Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αυτοματοποιεί την αναβάθμιση σε Windows 10 για τους χρήστες Windows 7 και 8

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άστο, δεν είναι η μέρα σου... Μείνε στο λειτουργικό σου (ή μάλλον, αφού μπορείς, φτιάξε καλύτερο) και μη λες ότι σου κατέβει...

"Σε πιέζει να βάλεις Μ$ λογαριασμό στο σύστημα ενώ δεν είναι απαραίτητο." Και που ακριβώς σε αυτή τη φράση μου γράφω ότι είναι απαραίτητο να βάλεις λογαριασμό; "Από το ότι δε χρειάζεται να βάλεις λογαριασμό και μπορείς με τοπικό να δουλέψεις κανονικά;" Αυτό έγραψες εσύ. Μην το ξεχάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Σε πιέζει να βάλεις Μ$ λογαριασμό στο σύστημα ενώ δεν είναι απαραίτητο." Και που ακριβώς σε αυτή τη φράση μου γράφω ότι είναι απαραίτητο να βάλεις λογαριασμό; "Από το ότι δε χρειάζεται να βάλεις λογαριασμό και μπορείς με τοπικό να δουλέψεις κανονικά;" Αυτό έγραψες εσύ. Μην το ξεχάσεις.

Τα υπόλοιπα βλέπω δε τα σχολιάζουμε... Δεν πειράζει, όποιος έχει μυαλό, κρίνει...

Τέσπα, απλά η παραπληροφόρηση να σταματήσει... Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποιοι όντως δε ξέρουν και διαβάζουν/ακούνε τέτοιες απόψεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και έρχονται και πρίζουν εμάς μετά στα καταστήματα...

Καλό βράδυ :)

• Like 2

Τα υπόλοιπα βλέπω δε τα σχολιάζουμε... Δεν πειράζει, όποιος έχει μυαλό, κρίνει...

Τέσπα, απλά η παραπληροφόρηση να σταματήσει... Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποιοι όντως δε ξέρουν και διαβάζουν/ακούνε τέτοιες απόψεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και έρχονται και πρίζουν εμάς μετά στα καταστήματα...

Καλό βράδυ :)

Oκ, θες να τα σχολιάσουμε; να τα σχολιάσουμε. Τι πρέπει να δω στο Personalization?

Όσων αφορά τα All apps στα 8.1, πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι έχει τρομερή διαφορά να έχεις ένα μικρό παραθυράκι κάτω αριστερά και ολόκληρη την οθόνη.

Όσων αφορά το bug του start menu. Θέλω να μου πεις πιο hardware πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει το Start Menu των Windows 10 να μην ανοίγει.

Τώρα για τα νέα, πάλι καλά που το φτιάξανε, δεν θα πω μπράβο για κάτι που τους πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να διορθώσουν.

• Like 3

εδω παει γαντι η παροιμια:

"Καποιανου του χα­ριζαν εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια"

Χάρισμα και Microsoft δεν πάνε μαζί. Ειδικά με αυτά που κάνει θα της γυρίσει boomerang.

• Like 1

Χάρισμα και Microsoft δεν πάνε μαζί. Ειδικά με αυτά που κάνει θα της γυρίσει boomerang.

απο τα windows 98 (δε παω πιο πισω γιατι δεν υπηρχε τοσο διαδεδομενο ιντερνετ) η ιδια καραμελα η Microsoft, ο bigbrother, ο Μπιλακος, ο Βελζεβουλης και οι βαρκες μας κουνιουνται... καθε φορα το ιδιο σεναριο με διαφορετικες παραλλαγες σα τη μερα της Μαρμοτας γιατι πανω απο 18-20 χρονων αποκλειεται να ειναι οι πιτσιρικαδες που κλαιγονται

νισαφι!

• Like 2

Oκ, θες να τα σχολιάσουμε; να τα σχολιάσουμε. Τι πρέπει να δω στο Personalization?

Όσων αφορά τα All apps στα 8.1, πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι έχει τρομερή διαφορά να έχεις ένα μικρό παραθυράκι κάτω αριστερά και ολόκληρη την οθόνη.

Όσων αφορά το bug του start menu. Θέλω να μου πεις πιο hardware πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει το Start Menu των Windows 10 να μην ανοίγει.

Τώρα για τα νέα, πάλι καλά που το φτιάξανε, δεν θα πω μπράβο για κάτι που τους πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να διορθώσουν.

Για τα δύο πρώτα αυτό το κείμενο θα σε βοηθήσει... Έτσι και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις αριστερά, και να βγάλεις ότι θέλεις από το All Apps... Και όχι, δεν αναφέρομαι στο "hack" στο τέλος, αλλά στο ότι γίνεται χωρίς κάτι extra...

Πιο δύσκολο? Σίγουρα... Όμως γίνεται, αν δε σου αρέσει το start... Επίσης, δε μπορεί σε 2 μέτρια προς κακά Windows 10 PC (το ένα με Core 2 Duo + 2GB RAM και το άλλο με Core 2 Quad + 4GB RAM), σε ένα laptop του 2007 και σε 2 tablet (Toshiba Encore και Onda v975w) να μην έχω πρόβλημα με το start menu από το November update και μετά (είχα στο Toshiba Encore και στο laptop πριν από αυτό).

• Like 1

Σε λιγο θα μας πουν και τι παραθυρα να βαλουμε στο σπιτι μας(κουφωματα εννοω)... Μπαρμπες,θειτσες και κλαρινογκομενες θα κλαινε παντως... Με android θα τη βγαζουν

Για τα δύο πρώτα αυτό το κείμενο θα σε βοηθήσει... Έτσι και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις αριστερά, και να βγάλεις ότι θέλεις από το All Apps... Και όχι, δεν αναφέρομαι στο "hack" στο τέλος, αλλά στο ότι γίνεται χωρίς κάτι extra...

Πιο δύσκολο? Σίγουρα... Όμως γίνεται, αν δε σου αρέσει το start... Επίσης, δε μπορεί σε 2 μέτρια προς κακά Windows 10 PC (το ένα με Core 2 Duo + 2GB RAM και το άλλο με Core 2 Quad + 4GB RAM), σε ένα laptop του 2007 και σε 2 tablet (Toshiba Encore και Onda v975w) να μην έχω πρόβλημα με το start menu από το November update και μετά (είχα στο Toshiba Encore και στο laptop πριν από αυτό).

Όχι φίλος, customize ξέρω να τα κάνω και μόνος μου και πολύ καλύτερο απ' αυτό που έδωσες. Το θέμα είναι τι κάνουν τα Windows από μόνα τους, χωρίς εφαρμογές τρίτων. Και με το Classic Theme το start menu είναι πολύ καλύτερο, δεν χρειάζεσαι καν εφαρμογή.

Εσύ μπορεί να μην το έχεις αλλά το έχουν άλλοι όμως. Και φίλος μου που μιλάμε καθημερινά και χρησιμοποιεί φανατικά Windows 10, το παθαίνει και μετά το update του Νοεμβρίου χωρίς να κακομεταχειρίζεται το PC. Ναι, το φαινόμενο μειώθηκε αρκετά μετά το update αλλά ακόμα υπάρχει.

Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται... Τα Windows 10 θα κατεβαίνουν αυτόματα, δε θα γίνονται install αυτόματα!!!

Δηλαδή, όσοι έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων θα δείτε τα Windows 10 να είναι κατεβασμένα και έτοιμα για εγκατάσταση και όσοι επιλέξετε να γίνει η εγκατάσταση θα δείτε το upgrade να ξεκινάει. Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση, δε θα το δείτε πουθενά στον ορίζοντα!!!

Τόσο απλά!!! Ελπίζω ο κόσμος να διαβάσει το μήνυμα μου και να μην αρχίσουν πάλι οι "παραλογισμοί"!!!

Πηγή  

EDIT: Επίσης, εντός 31 ημερών όποιος τα βάλει και δε του αρέσουν για τον α-β λόγο, μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο λειτουργικό του σύστημα. 

Εγώ αυτό που διάβασα από αγγλικό site (στο Reddit) είναι ότι όντως τα windows 10 κατεβαίνουν αυτόματα.Έπειτα όταν τελειώσει το download σου πετάει ένα μήνυμα "να εγκατασταθούν τα windows 10?" και μπορείς να πατήσεις όχι.Οι περισσότεροι όμως πατάνε στα γρήγορα οκ γιατί δεν γνωρίζουν ή το πάτησαν κατά λάθος και ξεκινάνε οι διαδικασίες εγκατάστασεις των windows 10!

• Like 1

Εγώ αυτό που διάβασα από αγγλικό site (στο Reddit) είναι ότι όντως τα windows 10 κατεβαίνουν αυτόματα.Έπειτα όταν τελειώσει το download σου πετάει ένα μήνυμα "να εγκατασταθούν τα windows 10?" και μπορείς να πατήσεις όχι.Οι περισσότεροι όμως πατάνε στα γρήγορα οκ γιατί δεν γνωρίζουν ή το πάτησαν κατά λάθος και ξεκινάνε οι διαδικασίες εγκατάστασεις των windows 10!

Μάλλον η κακιά Microsoft φταίει και για αυτό..

• Like 2

Σας δίνει δωρεάν την ευκαιρία να βάλετε στα laptop και τα desktops σας, ακόμη και οκταετίας το καλύτερο λειτουργικό που που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και πάλι την κράζετε. Αυτό που απορώ πάντως , πως γίνεται να μην κράζει ποτέ κανείς την google και τους OEM της, όταν κινητά και tablets 2 χρονών ποτέ δεν παίρνουν το τελευταίο update;

• Like 5

Ρε με το ζόρι αναβάθμιση...  Πάντως είναι όντως πολύ ύποπτη η όλη φάση.

Πρέπει να πέφτει τρελό φακέλωμα στα windows 10, θα βγάλει πολύ χρήμα από τα προσωπικά δεδομένα μας η MS. 

Επίσης

1)Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που δεν δουλεύουν σε windows 10

2)Τα περισσότερα tablet έχουν προβλήματα αν τα αναβαθμίσεις από win 8-->win 10

3)Τα windows 10 είναι μια διασταύρωση win 7 και του ξεράσματος των win 8.

• Like 2

για αυτο εγω κλεινω τις ενημερωσεις σε οτι pc φτιαχνω.

αλλα ακομα και αν δεν πετυχει αυτο,θα κοψει την υποστηριξη στα 7 στα επομενα 1-2 χρονια και θα κλαιμε..

ελπίζω τα pc που 'φτιάχνεις" να είναι για την πάρτι σου και όχι για άλλους...

• Like 2

Πάει να μαζέψει μερικούς άσχετους με την τεχνολογία που δεν την πάτησαν ακόμα.

Και καλά να λειτουργούν όλα... Αλλά την πατάνε, κάνουν αναβάθμιση και μετά ψάχνουν κάποιο γνωστό ή κάποιο τεχνικό να τους λύσει τα προβλήματα.

οτι θες λες ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...