Johnsnow!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ειναι και ο ογκος των παραγγελιων που κανει ο αλλος. Στις 5 μπορει να εισαι κομπλε στην 6η να σου κανουν πατατια και να βριζεις θεους και δαιμονες. (και παλι ομως παιζουν πολλες παραμετροι διαθεσιμοτητα/γιορτες/service/Presells με υποπτες λιστες προτεραιοτητας κλπ). Υπαρχουν και μαγαζια που ειναι πιο ειλικρινη σχετικα με τα αποθεματα αλλα αλλου κερδιζεις αλλου χανεις Να σου πω την αλήθεια, το σκεφτομουν πολύ σοβαρά να κάνω την αγορά από aliexpress, μετά το βίντεο που ανέβασες και αναφερεις ότι σου ήρθε το κινητό με DHL σε 7 μέρες χωρίς να περάσει τελωνείο.Αλλά τελικά δεν με εξυπηρετεί το aliexpress γιατί πρώτον δεν έχει συνεργασία με paypal και δεύτερον θέλει 33€ για κάθε κινητό με DHL και ανεβαίνει πολύ το budget.Και τρίτον πολύ συμφορουμιτες,υπάρχει και ολόκληρο τοπικ γιά DHL, αναφέρουν ότι πληρώνεις πολλά κερατιατικα εάν επιλέξεις να κάνεις αγορά από από κίνα με DHL σύν τελωνεία σύν ότι άλλο συνεπάγεται. :-\
Sotosgl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι το μαγαζι που το πηρα τσιμπησε την τιμη της αποστολης με DHL αλλα 33€ ποτε;πως;μιλαμε για το ιδιο μαγαζι;Alipay=/> Paypal Αλλο DHL απο το Gearbest και το κλασσικο κινεζομαγαζο και αλλο DHL Duty Free Guaranteed.Ειναι αυτο που λεω και στο αλλο βιντεο,ειναι τοσες πολλες οι υποπεριπτωσεις που μπερδευεσαι ευκολα.
Johnsnow!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι το μαγαζι που το πηρα τσιμπησε την τιμη της αποστολης με DHL αλλα 33€ ποτε;πως;μιλαμε για το ιδιο μαγαζι; Alipay=/> Paypal Αλλο DHL απο το Gearbest και το κλασσικο κινεζομαγαζο και αλλο DHL Duty Free Guaranteed. Ειναι αυτο που λεω και στο αλλο βιντεο,ειναι τοσες πολλες οι υποπεριπτωσεις που μπερδευεσαι ευκολα. Σήμερα μπήκα στο aliexpress για να τσεκαρω τίς τιμές και τελικό ποσό με DHL.Και μού έβγαζε +33€ για κάθε κινητό με DHL, λες να έκανα τόσο μεγάλο λάθος;
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις μπήκα στο γνωστό μαγαζί που είχε πει ο sotos. Πάντα δουλευω με τιμές δολλάρια. Οταν ειχα παραγγείλει πριν από 3 εβδομάδες το dhl είχε 20 δολλάρια (edit 21,05 δολλάρια), ενώ τωρα το βλέπω 26,32 δολλάρια. Όντως ήρθε με dhl και ολη η διαδικασία (παραγγελία -> αφιξη) ήταν 8 ημέρες. Για δοκίμασε με αλλο browser ή καθαρισε cookies, κλπ few more notes: Το ζήτησα σφραγισμένο, ήρθε σφραγισμένο με μαμίσια rom. Παιζει κανονικά με δυο κάρτες αλλά ΔΕΝ δοκίμασα ακομα με κάρτες ίδιας εταιρείας. Δεν περασε τελωνείο. Πιο πολύ καθυστέρησε να το πακετάρουν και να το παει η dhl κίνας, παρά να ταξιδεψει και να φτάσει στα χέρια μου. Η μπαταρία ... μαμεί και δέρνει. edit-update : Μπήκα στο λογαριασμό μου και κοιταξα την παραγγελία. Μου ειχε χρεώσει 21,05 δολλάρια Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από isay
Johnsnow!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μόλις μπήκα στο γνωστό μαγαζί που είχε πει ο sotos. Πάντα δουλευω με τιμές δολλάρια. Οταν ειχα παραγγείλει πριν από 3 εβδομάδες το dhl είχε 20 δολλάρια, ενώ τωρα το βλέπω 26,32 δολλάρια. Όντως ήρθε με dhl και ολη η διαδικασία (παραγγελία -> αφιξη) ήταν 8 ημέρες. Για δοκίμασε με αλλο browser ή καθαρισε cookies, κλπ few more notes: Το ζήτησα σφραγισμένο, ήρθε σφραγισμένο με μαμίσια rom. Παιζει κανονικά με δυο κάρτες αλλά ΔΕΝ δοκίμασα ακομα με κάρτες ίδιας εταιρείας. Δεν περασε τελωνείο. Πιο πολύ καθυστέρησε να το πακετάρουν και να το παει η dhl κίνας, παρά να ταξιδεψει και να φτάσει στα χέρια μου. Η μπαταρία ... μαμεί και δέρνει. Εγώ το κοίταξα το πρωϊ αλλά με ευρώ και μού εβγαζε 33€ έκαστος.Δεν το κοίταξα με δολάρια γιατί και την παραγγελία με € θα την κάνω. ΥΓ: Τους ζητησες να στο στείλουν με χαμηλή τιμή και ως δώρο η δεν παιζει ρόλο; Ευχαριστώ για τίς πληροφορίες.
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εγώ το κοίταξα το πρωϊ αλλά με ευρώ και μού εβγαζε 33€ έκαστος. Μπήκα απο περιέργεια στο λογαριασμό μου και μου ειχανε ζητήσει 21,05δολλάρια. Τώρα για 33 ευρω άρα κάπου 38 δολλάρια, είτε κάτι εχει γίνει λάθος ή εχεις βάλει μεγαλη παραγγελία και ανεβηκε το κοστος λόγο βάρους. Εγω μόνο με το τηλέφωνο και τα δώρα πλήρωσα το ποσο που έγραψα. Τωρα έκανα δοκιμές και με ευρω. μου ζητά 25 ευρω το ένα και 45 για 2 τηλέφωνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει το 33 ευρω. Επιμένω να ανοιξεις ενα αλλο browser, βαλε τιμές σε ευρω, ΜΗΝ κάνεις login και δες αν σου βγαλει τα ίδια. Δεν το κοίταξα με δολάρια γιατί και την παραγγελία με € θα την κάνω. χμμμ αναλογα με πως θα ψωνίσεις μπορεί να βγεις διπλά χαμένος αν ψωνίζεις με ελληνική κάρτα. Ετσι κι αλλιώς η χρεώση θα γίνει σε δολλάρια υπολογισμένη στην ισοτιμία του aliexpress η οποία είναι σίγουρα χειρότερη από της τράπεζας σου. Μετά η τράπεζα σου θα σε χρεώσει για την μετατροπή δολλαρίου, άρα τελικά το τι θα γράψει στο ali θα ειναι διαφορετικό από αυτό που θα σε χρεώσει η τράπεζα σου. Αν τώρα ψωνίζεις με revolut σε συμφέρει να ψωνίσεις σε δολλάρια. Τέσπα όπως θές. ΥΓ: Τους ζητησες να στο στείλουν με χαμηλή τιμή και ως δώρο η δεν παιζει ρόλο; Αυτά τα ζητώ πάντα από οπου παραγγείλω αλλά να ξέρεις οτι με "κλασσική" dhl αυτά ΔΕΝ μετράνε. Σε σώζει οτι πάει μεσω Αγγλίας. Αν έρχονταν απευθείας Ελλάδα, θα σταματούσε στην dhl/τελωνείο ακόμα κι αν απεξω εγραφε 5 ευρω εργαλεία κήπου. Ευχαριστώ για τίς πληροφορίες.
Johnsnow!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορεί να παιζει ρόλο το ότι δεν κοίταξα για το κινητό του τοπικ αλλά για αλλο κινητό, οπότε φαντάζομαι ότι ανεβαίνει το βάρος, συνεπώς και η τιμή.Αλλά και πάλι θα το κοιτάξω με άλλο browser και χωρίς login όπως μού είπες, για να δω εάν θα μού βγάλει άλλη τιμή. Τώρα για τη χρέωση που ανεφερες, θα κάνω την αγορά με balance από το paypal οπότε έχεις να μού δώσεις κάποια συμβουλή; Σε ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σου.
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορεί να παιζει ρόλο το ότι δεν κοίταξα για το κινητό του τοπικ αλλά για αλλο κινητό, οπότε φαντάζομαι ότι ανεβαίνει το βάρος, συνεπώς και η τιμή.Αλλά και πάλι θα το κοιτάξω με άλλο browser και χωρίς login όπως μού είπες, για να δω εάν θα μού βγάλει άλλη τιμή. Τώρα για τη χρέωση που ανεφερες, θα κάνω την αγορά με balance από το paypal οπότε έχεις να μού δώσεις κάποια συμβουλή; Σε ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σου. ενα ενα τα βγάζεις Αφου ειναι για αλλο κινητο, τοτε αλλο βαρος, αλλη χρεωση κλπ Το aliexpress δεν δεχεται paypal. Θέλει κάρτα. Σε βλέπω να ψωνίζεις απο vickmall/minideal με αναμονή 15-20 ημερών
Johnsnow!! Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το ότι δεν δέχεται paypal το κατάλαβα όταν μπήκα να δω τιμές, αλλά μού έγραψε αυτο (Alipay=/> Paypal) ο Soto όταν του έγραψα ποιο πάνω ότι δεν έχει συνεργασία με paypal το συγκεκριμενο μαγαζί. Οπως και να έχει, σε ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σου και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα