crmaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η Kingston κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό τη σειρά HyperX Savage flash drives με χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 64 GB και φθάνουν μέχρι και τα 512 GB. Σύμφωνα με την εταιρία τα συγκεκριμένα φλασάκια είναι συμβατά με το πρότυπο USB 3.1, στο οποίο θα αναφερθούμε στην αμέσως επόμενη παράγραφο για να σας λύσουμε κάθε απορία που ίσως να έχετε και κυρίως για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Υπάρχουν δύο υποκατηγορίες του προτύπου USB 3.1 , η Gen 1 και η Gen 2. Η πρώτη υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 5 Gbps, οπότε και δεν προσφέρει καμιά απολύτως βελτίωση σε σχέση με το απλό USB 3.0 πρότυπο. Αντιθέτως το USB 3.1 Gen 2 πρότυπο υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και 10 Gbps οπότε και προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες από τα πρότυπα USB 3.0 και USB 3.1 Gen 1, τα οποία στην ουσία αποτελούν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε από εδώ και στο εξής όποτε βλέπετε το λογότυπο USB 3.1 να ψάχνετε λίγο καλύτερα τις λεπτομέρειες για να βρείτε τι Gen είναι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το Savage flash drive υποστηρίζει το USB 3.1 Gen 1 πρότυπο και όχι το κατά πολύ γρηγορότερο Gen 2. Site: Kingston HyperX Savage USB 3.1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απαραδεκτα ακριβο. Οταν οι τιμες των usb 3 128gb usb stick ξεκινανε απο τα 35-40ευρω η διπλασια τιμη δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω βρει 128 gb με τέτοιες ταχύτητες στα 40€. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω βρει 128 gb με τέτοιες ταχύτητες στα 40€. Ειπα οι τιμες των 128gb ξεκινανε απο τοσο και αν θεωρειται φυσιολογικο για την παραπανω ταχυτητα να σου χρεωνουν πανω απο διπλασια τιμη. Προφανως και απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο απλα και εγω συμφωνω οτι η τιμη του ειναι αρκετα τσιμπημενη για αυτα που προσφερει. Στα 60ευρω πχ θα ηταν πιο λογικη η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 type C δεν είναι , ταχύτητες 3.1 δεν έχει (οκ 2ης γενιάς) οπότε γιατί το λέμε 3.1 και όχι 3 ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγγύηση τα kingston not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια και γτ τοτε δεν γραφουνε Usb 3.0 και γραφουνε 3.1 Gen 1. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπαινει σε PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια και γτ τοτε δεν γραφουνε Usb 3.0 και γραφουνε 3.1 Gen 1. Ποια η διαφορα μεταξυ τους? για να ψαρώνει ο υποψήφιος αγοραστής (αδαής) από το λογότυπο 3.1 και να κάνει το λάθος να το πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω βρει 128 gb με τέτοιες ταχύτητες στα 40€. για τις ταχύτητες που προσφέρει η τιμή του είναι αρκετά καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Eμ... ποιός ο λόγος να πάρεις "στικάκι" με 128GB... όταν υπάρχουν ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ σκληροί δίσκοι με... 2-4ΤΒ (και δίχως τροφοδοτικό, απλά plug-n-play με USB);;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μόνο εγώ νομίζω οτι είναι πολύ γ@μ@το??? τέτοια ταχύτητα μπορεί να στη δώσει άλλο στικ με καλύτερη τιμή?? το αν είναι gen 2 ή όχι δεν μου λλέει τιποτα αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν οι μνήμες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για μένα πανάκριβο όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με λιγότερα χρήματα και με την ίδια χωρητικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εγγύηση τα kingston not Αγορά USB kingston microduo πριν από 4 μηνες σε προσφορά. Στον μήνα πανω σπαει (στην τσέπη) το πλαστικό κομματι και μενει μόνο το μεταλλικό. Πριν από ένα μήνα βγάζει ότi εχω read only access. Ούτε format ούτε τίποτα. Τους στελνω mail, μου ζητάνε φωτογραφίες. Τους στελνω χωρίς να κρυψω το σπασμενο πλαστικό. Σε 10 μερες είχα ενα καινουργιο στο γραμματοκιβώτιο μου. Το παλιο το εχω. Δουλευει ακομα με το image των windows 10 που εχει μεσα. Απλά δεν μπορω να το σβήσω Δεν ξερω εσύ τι εμπειρία εχεις, αλλα από flash δεν θα αγοραζα κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός απο το οτι είναι πολύ ακριβότερο,στο PC η όπου αλλού το συνδέσεις,δεν θα πρέπει και εκεί να έχεις και εκεί USB 3 ,Gen 2 ? αν οχι όπως τα αυτά που έχουμε οι περισσότεροι τι να το κάνουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα