Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον πρώτο καιρό, για εξοικονόμηση, θα μου πεις 20 ειναι, σιγα, απλά μετράμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που να πάρει. 

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Το μειονεκτημα ειναι πως δεν θα εχει usb 3.0(μην πω και 2.0-ισως να εχει 1.1) στην προσοψη.Εαν μπορεις να ζησεις με αυτο δεν χρειαζεσαι να το αλλαξεις.

Δημοσ.

Τελεια..το κακο είναι οτι το χρησιμοποιουν οι γονεις μου και αμα τους βαλω κατι αλλο περαν απο windows το χασαμε το παιχνιδι.. 

Η πιο οικονομικη προταση με καινουργια κομματια ποια θα ητανε; Τα μεταχειρισμενα τα φοβαμαι λιγο

ειναι σαν να λες οτι εχω διπλωμα αυτοκινητου αλλα θα τρακαρω εαν οδηγησω αλλο αυτοκινητο απο αυτο που εχω τωρα.

ή πχ εχω συνηθισει να γραφω με μολυβι και σβηστρα και δεν μπορω με τον στυλο.

ελεος πια! στην αρχη θα ζοριστουν. αλλα μετα απο λιγες μερες και λιγη βοηθεια απο εσενα θα συνηθισουν στο καινουργιο.

δοκιμασε το linux mint xfce που προσωπικα μου φενεται πολυ ευχρηστο και φιλικο για μεταβαση απο windows.

αυτα τα λεω οχι επειδη θελω να γινω κακος αλλα επειδη πραγματικα συμφερει να περασεις linux.

• Like 1
Δημοσ.

οι μεγαλοι ανθρωποι δεν θελουν να ζοριστουν οι περισσοτεροι . 

ουτε μια μερα. 

Παντως με linux ανασταινεται το μηχανακι και θα γινεται αξιοπρεπως η δουλεια αν σου λειπουν τα 150 -200 ευρω τωρα

Δημοσ.

ειναι σαν να λες οτι εχω διπλωμα αυτοκινητου αλλα θα τρακαρω εαν οδηγησω αλλο αυτοκινητο απο αυτο που εχω τωρα.

ή πχ εχω συνηθισει να γραφω με μολυβι και σβηστρα και δεν μπορω με τον στυλο.

ελεος πια! στην αρχη θα ζοριστουν. αλλα μετα απο λιγες μερες και λιγη βοηθεια απο εσενα θα συνηθισουν στο καινουργιο.

δοκιμασε το linux mint xfce που προσωπικα μου φενεται πολυ ευχρηστο και φιλικο για μεταβαση απο windows.

αυτα τα λεω οχι επειδη θελω να γινω κακος αλλα επειδη πραγματικα συμφερει να περασεις linux.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο προσαρμόσιμοι σε αλλαγές, ειδικά όταν έμαθαν να χειρίζονται ένα μηχάνημα σε μεγάλη ηλικία, εδώ με το ζόρι χειρίζονται αυτό στα xp μετά από πόσα χρόνια, πιστεύεις ότι σε μερικές μέρες θα συνηθίσουν στα linux; 

Καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, δεν γεννήθηκαν όλοι computer geeks

​αυτό και καθαρισες με τα λιγότερο δυνατα χρήματα https://www.skroutz.gr/s/7545454/Intel-Compute-Stick-STCK1A32WFCL-Win-10.html

Eυχαριστώ, θα το έχω στα υπ' όψιν, σε απλή οθόνη tft θα συνδεθεί οπότε στανταρ θα χρειαστεί ανταπτοράκι

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο προσαρμόσιμοι σε αλλαγές, ειδικά όταν έμαθαν να χειρίζονται ένα μηχάνημα σε μεγάλη ηλικία, εδώ με το ζόρι χειρίζονται αυτό στα xp μετά από πόσα χρόνια, πιστεύεις ότι σε μερικές μέρες θα συνηθίσουν στα linux;

Καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, δεν γεννήθηκαν όλοι computer geeks

Eυχαριστώ, θα το έχω στα υπ' όψιν, σε απλή οθόνη tft θα συνδεθεί οπότε στανταρ θα χρειαστεί ανταπτοράκι

Με τον ανταπτορα δεν θα έχεις ήχο και δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει κιόλας συνήθως για μετατροπή ψηφιακό σε αναλογικό θέλεις ενεργό ανταπτορα
  • Like 1
Δημοσ.

ποια μητρικη εχει το συστημα αυτο?   

εχω ενα παρομοιο σετακι απο παρατημενα-αναβαθμισμενα πισι, και το εστησα για πειραματα...!! 

ME

pentium 4 HT (3.0ghz)

ASUS P4P800SE

1.5gb ram

agp radeon HD3650

PSU 430W (μου ειχε μεινει απο αναβαθμιση PSU στο HTPC μου)

IDE 120gb WD

σε αυτο το συστημα ειχαν βαλει μια light εκδοση Ubuntu (μαλλον Lubuntu), αλλα εγω ηθελα να δοκιμασω κι αλλα λειτουργικα,πιο βαρια.

ετσι του εβαλα Ubuntu LTS14.04..!  η αληθεια ειναι οτι βαρυνε αρκετα, αλλα με λιγη υπομονη δουλευε. 

εχοντας και στα 2 μου συστηματα SSD, δεν εχω την υπομονη πλεον να δουλευω με αρχαιους HDD που ειναι πιο αργοι και απο σαλιγκαρια...!!  

ετσι, αγορασα εναν φθηνο SSD (Intenso 128Gb) και τον εβαλα επανω (η μητρικη εχει 2 ΣΑΤΑ θυρες). 

με τα 14.04 στον SSD, πλεον, πηρε μεγαλη ανασα...!!  ναι μεν δεν εχει την αποκρισιμοτητα των τελευταιων μηχανηματων (με SATA III) αλλα καμια σχεση με τον αρχαιο HDD. 

χτες βραδυ, εκατσα και περασα ΧΡ. εεεε....., με φρεσκα ΧΡ παει πολυ γρηγορα. αμα φορτωθει-ενημερωθει με προγραμματα μπορει να βαρυνει λιγο, αλλα για σερφαρισμα και τετοια, πιστευω ειναι μια χαρα..!! 

θελω να περασω Win 7 επανω, αλλα εχω θεμα με την εγκατασταση τους.  ενω ξεκιναει καπου βγαζει οτι κατι λειπει, κατι τετοιο..!! το δοκιμασα με 2-3 διαφορετικα δισκακια....!!  δοκιμασα να βαλω και τα 10αρια, αλλα εκει δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση....!!  το ψαχνω...!! 

ολα αυτα στα λεω σαν εμπειριες, για να βοηθησω..!!   βεβαια η καλυτερη λυση για μενα -αν φυσικα υπαρχει το μπατζετ-, ειναι ενα νεο φθηνιαρικο λαπτοπ, και αλλαγη του δισκου με SSD....!! 

αυτο το "πειραμα" θα το κανω τις επομενες μερες, με ενα λαπτοπ απο αυτα που εδινα στα πακετα "κοινωνικης αλληλεγγυης", με τον SSD που πηρα....!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...