εγώ πλήρωσα μία άδεια και θέλω μία αντίστοιχη άδεια. Αλλιώς ΜΗΝ μου τα πρήζετε να αναβαθμίσω με το ζόρι!!!

Δεν παιζει αυτο πλεον με τα δεκαρια,εβγαλα το δισκο απο το λαπτοπ μου που εχει 10ρια και τον εβαλα σε ενα αλλο λαπτοπ για να δοκιμασω κατι,εκανε αυτόματη ενεργοποιηση,με ενα reboot ηταν ετοιμο,το ξανα εβαλα πισω στο δικο μου λαπτοπ,εκανε παλι το ιδιο και ετοιμο,ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα,το ιδιο εγινε και στο σταθερο μου που αλλαξα cpu και mobo.

• Like 1

Δεν παιζει αυτο πλεον με τα δεκαρια,εβγαλα το δισκο απο το λαπτοπ μου που εχει 10ρια και τον εβαλα σε ενα αλλο λαπτοπ για να δοκιμασω κατι,εκανε αυτόματη ενεργοποιηση,με ενα reboot ηταν ετοιμο,το ξανα εβαλα πισω στο δικο μου λαπτοπ,εκανε παλι το ιδιο και ετοιμο,ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα,το ιδιο εγινε και στο σταθερο μου που αλλαξα cpu και mobo.

κι εγω τα τελευταια χρονια εχω κανει διαδοχικα upgrade απο  8 > 8.1 > 10 developers preview > final περασμενα με upgrade το ενα πανω στο αλλο χωρις format αλλαζοντας παραλληλα 3-4 δισκους και 1 μητρικη μεταφεροντας τα με το εκαστοτε clone tool τους και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα 

το παρον θρεντ ως συνηθως τεινει να γινει η μαυρη τρυπα ολων των περιαστικων μυθων που κυκλοφορουν απο ημιμαθεις στο νετ τη τελευταια 20ετια

• Like 1

βλεπω payroll και μπε σε λαικισαν ανελεητα

κ δεν μου λες, εμενα με ρωτησαν αν χρειαζομαι για καποιο λογο οπωσδηποτε τα 7 η 8 λογω καποιου περιφερειακου που δεν εχει drivers για 10 η λογω καποιου προγραμματος που ειναι ασυμβατο με τα 10?

περα απο αυτο ,με ρωτησαν αν θελω να γεμισω τον ssd μου με 1,5gb η να καταναλωσω bandwidth απο την συνδεση μου αν δεν σκοπευω να τα βαλω?

γενικοτερα κ συγνωμη κιολας που ρωταω, εχω κανενα δικαιωμα πανω στον υπολογιστη μου η μπααα?

Νομίζω ότι απλά θέλεις να γκρινιαξεις επειδή... Θέλεις να γκρινιαξεις!!!

Φυσικά και σε ρωτάνε, σου λένε ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ για αναβάθμιση! Μαγικό;;; Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο σου ερώτημα: Μάντεψε... Βγάζεις τα αυτόματα updates! Εκτός αν όλα τα άλλα updates εσύ τα έπαιρνες χωρίς να τρως bandwidth, οπότε σε παρακαλώ να μοιραστείς τον τρόπο μαζί μας να σωθούμε όλοι!

Και φυσικά έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις στο PC σου! Αλλά μην κράζετε μετά ότι τα Windows δεν είναι συμβατά με το ταδε και το ταδε...

Γιατί μαντέψτε, αλλά αυτό θέλει η Microsoft! Ούτε να κλέψει τα δεδομένα σας, ούτε να μπει σπίτι σας ουτε τίποτα! ΕΝΑ λειτουργικό το οποίο θα αναπτύσσεται συνέχεια και θα τρέχει σε ΟΛΕΣ τις συσκευές! Γιατί τζάμπα; Γιατί μαντέψτε πόσα χρήματα θα εξοικονομήσει από τη συντήρηση μόνο ενός και όχι τριών λειτουργικών! Και μαγκιά της! Τι, όταν η Apple σου λέει "βάλε το καινούργιο ή τέλος" είναι καλά; Γιατί δε θυμάμαι να έχω ακόμα υποστηρίξει στο OSX μου... Αλλά πρέπει να αναβαθμίσω (και μάλιστα να πάρω καινούργιο σύστημα).

Επίσης, με ΕΝΑ λειτουργικό και ΕΝΑ store για ΟΛΕΣ της συσκευές της (smartphones, tablets, desktops, Xbox one) δες τσακ Μπαμ πόσα πράγματα κερδίζει...

Η μόνη δικαιολογία που δίνω είναι ότι το 80% από εσάς έχετε πειρατικό λειτουργικό και τίποτα άλλο. Το υπόλοιπο 20% μαζί σας, και εμένα ο πατέρας μου χρησιμοποιεί AutoData και Tolerance που όχι σε 10άρια, ούτε σε 8 δε δουλεύουν (και δε φταίει η Microsoft αλλά οι developers, να ξέρουμε σε ποιον τα ψέλνουμε), απλά του έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις και είμαι κομπλέ.

Γενικά ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ!!! Θυμάμαι άτομα που με τα Windows 8 έλεγαν "εμείς με τα 7 γιατί δε τα πήραμε, αφού δεν έχει αλλαγές" κλπ κλπ και τώρα τα ίδια άτομα κράζουν επειδή δίνει δωρεάν αναβάθμιση! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

• Like 5

κι εγω τα τελευταια χρονια εχω κανει διαδοχικα upgrade απο  8 > 8.1 > 10 developers preview > final περασμενα με upgrade το ενα πανω στο αλλο χωρις format αλλαζοντας παραλληλα 3-4 δισκους και 1 μητρικη μεταφεροντας τα με το εκαστοτε clone tool τους και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα 

το παρον θρεντ ως συνηθως τεινει να γινει η μαυρη τρυπα ολων των περιαστικων μυθων που κυκλοφορουν απο ημιμαθεις στο νετ τη τελευταια 20ετια

Μάλιστα....Αν ισχύει όντως αυτό, τότε ΟΚ. Για αυτό πρόσθεσα πάντως το "Τουλάχιστον έτσι ξέρω εγώ....". Γιατί ήταν ένα θολό τοπίο στο οποίο δεν υπήρχε σαφής απάντηση. Τέλος πάντων, έχουμε καιρό για να αποφασίσουμε....

Υ.Γ.> Άραγε αν κάνεις εγκατάσταση σε καινούριο υλικό, ισχύει αυτό που λέτε? Γιατί οι περιπτώσεις που αναφέρετε αφορούν ενεργοποιημένα windows και όχι clean install...

Edit:

Π.χ. εδώ αναφέρει "The free Windows 10 license will not work on a completely new PC." 

Επίσης από το site της microsoft hellas

"Ναι, δωρεάν! Αυτή η προσφορά αναβάθμισης είναι για μια πλήρη και όχι δοκιμαστική έκδοση των Windows 10. Απαιτείται η λήψη 3GB και ισχύουν χρεώσεις για πρόσβαση στο Internet. Για να επωφεληθείτε από αυτή τη δωρεάν προσφορά, θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε Windows 10 μέσα σε ένα χρόνο από την έναρξη διαθεσιμότητάς τους. Εφόσον αναβαθμίσετε, θα έχετε δωρεάν τα Windows 10 στη συγκεκριμένη συσκευή."

Μάλλον η κακιά Microsoft φταίει και για αυτό..

Για τους μη σχετικούς το μήνυμα είναι σαν τα adware-bloatware που σου πετάνε μήνυμα "θες να έχεις μπλα μπλα" και πατάνε οκ χωρίς να διαβάζουν όλο το μήνυμα.Και η microsoft το ξέρει...

για το free upgrade απο 7 & 8 αναφερομαι σε περιπτωση που δε τοχεις καταλαβει, οπως ακριβως free ειναι και οι αναβαθμισεις στο macOs εδω και χρονια

Όταν ακούς "δωρεάν προϊόν", τότε το προϊόν δεν είναι αυτό που σου δίνουν, αλλά εσύ.

Είναι η στιγμή που από "πελάτης" γίνεσαι "χρήστης". Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...

Το mac os περιλαμβάνει την υποστήριξη software στην τιμή του hardware, αυτό δεν ισχύει για τη MS. Γι αυτό και ότι γράφει Apple είναι πανάκριβο (τουλάχιστον κατά ένα μέρος...). Ένας άλλος λόγος είναι ότι η Apple έχει κι άλλα έσοδα από τη χρήση του λειτουργικού (store) κτλ. Τα πολλά χρήματα τα βγάζει από την χρήση του λειτουργικού και όχι άμεσα. Η MS τα έβγαζε άμεσα μέχρι τώρα και θα προτιμούσα να παραμείνει έτσι.

Δεν είναι τα έσοδα μόνο το office, είναι και υποστήριξη εταιρειών είναι και εξειδικευμένο software που σκάνε εταιρείες 100 ευρώ το μήνα ανά χρήστη της πλατφόρμας κτλ. Η microsoft έχει όφελος να αναπτύσσει από εδώ και πέρα πράγματα μόνο για το API των 10 και να λύνει bugs μόνο για τα 10 αντί να έχει 3 - 4 διαφορετικές ομάδες που δουλεύουν άλλη στα 7 άλλη στα 8 άλλη στα 10. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ σε κάποιο τρίτο κατασκευαστή να φτιάξεις μια καινούργια εφαρμογή που θα τρέχει εύκολα σε ταμπλετ κινητο xbox και desktop αντί να στοχεύει σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Στην δουλειά σου προφανώς αν έχουν το software που τους εξυπηρετεί σήμερα δεν θέλουν να μπουν στο έξτρα κόστος να το μετατρέψουν να τρέχει στα δεκάρια αλλά αν χρειαζόταν να στήσουν κάτι καινούργιο από την αρχή σήμερα δεν θα είχε πολύ νόημα να δουλεύει το δίκτυο σας στα 7αρια.

Αυτά δε μπορούν να μου δικαιολογήσουν τα δισεκατομμύρια που τζιράρει η MS το χρόνο. Αυτό που γράφεις είναι ένα κομμάτι στρατηγικής εξάπλωσης στην αγορά και όχι εσόδων. Προφανώς και έχει κι άλλες πηγές εσόδων. Εϊναι μεγάλη εταιρεία software και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, γιατί νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται μια άλλη εταιρεία. Έχει χάσει την παλιά της ταυτότητα...

Αν δούλευε για το software που λες, τότε θα έπρεπε να είχε απαγορεύσει την ανάπτυξη αντίστοιχου software από άλλους developers στη δική της πλατφόρμα. Δε μπορεί να φτιάχνεις, να συντηρείς και να δίνεις δωρεάν λειτουργικό και να έρχεται ο καθένας και να βγάζει ανταγωνιστικό software στη δική σου πλατφόρμα. Αυτό λέγεται "είμαι μ@λ@κ@ς με πατέντα".... Εϊναι από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται και από το νόμο να κλειδώσεις το λειτουργικό σου, με σκοπό να μην το εκμεταλλευτεί ο ανταγωνισμός.

@GrandGamer

πιστευω να ξερεις οτι περνανε ολα τα updates πρωτα απο τους insider και μετα βγαινουν στην φορα ετσι?

και λογω ιδιωτικοτητας?σε χανω εδω.

εχεις κανει update ποτε που να λεει fbi?

κατι security patches ειναι και σε λιγο καιρο new features.

σου λεει λοιπον αν δεν δες να εχεις θεμα με τα τοσα bug που ανεφερες πριν δηλαδη 1 που ειχε με την σταρτ βαλτο να το διορθωσω.δεν βλεπω κατι κακο.

δεν γνωριζω γιατι τοσο hate πραγματικα για κατι που δεν εχετε δοκιμασει απλα εχετε δει στο reddit.

και ειπε κιολας για την εναρξη.

σου αρεσει full screen σαν το 8.

τραβα settings και βαλτην.

σαρεσει οπως γουσταρεις σαν τον 7 τραβα και καντο.

απλα θα εχεις μερικα tiles.δεν σου αρεσει και αυτο να εχεις

live tiles κατεβασε οπως εκανες στα 8 εφαρμογη.

δεν σου αρεσει και αυτο?τραβα στα υπερμακ

που δεν εχουν κανενα προβλημα οπως ειπε απο πανω ο φιλος.

πηγε σε μακ και ησυχασε.κλασικος ελληναρας εχω λεφτα να τα δειξω δεν ξερω καν να το χρησιμοποιω.

εχω τις εφαρμογες του μακ μονο γιατι δεν βγαινουν αλλες και δεν εχω θεμα

@GrandGamer

"Γιατί να βάλεις λογαριασμό στο σύστημα; Στο android κινητό μου δεν έχω λογαριασμό και παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά"

πες μου οτι δεν το εγραψες αυτο.αληθεια.και οτι εκανες λαθος.θα σε πιστεψω.

πως μετα απο αυτο που εγραψες εχεις και αποψη και θες να σε παρουμε και σοβαρα με αυτα που λες.

1ον, διάβαζε τι γράφω. Δεν θα επαναλαμβάνομαι.

2ον, έτρεχα Windows 10 πριν καν μάθεις εσύ τι εστί Windows 10. Μάλιστα τα έτρεχα 5 μήνες μέχρι που η Μ$ εξανάγκασε τους Insiders να βάλουν λογαριασμό στο σύστημα για να συνεχίσουν όπου και τα ξήλωσα. Δεν είμαι κάποιος τυχαίος ο οποίος μπήκε μία μέρα στο reddit, είδε 200 παράπονα και ήρθε να παραπονεθεί.

Και ναι φίλε μου, το έγραψα αυτό και δεν έκανα λάθος. Για εκατοστή φορά, έχω Nokia XL. Είναι modarismeno android 4.1.2 από τη Nokia. Δεν έχει GAPPS, δεν έχει Play Store, δεν έχει Google Services από τη μάνα του. Κατεβάζω εφαρμογές από το Opera Store(πρώην Nokia Store) και το F-Droid, χωρίς λογαριασμό google συνδεδεμένο στο σύστημα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;!

Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι το ίντερνετ είναι feature, δεν είναι mandatory και ότι οι εταιρείες δεν ελέγχουν το ίντερνετ ή της συσκευές σας;

• Like 1

Φτανουν οι τσακωμοι. Καποιοι ειμαστε μ*** και ημιμαθεις που δεν ξερουμε που πανε τα 4 και λεμε αρλουμπες για τα 10  και αλλοι ειναι εξυπνοι. Καποιοι υποστηριζουν τα 10 καποιοι οχι. Το διαλυσαμε το thread.

1ον, διάβαζε τι γράφω. Δεν θα επαναλαμβάνομαι.

2ον, έτρεχα Windows 10 πριν καν μάθεις εσύ τι εστί Windows 10. Μάλιστα τα έτρεχα 5 μήνες μέχρι που η Μ$ εξανάγκασε τους Insiders να βάλουν λογαριασμό στο σύστημα για να συνεχίσουν όπου και τα ξήλωσα. Δεν είμαι κάποιος τυχαίος ο οποίος μπήκε μία μέρα στο reddit, είδε 200 παράπονα και ήρθε να παραπονεθεί.

Και ναι φίλε μου, το έγραψα αυτό και δεν έκανα λάθος. Για εκατοστή φορά, έχω Nokia XL. Είναι modarismeno android 4.1.2 από τη Nokia. Δεν έχει GAPPS, δεν έχει Play Store, δεν έχει Google Services από τη μάνα του. Κατεβάζω εφαρμογές από το Opera Store(πρώην Nokia Store) και το F-Droid, χωρίς λογαριασμό google συνδεδεμένο στο σύστημα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;!

Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι το ίντερνετ είναι feature, δεν είναι mandatory και ότι οι εταιρείες δεν ελέγχουν το ίντερνετ ή της συσκευές σας;

Δηλαδή η γνώμη που έχεις δεν είναι μόνο από το reddit, αλλά από τους... Πρώτους 5 μήνες του insider; Που μέχρι τους 8 μήνες αναγκαζόμουν να χρησιμοποιώ περισσότερο το tablet μου από το PC;;; Επίσης, που να είχες δει τι "περάσαμε" τους πρώτους 6-7 μήνες με τα Windows 8 preview, που δε μπορούσε να τρέξει σωστά ούτε ο ΙΕ!

Γενικά γιατί συνεχίζεις να επιμένεις ότι έχεις δίκιο όταν όλοι σου εξηγούμε (και κάποιοι με λεπτομέρειες) γιατί έχεις άδικο; Επιμένω, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Υ.Γ. Έχεις android 4.1.2 και είσαι ευχαριστημένος; μόνο εσύ...

• Like 1

Για όποιους θέλουν να περάσουν τα 10 να ξέρουν ότι είναι ελαφρύτερα από τα 8.1 μόνο οδηγοί να υπάρχουν κατά τα άλλα μια χαρά, συνήθεια είναι τα περισσότερα παιδιά.

Στο φιλαράκι απλά έκανα απεγκατάσταση του οδηγού ήχου και μετά την επανεκκίνηση διορθώθηκε το πρόβλημα με τον ήχο που έβγαινε φουλ πρίμα και κομμένος. Από ότι είδα είχε γίνει εγκατάσταση νέου οδηγού με το καινούργιο λειτουργικό αυτό από την ημερομηνία εγκατάστασής του.

Αυτά από μια εγκατάσταση που έκανα πρόσφατα σε τετραετίας φορητό φίλου.

Με το avast το δουλεύει πάλι.

Έκτοτε δεν μου ανέφερε κάτι αρνητικό.

Αλώστε έχει και ένα μήνα προθεσμία για να επιστρέψει πίσω αν δει ότι αλλάζει συμπεριφορά στον υπολογιστή του.

Να πω ότι έκανε ένα τρίωρο και μας έδεσε το άτιμο. 

Θεωρώ απαραίτητο ένα backup των δεδομένων σας πριν το επιχειρήσετε αχρείαστο να είναι αλλά εντελώς απαραίτητο αν κάτι πάει στραβά.

Δηλαδή η γνώμη που έχεις δεν είναι μόνο από το reddit, αλλά από τους... Πρώτους 5 μήνες του insider; Που μέχρι τους 8 μήνες αναγκαζόμουν να χρησιμοποιώ περισσότερο το tablet μου από το PC;;; Επίσης, που να είχες δει τι "περάσαμε" τους πρώτους 6-7 μήνες με τα Windows 8 preview, που δε μπορούσε να τρέξει σωστά ούτε ο ΙΕ!

Γενικά γιατί συνεχίζεις να επιμένεις ότι έχεις δίκιο όταν όλοι σου εξηγούμε (και κάποιοι με λεπτομέρειες) γιατί έχεις άδικο; Επιμένω, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Υ.Γ. Έχεις android 4.1.2 και είσαι ευχαριστημένος; μόνο εσύ...

Γιατί κανείς δεν εξηγεί τίποτα, απλά αναφέρεται τα δικά σας χωρίς καν να διαβάζεται αυτά που γράφουμε και γιατί προβλήματα που είχε πέρυσι στο insider preview και έχουν δηλωθεί πολλές φορές μέσω του συστήματος της Μ$, υπάρχουν ακόμα στα 10, ένα χρόνο αργότερα και με ένα major update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιοι νομιζουν οτι τους παρακολουθει το fbi, καποιοι οτι θα τους κλεψουν τους 256bit κωδικους που εχουν να μπαινουν στο wow ή αλλα παιχνιδακια ή οτι τους παρακολουθουν τα ελικοπτερα της nsa για να τους παρουν τα προσωπικα δεδομενα ενω ταυτοχρονα ποσταρουν 500 πραγματα την μερα σε ολα τα social media, αλλα χρησημοποιηουν xp, 95, 7 ή mac για ασφαλεια ή ευκολια και το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων δεν εχει πληρωσει ΠΟΤΕ για λειτουργικο...

Οσο διαβαζω αυτο το νημα, τοσο διαπιστωνω οτι η γκρινια και η μιζερια του Ελληνα ειναι αξεπεραστη...

Οτι η ημιμαθεια ειναι πολυ χειροτερη της αμαθειας και το συνδρομο της αγελης δεν θα ξεπεραστει ποτε στη χωρα μας.

Υποτιθεται οτι ειμαστε και φορουμ τεχνολογιας με μεσους αλλα και πιο advanced χρηστες που "ψαχνονται" για νεα πραγματα...

Υ.Γ. Φαντασου να μην ηταν δωρεαν η αναβαθμιση απο τα 7/8 στα 10....

Επεξ/σία από DrStein
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...