Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορω ποιο ειναι το ποσοστο αυτων που διαβαζουν, περα απο τον τιτλο και το πρωτο ποστ, το υπολοιπο νημα ή εστω προσπαθουν να διασταυρωσουν μια πληροφορια, πριν ποσταρουν...

• Like 2
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω παει γαντι η παροιμια:

"Καποιανου του χα­ριζαν εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια"

Μπερδεύεις τον γάιδαρο με τον:

%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%

• Like 9
Δημοσ.

Αφου τα πουσαρουν με το ετσι θελω, τι βγαινουν καθε τοσο και λενε το ποσοστο των χρηστων που τα τρεχουν και το βαφτιζουν επιτυχια?

• Like 1
Δημοσ.

εχω 2 μηχανηματα που το ενα δεν βαζει τα δεκαρια λογω καρτας γραφικων, και το αλλο που δεν λεει.... απλα βγαζει καποιο ερορ. θα πολεμαει δηλαδη καθε τρεις και λιγο να τα βαλει ? 

και θα το κανει οταν εγω ασχολουμε με κατι αλλο? 

καθολου λογικη αυτη η αποφαση.

Δημοσ.

Για μένα το πρόβλημα και ο λόγος που δεν αναβαθμίζω είναι ότι το λειτουργικό δένει με το hardware. Τουλάχιστον έτσι ξέρω....Και αν εγώ θέλω να αλλάξω μητρική αύριο μεθαύριο? Ή cpu? Τότε θα πρέπει να παίρνω τηλέφωνα? Και ΑΝ με εξυπηρετήσουν? Εγώ πλήρωσα μία άδεια και θέλω μία αντίστοιχη άδεια. Αλλιώς ΜΗΝ μου τα πρήζετε να αναβαθμίσω με το ζόρι!!!

• Like 1
Δημοσ.

αρχιζω ολοενα και περισσοτερα να πιστευω οτι τελικα εκανα πολυ κακα που έβαλα τα 10αρια. Αυτη η επιμονη της MS αρχιζει να μου την δινει στα νεύρα και να μου κινει υποψίες.

τα τελευταια καλα win ηταν τα 7... μετά εχουμε μισες δουλειες, πασαλειματα, μπασταρδεματα, ρουφιεναματα και αναξιοπιοστια στην σταθεροτητα του OS.

• Like 6
Δημοσ.

για αυτο εγω κλεινω τις ενημερωσεις σε οτι pc φτιαχνω.

αλλα ακομα και αν δεν πετυχει αυτο,θα κοψει την υποστηριξη στα 7 στα επομενα 1-2 χρονια και θα κλαιμε..

ωραια λογικη. τιγκα στους ιους τα πισια.

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι οτι οι ενημωσεις πρεπει να γινονται για να καλυπτουν διαφορα κενα του λειτουργικου. Ασχετως των ιων.

• Like 6
Δημοσ.

Αμάν μωρή Microsoft, λύσσαξες! Θα τα βάλουμε τα windows 10 από τον θείο, έτσι για την vintagια της διαδικασίας, δεν θέλουμε το γνήσιο το upgrade :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...