Paralizer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ως developer θα έλεγα ότι συμφωνώ με τη Microsoft (αν και πολύ επιθετική πολιτική) μπας και επιτέλους πάνε ΟΛΟΙ σε ένα λειτουργικό να τελειώνουμε με τις ασυμβατότητες των softwares που στον έναν δουλεύουν και στον άλλον δεν δουλεύουν γιατί έχει προγενέστερη έκδοση. Όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση...όλα σε ένα...νοικοκυρεμένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Killog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απαράδεκτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
connx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η λύση ειναι μια μάγκες..!! EL CAPITAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ολη η δουλειά πιστέυω είναι τί θα παίξει με τούς drivers. τίποτα όλα είναι μια χαρά ... Ακομα και σε laptop turbox (για όσους ξέρουν καταλαβαίνουν)που τα περασα του 2006 περασε ολους τους driver χωρίς κανενα πρόβλημα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τιποτα δεν στεκει απο αυτα που λες. Πρωτον. Απαντηση ουσιαστικη σου εδωσα. Συγκεκριμενα ενα παραδειγμα απο bug. Δευτερον. Ξερω advanced ανθρωπους και οχι αρχαριους που ειχανε προβληματα. Πως το εξηγεις? Τριτον, δεν πειραξα τιποτα οπως λες και εσυ. Πεντακαθαρη εγκατασταση clean install με το τελευταιο iso των 10 και ειχα τα περιεργα. Τεταρτον μην προσπαθησεις να με πεισεις για κατι που αρκετοι λενε τα χειροτερα (κ αυτοι οι αρκετοι ειναι εμπειοι χρηστες χρονια που εχουν μεινει με τα 7 και τα 8.1). Ξαναλεω, γρηγορο λειτουργικο αλλα εχει θεματα τα οποια ειναι βαθια μεσα στο λειτουργικο και οχι στην επιφανεια και ουτε θα κατσω να εχω ενα ασταθες λειτουργικο και να καθομαι σαν τον *** να φτιαχνω ολη την ωρα χειροκινητα οτι προβλημα βγαζει. Σε κανενα χρονο που θα στρωσει τα ξαναλεμε. Ποια ειναι τα "θεματα" που εχει?? για να ξέρουμε δλδ...?!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κλαψτε λίγο ακόμα.Οι μισοί απο δω δεν είχαν ποτέ γνησια windows και έχουν και απαιτήσεις οι άλλοι μισοί αλλάζουν την είδηση σε ''Η microsoft σε αναγκάζει να πας σε windows 10'' και οι εναπομείναντες έχουν τα 7ρια και το παίζουν αφασία λες και δεν κλαιγόντουσαν και για τα 7 όταν είχαν XP. Λοιπόν παιδιά δεν σας αναγκάζει κανείς ούτε για αναβάθμυση ούτε για windows γενικά. Αν έχετε παράπονο τον πούλο και embargo στη Microsoft.Δουλέψτε με άλλα λειτουργικά. A και η είδηση λέε πως απλά κάνει την διαδικασία ευκολότερη,ακόμα είναι στο χέρι του καθενώς ΑΝ θέλει να αναβαθμύσει. Ακομα όμως και να γινόταν αναγκαστικά και πάλι τι σκούζετε,όπως είπαμε πάτε σε άλλο λειτουργικό.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν και το εχω ξανα-ποστάρει θα το ΞΑΝΑ ποστάρω .... Εχω βάλει την ποιο τελευταία εκδοσή (στην ουσία είναι τα W11 1511 OS build 11082.1000). Εδω και 15 μέρες και δεν εχω ουσιαστικά κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον κατι που να εχω διαπιστώσει) και μάλιστα βλέπω καλύτερο διαμοιρασμό στους 4 πυρήνες. Τώρα τα W 10 ειναι μακράν το καλύτερο OS έως τώρα. Υ.Γ. τωρα εχω την Windows 10 Pro Insider Previw Build 14257. 1rst_releasse 160131-1000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ Α Ν Ε Ν Α ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ Α Ν Ε Ν Α . Τα στοιχεία του pc είναι: AMD Phenom II X4 965 Processor Motherboard Gigabyte GA-880GA-UD3H Memory 14gb Graphics card: MSI GeForce gtx 560 Ti 2gb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vempire_G4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μπλα μπλα μπλα Microsoft....... μπλα μπλα μπλα Windows 10. Όλα για το marketing γίνονται. Μην ψαρώνετε!!! Κάθε 10 μέρες, κάθε εταιρία, βγάζει και μια μ@!@κ!@ για να ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται... Τα Windows 10 θα κατεβαίνουν αυτόματα, δε θα γίνονται install αυτόματα!!! Δηλαδή, όσοι έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων θα δείτε τα Windows 10 να είναι κατεβασμένα και έτοιμα για εγκατάσταση και όσοι επιλέξετε να γίνει η εγκατάσταση θα δείτε το upgrade να ξεκινάει. Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση, δε θα το δείτε πουθενά στον ορίζοντα!!! Τόσο απλά!!! Ελπίζω ο κόσμος να διαβάσει το μήνυμα μου και να μην αρχίσουν πάλι οι "παραλογισμοί"!!! Πηγή EDIT: Επίσης, εντός 31 ημερών όποιος τα βάλει και δε του αρέσουν για τον α-β λόγο, μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο λειτουργικό του σύστημα. βλεπω payroll και μπε σε λαικισαν ανελεητα κ δεν μου λες, εμενα με ρωτησαν αν χρειαζομαι για καποιο λογο οπωσδηποτε τα 7 η 8 λογω καποιου περιφερειακου που δεν εχει drivers για 10 η λογω καποιου προγραμματος που ειναι ασυμβατο με τα 10? περα απο αυτο ,με ρωτησαν αν θελω να γεμισω τον ssd μου με 1,5gb η να καταναλωσω bandwidth απο την συνδεση μου αν δεν σκοπευω να τα βαλω? γενικοτερα κ συγνωμη κιολας που ρωταω, εχω κανενα δικαιωμα πανω στον υπολογιστη μου η μπααα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και καλά κάνει. Μειώνει τα κόστη της σε υποστήριξη και αυξάνει την υποστήριξη στα Windows 10. Δεν έχει νόημα κάποιος να μένει τόσο πίσω επειδή νομίζει ότι πχ τα Windows 7 είναι καλύτερα (που δεν είναι ότι και να λέει). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 "Ωραία"... "λαμπρά"! Κατά τα άλλα, η Apple σας πείραζε... όχι Η "ΧΟΥΝΤΙΚΗ" η Microsoft! Εγώ ρε μάγκες θέλω να 'χω τα 8άρια, όχι τα... 8.5 που τα βάπτισαν "10", πειράζει;! ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ θέλω να 'χω τα 8! (Στης γυναίκας μου δηλαδή... γιατί πήρα iMac και ξένοιασα με τέτοιες Π@Π@ΡΙΕΣ!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κλαψτε λίγο ακόμα.Οι μισοί απο δω δεν είχαν ποτέ γνησια windows και έχουν και απαιτήσεις οι άλλοι μισοί αλλάζουν την είδηση σε ''Η microsoft σε αναγκάζει να πας σε windows 10'' και οι εναπομείναντες έχουν τα 7ρια και το παίζουν αφασία λες και δεν κλαιγόντουσαν και για τα 7 όταν είχαν XP. Λοιπόν παιδιά δεν σας αναγκάζει κανείς ούτε για αναβάθμυση ούτε για windows γενικά. Αν έχετε παράπονο τον πούλο και embargo στη Microsoft.Δουλέψτε με άλλα λειτουργικά. A και η είδηση λέε πως απλά κάνει την διαδικασία ευκολότερη,ακόμα είναι στο χέρι του καθενώς ΑΝ θέλει να αναβαθμύσει. Ακομα όμως και να γινόταν αναγκαστικά και πάλι τι σκούζετε,όπως είπαμε πάτε σε άλλο λειτουργικό.. ΑΥΤΟ ακριβώς έκανα, αγορίνα! Εδώ και κάνα δίχρονο έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ MacOS & iOS! Και ξένοιασα... Έπαψα να 'μαι πια... τεχνικός PC για να λύσω ένα ΠΑΝ-ΑΠΛΟ θέμα που παρουσιάζεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται... Τα Windows 10 θα κατεβαίνουν αυτόματα, δε θα γίνονται install αυτόματα!!! Δηλαδή, όσοι έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων θα δείτε τα Windows 10 να είναι κατεβασμένα και έτοιμα για εγκατάσταση και όσοι επιλέξετε να γίνει η εγκατάσταση θα δείτε το upgrade να ξεκινάει. Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση, δε θα το δείτε πουθενά στον ορίζοντα!!! Τόσο απλά!!! Ελπίζω ο κόσμος να διαβάσει το μήνυμα μου και να μην αρχίσουν πάλι οι "παραλογισμοί"!!! Πηγή EDIT: Επίσης, εντός 31 ημερών όποιος τα βάλει και δε του αρέσουν για τον α-β λόγο, μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο λειτουργικό του σύστημα. αυτο συμβαίνει και τωρα. Συγκεκριμένα στο λαπτοπ μ μόλις είδα το σημαιάκι ειδοποίησης ταυτόχρονα στο root υπήρχε ο φάκελος με τα αρχεία εγκαταστάσεις των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εχω λιγο χρονο ακομα μεχρι να χρειαστω αναβαθμιση σε 2 μηχανακια αν η ms συνεχισει τις γκεσταμπιτικες μλκες θα αναγκαστω να παω σε apple κοιτα ρε με τους μλκες που θα αναγκαστουμε να παμε στα ψωνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ο χρήστης Albilosha είπε:Κλαψτε λίγο ακόμα.Οι μισοί απο δω δεν είχαν ποτέ γνησια windows και έχουν και απαιτήσεις οι άλλοι μισοί αλλάζουν την είδηση σε ''Η microsoft σε αναγκάζει να πας σε windows 10'' και οι εναπομείναντες έχουν τα 7ρια και το παίζουν αφασία λες και δεν κλαιγόντουσαν και για τα 7 όταν είχαν XP.Λοιπόν παιδιά δεν σας αναγκάζει κανείς ούτε για αναβάθμυση ούτε για windows γενικά.Αν έχετε παράπονο τον πούλο και embargo στη Microsoft.Δουλέψτε με άλλα λειτουργικά.A και η είδηση λέε πως απλά κάνει την διαδικασία ευκολότερη,ακόμα είναι στο χέρι του καθενώς ΑΝ θέλει να αναβαθμύσει.Ακομα όμως και να γινόταν αναγκαστικά και πάλι τι σκούζετε,όπως είπαμε πάτε σε άλλο λειτουργικό.. ΑΥΤΟ ακριβώς έκανα, αγορίνα!Εδώ και κάνα δίχρονο έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ MacOS & iOS!Και ξένοιασα... Έπαψα να 'μαι πια... τεχνικός PC για να λύσω ένα ΠΑΝ-ΑΠΛΟ θέμα που παρουσιάζεται! Καλα σ αυτο δε φταιν τα windows προφανώς ξετρελάθηκες με το μήλο κ πηγές κ τα αγόρασες όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα