gnsX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 @lupus_yadayadayada Για να έκανες τον τεχνικό PC για να λύσεις ένα παναπλο πρόβλημα σημαίνει ότι είσαι άσχετος. Καλά έκανες και πηγές σε MacOS & iOS, κι εγώ πήρα air condition LG και ξένοιασα γιατί με το Mitsubishi έπρεπε να κάνω τον τεχνικό για να ρυθμισω τον timer 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 @GrandGamer πιστευω να ξερεις οτι περνανε ολα τα updates πρωτα απο τους insider και μετα βγαινουν στην φορα ετσι? και λογω ιδιωτικοτητας?σε χανω εδω. εχεις κανει update ποτε που να λεει fbi? κατι security patches ειναι και σε λιγο καιρο new features. σου λεει λοιπον αν δεν δες να εχεις θεμα με τα τοσα bug που ανεφερες πριν δηλαδη 1 που ειχε με την σταρτ βαλτο να το διορθωσω.δεν βλεπω κατι κακο. δεν γνωριζω γιατι τοσο hate πραγματικα για κατι που δεν εχετε δοκιμασει απλα εχετε δει στο reddit. και ειπε κιολας για την εναρξη. σου αρεσει full screen σαν το 8. τραβα settings και βαλτην. σαρεσει οπως γουσταρεις σαν τον 7 τραβα και καντο. απλα θα εχεις μερικα tiles.δεν σου αρεσει και αυτο να εχεις live tiles κατεβασε οπως εκανες στα 8 εφαρμογη. δεν σου αρεσει και αυτο?τραβα στα υπερμακ που δεν εχουν κανενα προβλημα οπως ειπε απο πανω ο φιλος. πηγε σε μακ και ησυχασε.κλασικος ελληναρας εχω λεφτα να τα δειξω δεν ξερω καν να το χρησιμοποιω. εχω τις εφαρμογες του μακ μονο γιατι δεν βγαινουν αλλες και δεν εχω θεμα @GrandGamer "Γιατί να βάλεις λογαριασμό στο σύστημα; Στο android κινητό μου δεν έχω λογαριασμό και παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά" πες μου οτι δεν το εγραψες αυτο.αληθεια.και οτι εκανες λαθος.θα σε πιστεψω. πως μετα απο αυτο που εγραψες εχεις και αποψη και θες να σε παρουμε και σοβαρα με αυτα που λες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κλαψτε λίγο ακόμα.Οι μισοί απο δω δεν είχαν ποτέ γνησια windows και έχουν και απαιτήσεις οι άλλοι μισοί αλλάζουν την είδηση σε ''Η microsoft σε αναγκάζει να πας σε windows 10'' και οι εναπομείναντες έχουν τα 7ρια και το παίζουν αφασία λες και δεν κλαιγόντουσαν και για τα 7 όταν είχαν XP. Λοιπόν παιδιά δεν σας αναγκάζει κανείς ούτε για αναβάθμυση ούτε για windows γενικά. Αν έχετε παράπονο τον πούλο και embargo στη Microsoft.Δουλέψτε με άλλα λειτουργικά. A και η είδηση λέε πως απλά κάνει την διαδικασία ευκολότερη,ακόμα είναι στο χέρι του καθενώς ΑΝ θέλει να αναβαθμύσει. Ακομα όμως και να γινόταν αναγκαστικά και πάλι τι σκούζετε,όπως είπαμε πάτε σε άλλο λειτουργικό.. Όντως κλάψτε λίγο ακόμα με την MS μπας και περάσει κανένας ακόμα τα Win10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όντως κλάψτε λίγο ακόμα με την MS μπας και περάσει κανένας ακόμα τα Win10 αδελφε μου δεν με νοιαζει ποιος θα περασει τα windows και τι windows εχει.με πειραζει αυτο το μισος σε ενα λειτουργικο χωρις ουσια και καποιο λογο. σε γειτονικο ξενο βεβαια φορουμ mobile nations καθε λογης ανθρωπος οταν κανει κατι καινουριο μια εταιρια ειτε καλο ειτε κακο το συζηταν σαν ανθρωποι λενε την γνωμη τους υπαρχει συζητηση. εδω κανει κατι καινουριο μια εταιρια και βγαινει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει.πως γινεται να εχουμε τοση διαφορα νοημοσυνης απο τους ξενους.? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αδελφε μου δεν με νοιαζει ποιος θα περασει τα windows και τι windows εχει.με πειραζει αυτο το μισος σε ενα λειτουργικο χωρις ουσια και καποιο λογο. σε γειτονικο ξενο βεβαια φορουμ mobile nations καθε λογης ανθρωπος οταν κανει κατι καινουριο μια εταιρια ειτε καλο ειτε κακο το συζηταν σαν ανθρωποι λενε την γνωμη τους υπαρχει συζητηση. εδω κανει κατι καινουριο μια εταιρια και βγαινει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει.πως γινεται να εχουμε τοση διαφορα νοημοσυνης απο τους ξενους.? Μια χαρά πλακόνονται και στο mobile nations και σε όλα τα forums/news sites πλέον. Ο λόγος; Fanboys. Εκεί που τελειώνει η λογική και ξεκινάει αυτό γίνεται παντού το χάος. Και ναι αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια πλέον. Φτάνεις σε σημείο να λες κάτι λογικό και ο άλλος να είναι μπεεε. Ε δεν θέλει πολύ μετά αρχίζεις και εσύ από την άλλη μεριά τα ουγκ ουγκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά πλακόνονται και στο mobile nations και σε όλα τα forums/news sites πλέον. Ο λόγος; Fanboys. Εκεί που τελειώνει η λογική και ξεκινάει αυτό γίνεται παντού το χάος. Και ναι αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια πλέον. Φτάνεις σε σημείο να λες κάτι λογικό και ο άλλος να είναι μπεεε. Ε δεν θέλει πολύ μετά αρχίζεις και εσύ από την άλλη μεριά τα ουγκ ουγκ ναι οκ υπαρχουν και αυτοι αλλα αν δεις τα περισσοτερα θεματα τους προσπαθουν να συζητησουν. ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας.πρεπει να το παραδεχτεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 γενικοτερα κ συγνωμη κιολας που ρωταω, εχω κανενα δικαιωμα πανω στον υπολογιστη μου η μπααα? Έχεις (ακόμη) ένα δικαίωμα. Να επιλέγεις πότε θα ανοίγεις και θα κλείνεις το μηχανημα σου. 3:) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις (ακόμη) ένα δικαίωμα. Να επιλέγεις πότε θα ανοίγεις και θα κλείνεις το μηχανημα σου. 3:) εχω tweekαρει τα 10 τοσο που τα βαζω κ χορευουν κ καρσιλαμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και εγω που έχω ογκοχρεωση να στείλω στη Microsoft το λογαριασμο? δεν έχει μεγαλη διαφορα για μένα αυτο που λες. Μην έχεις το windows update στο automatic? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εχω tweekαρει τα 10 τοσο που τα βαζω κ χορευουν κ καρσιλαμα Σε proprietary software?????????? Σαν ανέκδοτο ακούγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εδω παει γαντι η παροιμια: "Καποιανου του χαριζαν εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια" Μάλλον εδώ ταιριάζει το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"... Δεν υπάρχει η έννοια "χαρίζω" όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Βγάλτη από το μυαλό σου και κάνε ότι δεν τη γνώρισες ποτέ. Στο λέω όχι από προσωπική άποψη, αλλά από γνώση και εμπειρία στο χώρο. Δεν υπάρχει, δεν στέκει λογιστικά και καταδικάζεται από το νόμο ως αθέμιτος ανταγωνισμός. Η εταιρεία θα πρέπει να βγάζει έσοδα με κάποιο τρόπο, αλλιώς είναι παράνομο. Βάσει εγχώριου και παγκοσμιου δικαίου.- 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σε proprietary software?????????? Σαν ανέκδοτο ακούγεται ενταξει δεν ειναι linux να κανεις οτι θες αλλα με πατεντες ολα γινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εδώ ταιριάζει το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"... Δεν υπάρχει η έννοια "χαρίζω" όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Βγάλτη από το μυαλό σου και κάνε ότι δεν τη γνώρισες ποτέ. Στο λέω όχι από προσωπική άποψη, αλλά από γνώση και εμπειρία στο χώρο. Δεν υπάρχει, δεν στέκει λογιστικά και καταδικάζεται από το νόμο ως αθέμιτος ανταγωνισμός. Η εταιρεία θα πρέπει να βγάζει έσοδα με κάποιο τρόπο, αλλιώς είναι παράνομο. Βάσει εγχώριου και παγκοσμιου δικαίου.- Προφανώς έχουν και αυτοί όφελος να αναπτύσσουν λογισμικό μόνο για μια πλατφόρμα συν ότι γίνεται πιο δελεαστικό το λειτουργικό για τους developers με περισσότερους χρήστες. Οπότε ουσιαστικά κερδίζει και ο χρήστης παίρνοντας κάτι τσάμπα και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ΑΥΤΟ ακριβώς έκανα, αγορίνα! Εδώ και κάνα δίχρονο έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ MacOS & iOS! Και ξένοιασα... Έπαψα να 'μαι πια... τεχνικός PC για να λύσω ένα ΠΑΝ-ΑΠΛΟ θέμα που παρουσιάζεται! Αφού δούλεψε για σένα καλώς.Εγώ είμαι σε windows παρόλο που έχω στην κατοχή μου μερικές συσκευές apple δεν μπορώ το πόσο ενοχλητικά κλειδωμένα είναι και σε καμία περίπτωση στο κύριο μηχάνημα(pc) δεν θα προτιμούσα osx. Windows και ας έχουν τα bugs.Τα ίδια θα είχε και οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό τόσο ανοιχτό. + είμαι gamer + είναι τρομερά overrated και ΄παράδειγμα κάκιστου vfm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Προφανώς έχουν και αυτοί όφελος να αναπτύσσουν λογισμικό μόνο για μια πλατφόρμα συν ότι γίνεται πιο δελεαστικό το λειτουργικό για τους developers με περισσότερους χρήστες. Οπότε ουσιαστικά κερδίζει και ο χρήστης παίρνοντας κάτι τσάμπα και αυτοί. Δηλαδή εννοείς οτι βγάζουν από άλλο software, που δουλεύει πάνω στο λειτουργικό; Από ποιο; Τα office κλπ; Δηλαδή φτιαχνουν ολόκληρο λειτουργικό για να αγοράσεις κάποια προγράμματα, που οι περισσότεροι χρήστες δεν τα χρειάζονται; Οι developers δεν βλέπω να έχουν κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια εφαρμογές που δούλευαν και δουλεύουν μέχρι σήμερα. Ίσα ίσα που στη δικιά μου δουλειά οι developers μας αποτρέπουν από το να αναβαθμίσουμε σε Win 10. Τα έσοδά τους είναι από τα προσωπικά δεδομένα. Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Εκτός αν έχεις κάποια άλλη... Δεν το γράφω ειρωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα