johnyflu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το lenovo k80m. Αφού έβγαλα μια δοκιμαστική φωτογραφία για να τεστάρω την κάμερα, προσπάθησα να την διαγράψω και το file manager κράσαρε. Όσες φορές και να δοκίμασα γίνεται ακριβώς το ιδιο πραγμα. Ξέρεις κάποιος τι μπορεί να παίζει???
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το file manager ειναι του κινητου? Μπορει να εχει θεμα η εφαρμογη. Κατεβασε ενα αλλο να δεις. Εγω χρεισιμοποιο το ES. 1
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 +1 δοκιμασε αλλον τι λεει σαν συσκευη??? βγαζει καλλες φωτο....απο μπαταρια??
johnyflu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις κατέβασα το ES και τα αρχεία ανοίγουν κανονικά. Οι φωτ/φίες ειναι αξιοπρεπέστατες(για τα γούστα μου πάντα) και η μπαταρία μου βγάζει μέρα. Δεν έχω ακόμα συνολική εικόνα γιατί το έχω δυο μέρες το κινητό. Εχω ξενερώσει λίγο γιατί έχει κάποιες εφαρμογές που δεν μπορώ να διαγράψω αλλά δεν υπάρχει θέμα αποθηκευτικού χώρου(64gb). Επίσης το shazam δεν μου ανοίγει με καμία παναγία. Καμία ιδέα για αυτό??
johnyflu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω κάνει μερικές φορές απεγκατάσταση-εγκατάσταση και τίποτα. Καθε φορά που παω να τρέξω την εφαρμογή κάνει loading για 1-2 δευτερόλεπτα και κρασάρει. Μάλλον παίζει κάτι με το κινητό.
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε μήπως έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση για το λειτουργικό, δυστυχώς η Lenovo με τις αναβαθμίσεις δεν τα πάει πολύ καλά, αν δεν βαριέσαι κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μήπως στρώσει. 1
johnyflu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα μια μικρή έρευνα και δεν βρήκα κάποια επίσημη αναβάθμιση. Κάποιες εφαρμογές απλά δεν ανοίγουν και άλλες κλείνουν στα καλά καθούμενα. Έχει android 4.4 και σκέφτομαι να κάνω update σε android 5.0 lollipop με custom rom. Μήπως είναι μεγάλο ρίσκο και καταστρέψω εντελώς το κινητό???
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα μια μικρή έρευνα και δεν βρήκα κάποια επίσημη αναβάθμιση. Κάποιες εφαρμογές απλά δεν ανοίγουν και άλλες κλείνουν στα καλά καθούμενα. Έχει android 4.4 και σκέφτομαι να κάνω update σε android 5.0 lollipop με custom rom. Μήπως είναι μεγάλο ρίσκο και καταστρέψω εντελώς το κινητό???Αυτο που θες να κανεις συνεπαγετε με ρουταρισμα πρωτα και εγγυηση παπαλα... 1
johnyflu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 saruman έχεις δίκιο. Έχω στείλει μήνυμα στο gearbest για να δω αν μπορώ να το στείλω πίσω για αλλαγή. Σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη θα το ρισκάρω με ρουτάρισμα και custom (σαν τελευταία λύση). ps Μόλις διαπίστωσα ότι το κινητό έχει malware και δεν γίνεται να διαγράψω τις εφαρμογές με καμία παναγία.
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 saruman έχεις δίκιο. Έχω στείλει μήνυμα στο gearbest για να δω αν μπορώ να το στείλω πίσω για αλλαγή. Σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη θα το ρισκάρω με ρουτάρισμα και custom (σαν τελευταία λύση). ps Μόλις διαπίστωσα ότι το κινητό έχει malware και δεν γίνεται να διαγράψω τις εφαρμογές με καμία παναγία. Της εφαρμογες της διαγραφεις μονο με ρουταρισμα και με την εφαρμογη Root Uninstaller. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα