DrStein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απορω ποιο ειναι το ποσοστο αυτων που διαβαζουν, περα απο τον τιτλο και το πρωτο ποστ, το υπολοιπο νημα ή εστω προσπαθουν να διασταυρωσουν μια πληροφορια, πριν ποσταρουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wultz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.videoman.gr/91802 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εδω παει γαντι η παροιμια: "Καποιανου του χαριζαν εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια" Μπερδεύεις τον γάιδαρο με τον: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αφου τα πουσαρουν με το ετσι θελω, τι βγαινουν καθε τοσο και λενε το ποσοστο των χρηστων που τα τρεχουν και το βαφτιζουν επιτυχια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapiencior Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εχω 2 μηχανηματα που το ενα δεν βαζει τα δεκαρια λογω καρτας γραφικων, και το αλλο που δεν λεει.... απλα βγαζει καποιο ερορ. θα πολεμαει δηλαδη καθε τρεις και λιγο να τα βαλει ? και θα το κανει οταν εγω ασχολουμε με κατι αλλο? καθολου λογικη αυτη η αποφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για μένα το πρόβλημα και ο λόγος που δεν αναβαθμίζω είναι ότι το λειτουργικό δένει με το hardware. Τουλάχιστον έτσι ξέρω....Και αν εγώ θέλω να αλλάξω μητρική αύριο μεθαύριο? Ή cpu? Τότε θα πρέπει να παίρνω τηλέφωνα? Και ΑΝ με εξυπηρετήσουν? Εγώ πλήρωσα μία άδεια και θέλω μία αντίστοιχη άδεια. Αλλιώς ΜΗΝ μου τα πρήζετε να αναβαθμίσω με το ζόρι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αρχιζω ολοενα και περισσοτερα να πιστευω οτι τελικα εκανα πολυ κακα που έβαλα τα 10αρια. Αυτη η επιμονη της MS αρχιζει να μου την δινει στα νεύρα και να μου κινει υποψίες. τα τελευταια καλα win ηταν τα 7... μετά εχουμε μισες δουλειες, πασαλειματα, μπασταρδεματα, ρουφιεναματα και αναξιοπιοστια στην σταθεροτητα του OS. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 για αυτο εγω κλεινω τις ενημερωσεις σε οτι pc φτιαχνω. αλλα ακομα και αν δεν πετυχει αυτο,θα κοψει την υποστηριξη στα 7 στα επομενα 1-2 χρονια και θα κλαιμε.. ωραια λογικη. τιγκα στους ιους τα πισια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ωραια λογικη. τιγκα στους ιους τα πισια. ναι μωρε,τις ενημερωσεις της ms περιμενα για να με σωσουν απο τους ιους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το θεμα ομως ειναι οτι οι ενημωσεις πρεπει να γινονται για να καλυπτουν διαφορα κενα του λειτουργικου. Ασχετως των ιων. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες διαχειρίζονται τις επιλογές τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μα δεν τα θελω! Θα τα βαλεις λεμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι γουιντoους 7 αντισταση και παλι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ολη η δουλειά πιστέυω είναι τί θα παίξει με τούς drivers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αμάν μωρή Microsoft, λύσσαξες! Θα τα βάλουμε τα windows 10 από τον θείο, έτσι για την vintagια της διαδικασίας, δεν θέλουμε το γνήσιο το upgrade 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα