papp0us Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι δεν είναι αλλα είναι βασικός λόγος επιλογής. Αν σε βολεύουν οι 5.5 πας για Redmi 2 δεν υπάρχει λόγος να τα συγκρίνεις. Αν όχι, τότε το Redmi 3 είναι αρκετά καλό 1
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όχι δεν είναι αλλα είναι βασικός λόγος επιλογής. Αν σε βολεύουν οι 5.5 πας για Redmi 2 δεν υπάρχει λόγος να τα συγκρίνεις. Αν όχι, τότε το Redmi 3 είναι αρκετά καλό Αν δεν παίζει θέμα με το μέγεθος.. (δεν ακουστικέ καλά αυτό ) τότε ποιο? :/ Πχ τώρα έχω το 535 που είναι 5ρι αλλά δεν έχω θέμα και στις 5.5, έχω δει από κοντά το redmi note 2 και δεν μου ήταν "κακό" στο χέρι απλά μπαίνω σε σκέψεις γιατί περισσότερο με ενδιαφέρει η κάμερα και η αυτονομία της εκάστοτε συσκευής!
papp0us Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αν δεν παίζει θέμα με το μέγεθος.. (δεν ακουστικέ καλά αυτό ) τότε ποιο? :/ Πχ τώρα έχω το 535 που είναι 5ρι αλλά δεν έχω θέμα και στις 5.5, έχω δει από κοντά το redmi note 2 και δεν μου ήταν "κακό" στο χέρι απλά μπαίνω σε σκέψεις γιατί περισσότερο με ενδιαφέρει η κάμερα και η αυτονομία της εκάστοτε συσκευής! Επειδή απο τον TS έχουν περάσει και τα δύο απο τα χέρια του, περίμενε να σου απαντήσει με ασφάλεια για τις επιδόσεις και την αυτονομία τους, γιατι εγώ μπορώ να εκφραστώ μόνο απο τα νούμερα τους, που δεν είναι και η ασφαλέστερη σύγκριση 1
Sotosgl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ι have been summoned Λοιπον Redmi 3Και ομορφοΚαι με τεραστια αυτονομια Απο θεμα επιδοσεων τουλαχιστον στην χρηση που του κανω εγω δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα με το Redmi Note 2 Κλασσικη Κινεζοκαμερα Οθονη παλι μια χαρα αν και θα μπορουσε να ειναι φωτεινοτερη Απο εκει και περα ολο το βαρος πεφτει στο μεγεθος.Θες μικρο,σουλουπωμενο,ομορφο,μεταλλικο Redmi 3 με κλειστα ματια Θες 5.5 inches Redmi Note 2 με τα + και τα - του. Ας πουμε εγω στην κοπελα μου αν ηθελα να παρω τωρα κινητο θα επαιρνα Redmi 3 με κλειστα ματια και θα επαιρνα για εμενα το Redmi Note 2 γιατι θελω μεγαλη οθονη. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ι have been summoned Λοιπον Redmi 3 Και ομορφο Και με τεραστια αυτονομια Απο θεμα επιδοσεων τουλαχιστον στην χρηση που του κανω εγω δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα με το Redmi Note 2 Κλασσικη Κινεζοκαμερα Οθονη παλι μια χαρα αν και θα μπορουσε να ειναι φωτεινοτερη Απο εκει και περα ολο το βαρος πεφτει στο μεγεθος. Θες μικρο,σουλουπωμενο,ομορφο,μεταλλικο Redmi 3 με κλειστα ματια Θες 5.5 inches Redmi Note 2 με τα + και τα - του. Ας πουμε εγω στην κοπελα μου αν ηθελα να παρω τωρα κινητο θα επαιρνα Redmi 3 με κλειστα ματια και θα επαιρνα για εμενα το Redmi Note 2 γιατι θελω μεγαλη οθονη. Οκ ευχαριστώ! btw πολύ καλή δουλεία στα βίντεο! 1
ziaba Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πολύ ωραίο το βίντεο. Παρατηρώ στις αγγελίες πολλά redmi 3 και redmi note 3. Μου φαίνεται παράξενο διαβασε 2-3 τελευταιες σελιδες note 3 στο myphone και θα καταλαβεις γιατι
Makis38 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Στο 7.21 όπου πετάς τον φορτιστή πιο πέρα, έφυγε το κάτω κομμάτι-καπάκι του ή δεν είδα κάτι καλά;
Sotosgl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Στο 7.21 όπου πετάς τον φορτιστή πιο πέρα, έφυγε το κάτω κομμάτι-καπάκι του ή δεν είδα κάτι καλά; Το λαστιχακι που κρατουσε το καλωδιο ειναι βρε διαβασε 2-3 τελευταιες σελιδες note 3 στο myphone και θα καταλαβεις γιατι Αντιγραφω αυτο που μολις εγραψα και εκει Το θεμα με τις Sim που δεν αναγνωριζονται το αντιμετωπισα σε Redmi Note 3 και ΜΟΝΟ σε καρτα Cosmote. Με την Wind δουλευε αψογα με την Cosmote δεν εβρισκε σημα,εβαζα για δευτερη την Wind μαζι με την Cote και δουλευαν κομπλε και οι 2 (η Cosmote καρτα ειχε αλλαχτει με αγορα LG G2 και γραφει 4G πανω) Να μην αποκρινεται η οθονη κατα την φορτιση το ειχα παθει παλιοτερα οταν χρησιμοποιουσα σαπιο φτηνοφορτιστη που εδινε πολυ παραπανω ρευμα εβαλα εναν παλιο απο Zopo και φορτιζε κομπλε. Οσο για το SAR λυσεις υπαρχουν,κατω απο το ευρωπαικο οριο ειναι και απο την στιγμη που δεν εχουμε "Σημα,Σημα καμπανα" παντου κλαιν
Johnsnow!! Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρε κοσμε φρεσκο πραμα. Οποιος εχει απορειες εδω ειμαι. https://www.youtube.com/watch?v=2KLVaQHyS4k&feature=youtu.be Μήπως γνωρίζεις αν κάνω παραγγελία από το Gearbest με κούριερ,εάν θα έρθει χωρίς να περασει από το τελωνείο όπως είπες από το aliexpress; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από Johnsnow!!
newsformobiles Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μήπως γνωρίζεις αν κάνω παραγγελία από το Gearbest με κούριερ,εάν θα έρθει χωρίς να περασει από το τελωνείο όπως είπες από το aliexpress;Για το συγκεκριμένο μαγαζί η απάντηση είναι....αν θα έρθει....και άμα έρθει θα πληρώσεις τελωνείο.
Johnsnow!! Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για το συγκεκριμένο μαγαζί η απάντηση είναι....αν θα έρθει....και άμα έρθει θα πληρώσεις τελωνείο. Ναι εντάξει, έχω διαβάσει σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί αρνητικά, αλλά έχω διαβάσει και θετικά.Για παράδειγμα ενας συμφορουμίτης που έχει κάνει και review για το κινητό που θέλω να πάρω, έχει αναφέρει ότι μέχρι στιγμής ειίχε μόνο θετικά από το συγκεκριμένο μαγαζί.Είναι να μήν σου κάτσει στραβή.
Sotosgl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ναι εντάξει, έχω διαβάσει σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί αρνητικά, αλλά έχω διαβάσει και θετικά.Για παράδειγμα ενας συμφορουμίτης που έχει κάνει και review για το κινητό που θέλω να πάρω, έχει αναφέρει ότι μέχρι στιγμής ειίχε μόνο θετικά από το συγκεκριμένο μαγαζί.Είναι να μήν σου κάτσει στραβή. Ειναι και ο ογκος των παραγγελιων που κανει ο αλλος. Στις 5 μπορει να εισαι κομπλε στην 6η να σου κανουν πατατια και να βριζεις θεους και δαιμονες. (και παλι ομως παιζουν πολλες παραμετροι διαθεσιμοτητα/γιορτες/service/Presells με υποπτες λιστες προτεραιοτητας κλπ). Υπαρχουν και μαγαζια που ειναι πιο ειλικρινη σχετικα με τα αποθεματα αλλα αλλου κερδιζεις αλλου χανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα