Προς το περιεχόμενο

HyperX Savage USB 3.1 Flash Drive Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες έχω πάρει το 64αρι σε κυριακάτικη προσφορά στα 45 ευρώ περίπου.

Κάνει 1 και 11 δεύτερα για να περάσει το rufus το iso από win10 64bit(ntfs).

Πάρτε και μερικα screenshots από μένα.....

(Πρώτο screenshot exfat άδειο και δεύτερο screenshot ntfs με το iso)

hXXp://imgur.com/a/LpfIP

ΥΓ Η δοκιμή έγινε σε Asus Maximus viii Hero me 6700k

Επεξ/σία από optimogar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτα ακριβο. Οταν οι τιμες των usb 3 128gb usb stick ξεκινανε απο τα 35-40ευρω η διπλασια τιμη δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει.

το απαραδεκτα ακριβο απο που προκυπτει δλδ??? εχεις παρει κ αλλα στικακια πιο γρηγορα σε φθηνοτερη τιμη? εγω το πηρα 45 ευρο απο το eshop και ειναι με τεραστια διαφορα το πιο γρηγορο που εχω δομιμασει, εχει καλυτερες ταχυτητες μεταφορας απ οτι  αρκετοι HDDs!!! εχω screenshot στα 188mb/s write k 326 read,  σε αρχεια video, ΣΤΑΘΕΡΗ ταχυτητα, οχι πανω κατω...τα αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω, μη λεμε οτι θελουμε τωρα!

το απαραδεκτα ακριβο απο που προκυπτει δλδ??? εχεις παρει κ αλλα στικακια πιο γρηγορα σε φθηνοτερη τιμη? εγω το πηρα 45 ευρο απο το eshop και ειναι με τεραστια διαφορα το πιο γρηγορο που εχω δομιμασει, εχει καλυτερες ταχυτητες μεταφορας απ οτι  αρκετοι HDDs!!! εχω screenshot στα 188mb/s write k 326 read,  σε αρχεια video, ΣΤΑΘΕΡΗ ταχυτητα, οχι πανω κατω...τα αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω, μη λεμε οτι θελουμε τωρα!

Απο περιεργεια ειδες την τιμη που ανεφερε οτι ξεκιναει στο review???Επειδη δεν το κοβω να το διαβασες καν ας σου μεταφερω που ακριβως πηγαινε το σχολιο μου'''Το HyperX Savage 128 GB κοστίζει 87.5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) '''

• Like 1

Eμ... ποιός ο λόγος να πάρεις "στικάκι" με 128GB... όταν υπάρχουν ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ σκληροί δίσκοι με... 2-4ΤΒ (και δίχως τροφοδοτικό, απλά plug-n-play με USB);;;;

Γιά otg ίσως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...