Sotosgl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ είσαι φάουλ. Γιατι δεν αξίζει το ριβιού; Το Power έτσι και αλλιώς δεν πάει να πάρει τα λεφτά σου για επιδόσεις, για αυτονομία πάει να τα πάρει. Αυτή την τσέκαρες πριν αποφασίσεις οτι δεν αξίζει ούτε το ριβιού ούτε τα wow κινητάρα που ακούγονται; Δεν είναι ολα τα κινητά στη αγορά με σκοπό να κάνουν τα Benchmarks να δακρύζουν, κάποια έχουν και πιο ιδιαίτερες χρήσεις. Πιθανότατα το Power είναι μάπα, και η μπαταρία θα βγάζει μιάμιση μέρα με το ζόρι, κάτι που ακυρώνει το λόγο υπαρξής του, αλλα αυτό είναι δική μου γνώμη, και οταν το πιάσω και το κάνω ριβιού θα φανεί αν είχα δίκιο η όχι. Επειδή έχω εμπειρία δε σημαίνει αυτόματα οτι είναι κανόνας η γνώμη μου. Καλές η xiaomi-lenovo-Meizu κτλ, αλλα αυτά τα βρίσκεις παντού, η γλύκα είναι και λίγο στο ψάξιμο. Κοιτα ποια ειναι η διαφορα μας ομως... Εγω δεν τα παιρνω απο κανεναν για να βρω να πω κατι καλο με το ζορι και να κανω Review το καθε σαπιοphone ή να φτιαχνω αρθρα για φημες επειδη θα τσιμπησω δωρακια απο τον καθε κινεζο.Εσυ ο ιδιος δεν εχεις παραδεχτει οτι εχεις νταραβερια με τους κινεζους; Οποτε θα κανω Review οτι πιστευω εγω οτι αξιζει απο την στιγμη που βγαινουν απο την τσεπη μου σε Full Price,θες να κανω Review οτι βρω και να λεω ελευθερα την γνωμη μου;Στελνε μου εσυ πραγματακια και ευχαριστως. Δεν θα εχω τυψεις αν ο αλλος παει να παρει το Ulefone ή καθε Ulefone και βλαστημαει την ωρα και την στιγμη. Και για να μη παρεξηγηθω για Elitist behavior σχετικα με τις σαπιο μαρκες μιας και εχουν περασει οι περισσοτερες απο τα χερια μου. Συγκεκριμενα για το Power ηθελα να το δω και να το πιασω γιατι φαινοταν καλη συσκευη. Ε ρε φιλε selling point η μπαταρια του αλλα παρε ενα Redmi Note 3 16/2 κολλα του το 5.000mAh Powerbank το λεπτο στην πλατη και τσακ το ιδιο πραγμα και καλυτερο. Οταν ξαναπαω Κινα και τα εχω ολα μπροστα μου και μου γυαλισει κατι θα του δωσω μια ευκαιρια,αλλα ψαξιμο με ψαξιμο διαφερει. Αλλο να δωσω 104$ για το Redmi 3 απο Κινα που και να μου βγει πατατα θα πω κλαιν και αλλο να δινω και ενα καπελο 50$ πανω απο τον μεταπωλητη για πειραματισμους Κουβεντα κανουμε δεν παρεξηγω. Συμφωνω και εγω οτι με τιποτα δεν συγκρινεται το LIVE κ αυτο δεν αφορα μονο συσκευες.....αλλα ολα τα πραγματα-αξεσουαρ αλλα και πολλα αλλα... Για να βλεπεις διαφορα στην κατασκευη (στην πλατη και στο υλικο τους) θα υπαρχει τοτε εμφανή διαφορα. Ετσι κ αλλιως το νοτε3 ειναι by default off (προσωπικα αποκλεισμενο) αφου μονο 5ιντσα κοιταω παντα κ δεν προκειται να αλλαξω για κανενα κατασκευαστη συνηθειες... (απλα λιγοστευουν οι επιλογες σε 5 μαξ) Να σαι καλα για τις ενημερωσεις και συνεχισε τα reviews αφου βλεπω οτι εχουν επιτυχια Στο περιεγραψα οσο καλυτερα μπορουσα,στο Νοτε 3 προσπαθησαν να κανουν εφε Unibody ενω στο 3 ειπαν fuck it και απεδωσε Δεν παρεξηγω αλλα εχω και τον αλλον στο Myphone που μου εχει στειλει 10pm και με ρωταει το ιδιο πραγμα σχετικα με την φορτιση του κινητου επειδη σε ενα Βορεακορεατικο Review ο Kim yong Xiaomi ειπε οτι φορτιζει 0-100% σε 1 ωρα και 20 λεπτα με κλειστη την συσκευη. Γιαυτο λεω Hands On vs All στην τελικη και Review απο αποσταση και αναλυση φημων και δελτια τυπου και πληρωμενο Hype δεν μου λενε τιποτα. Και ο Hal9000 εκανε το Review του Redmi Note 3 και του εβγαλε το Antutu στην αρχη 29.000 ποντους...και ανεβηκε το Screenshot σαν να μη τρεχει τιποτα.(μετα απο κραξιμο το αλλαξε ) Ο απειρος χρηστης θα δει αυτο το πραμα θα γελασει με το Score και θα κραζει στα Forums για 10 χρονια ριχνωντας ακυρο στα κινεζικα. Τεσπα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες. Αρκετα με το Offtopic. Μετα απο λιωσιμο κανενα 40λεπτο η πλατη ζεσταθηκε λιγο (οχι να ζεματαει οπως το Zopo C2 Platinum που ειχα,ψιλοπραγματα) Damn ο γραπτος λογος χωρις φατσουλες σε κανει να δειχνεις θυμωμενο. Angroid δεν ειναι τιποτα προσωπικο αλλα την γνωμη μου για το Power και το Oukitel K10000 την εχω πει. Το να κουβαλας ενα τουβλο επειδη εχει μεγαλη αυτονομια με χαμηλα χαρακτηριστικα(αρα και χαμηλη καταναλωση) σε premium τιμη το βλεπω κοροιδια. Το κινητο εστω και με τα 3000 mAh μπορει να σου βγαλει και μια εβδομαδα αναλογα την χρηση που του κανεις.Αν καποιον δεν τον καλυπτει παιρνει και ενα Tablet που εχει 10.000mAh στην ιδια τιμη για Facebook και παιχνιδακια ή παιρνει ενα smartwatch και ελαχιστοποιει το Screen Time του που ρουφαει την μπαταρια. 1
papp0us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα ποια ειναι η διαφορα μας ομως... Εγω δεν τα παιρνω απο κανεναν για να βρω να πω κατι καλο με το ζορι και να κανω Review το καθε σαπιοphone ή να φτιαχνω αρθρα για φημες επειδη θα τσιμπησω δωρακια απο τον καθε κινεζο.Εσυ ο ιδιος δεν εχεις παραδεχτει οτι εχεις νταραβερια με τους κινεζους; Οποτε θα κανω Review οτι πιστευω εγω οτι αξιζει απο την στιγμη που βγαινουν απο την τσεπη μου σε Full Price,θες να κανω Review οτι βρω και να λεω ελευθερα την γνωμη μου;Στελνε μου εσυ πραγματακια και ευχαριστως. Δεν θα εχω τυψεις αν ο αλλος παει να παρει το Ulefone ή καθε Ulefone και βλαστημαει την ωρα και την στιγμη. Και για να μη παρεξηγηθω για Elitist behavior σχετικα με τις σαπιο μαρκες μιας και εχουν περασει οι περισσοτερες απο τα χερια μου. Συγκεκριμενα για το Power ηθελα να το δω και να το πιασω γιατι φαινοταν καλη συσκευη. Ε ρε φιλε selling point η μπαταρια του αλλα παρε ενα Redmi Note 3 16/2 κολλα του το 5.000mAh Powerbank το λεπτο στην πλατη και τσακ το ιδιο πραγμα και καλυτερο. Οταν ξαναπαω Κινα και τα εχω ολα μπροστα μου και μου γυαλισει κατι θα του δωσω μια ευκαιρια,αλλα ψαξιμο με ψαξιμο διαφερει. Αλλο να δωσω 104$ για το Redmi 3 απο Κινα που και να μου βγει πατατα θα πω κλαιν και αλλο να δινω και ενα καπελο 50$ πανω απο τον μεταπωλητη για πειραματισμους Στο περιεγραψα οσο καλυτερα μπορουσα,στο Νοτε 3 προσπαθησαν να κανουν εφε Unibody ενω στο 3 ειπαν fuck it και απεδωσε Δεν παρεξηγω αλλα εχω και τον αλλον στο Myphone που μου εχει στειλει 10pm και με ρωταει το ιδιο πραγμα σχετικα με την φορτιση του κινητου επειδη σε ενα Βορεακορεατικο Review ο Kim yong Xiaomi ειπε οτι φορτιζει 0-100% σε 1 ωρα και 20 λεπτα με κλειστη την συσκευη. Γιαυτο λεω Hands On vs All στην τελικη και Review απο αποσταση και αναλυση φημων και δελτια τυπου και πληρωμενο Hype δεν μου λενε τιποτα. Και ο Hal9000 εκανε το Review του Redmi Note 3 και του εβγαλε το Antutu στην αρχη 29.000 ποντους...και ανεβηκε το Screenshot σαν να μη τρεχει τιποτα.(μετα απο κραξιμο το αλλαξε ) Ο απειρος χρηστης θα δει αυτο το πραμα θα γελασει με το Score και θα κραζει στα Forums για 10 χρονια ριχνωντας ακυρο στα κινεζικα. Τεσπα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες. Αρκετα με το Offtopic. Μετα απο λιωσιμο κανενα 40λεπτο η πλατη ζεσταθηκε λιγο (οχι να ζεματαει οπως το Zopo C2 Platinum που ειχα,ψιλοπραγματα) Damn ο γραπτος λογος χωρις φατσουλες σε κανει να δειχνεις θυμωμενο. Angroid δεν ειναι τιποτα προσωπικο αλλα την γνωμη μου για το Power και το Oukitel K10000 την εχω πει. Το να κουβαλας ενα τουβλο επειδη εχει μεγαλη αυτονομια με χαμηλα χαρακτηριστικα(αρα και χαμηλη καταναλωση) σε premium τιμη το βλεπω κοροιδια. Το κινητο εστω και με τα 3000 mAh μπορει να σου βγαλει και μια εβδομαδα αναλογα την χρηση που του κανεις.Αν καποιον δεν τον καλυπτει παιρνει και ενα Tablet που εχει 10.000mAh στην ιδια τιμη για Facebook και παιχνιδακια ή παιρνει ενα smartwatch και ελαχιστοποιει το Screen Time του που ρουφαει την μπαταρια. Μα θα ήταν γελοίο να παριστάνω οτι δεν τα παίρνω Αλλά σου διαφεύγει μια σημαντική διαφορά. Τα παίρνω για να γράψω την παρουσίαση της συσκευής, στην οποία η κρίση μου βασίζεται μόνο και μόνο σε αριθμούς. Δεν έχω επαφή με το κινητό οπότε μασάω φύλλα δάφνης και υπολογίζω με αριθμούς την αυτονομία, με αριθμούς την κάμερα(που και μπροστα μου βασικά να την έχω δεν καταλαβαίνω Χριστό ) με αριθμους τα πάντα. Τα Reviews είναι άλλο πράγμα, και αφορούν συσκευές που κρατάω δυο βδομάδες τους βγάζω το λάδι και της πουλάω, ενώ είναι αγορασμένες με τα λεφτάκια μου(ορισμένες με έκπτωση) και δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανένα κινέζο να τις βγάλω πούλεν. Για την ακρίβεια οι άνθρωποι ποτέ δε μου ζήτησαν να εκθειάσω συσκευή. Ένα Link μου στέλνουν, και ένα λινκ τους στέλνω, αυτό είναι η συνναλλαγή Και βέβαια δεν είναι προσωπικό, η γνώμη σου δε θα αλλάξει επειδή εγώ έχω διαφορετική, απλά οπως και να το κανεις το Redmi Note 3 με power bank κολλημένο πάνω δεν είναι η καλύτερη λύση. Για πολλούς λόγους. Το θέμα μας δεν ήταν γιατι δεν πήρες το Power με τα ωραία σου λεφτάκια για να κάνεις review σε κάτι πιθανώς μάπα, για να χαιρόμαστε οι υπόλοιποι, αλλα οτι το είχες στα χέρια σου, και το έκρινες στεγνά για άλλο λόγο απο τον λόγο παραγωγής του. Εγώ βλέπω Elephone και βγάζω σπυράκια. Έχω αποτρεψει 500 άτομα απο το να πάρουν κινητό της εταιρίας. Το P9000 το έχω προπαραγγείλει παρόλα αυτά, γιατι το κέρατο μου μέσα, τα μισά να ισχύουν θα είναι τέρας. Να μην το δοκιμάσω επειδή δεν είναι Xiaomi ή επειδή δεν καθαρίζει 70.000 στο Antutu; 1
Sotosgl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αμ γεια σου!Δεν ηξερα τι ειδους μπιζνα ειχες με τους κινεζους και ευχαριστω που το ξεκαθαρισες.Μιας και ανεφερες τα Elephone,πηρα στην κοπελα μου το P7000 γιατι ηταν χρυσο και ηθελε να παρει το Samsung S5. Στα χαρτια τουμπανο,τα Forums να ουρλιαζουν με ενθουσιασμο 4 μηνες πριν την κυκλοφορια.Το παιρνω (οντως ομορφο) και η μπαταρια δεν κραταγε ουτε 1 ωρα και ηθελε σκαλισμα (Recovery,System Apps κλπ) για να απενεργοποιησω το Fingerprint Sensor που εφταιγε ,σε αλλα 3 ατομα που ξερω τα εκλασε το Digitiser και μπλεξανε.(ο ενας ειναι συμφορουμιτης) και γενικα παρολα τα εβδομαδιαια Updates που μου σκανε οταν θελω να παιξω το πιο βασικο παιχνιδι και βλεπω κολληματα φρικαρω. Fool me once shame on you,fool me twice.....βλεπεις που το παω Αλλωστε ξερεις πολυ καλα οτι,οτι και να παρεις day 1 εισαι χαμενος.Χαζευω στο myphone για συσκευες που θα ερθουν μετα απο 3 μηνες και γινεται πανικος και κοντρες και βριζονται για ενα κινητο που δεν εχει δει κανενας.Μαζι λεγαμε οτι πρεπει να τελειωνει η ιστορια με τα 5000 μοντελα στο ιδιο σουλουπι Mediatek 6753 3000mAh 5.5 inch οθονη 2gb Ram κλπ. Οποτε κραταω μικρο καλαθι,θα παρω day 1 οτι πιστευω εγω οτι αξιζει και θα γινει το αναλογο Review (πιστεψε με εχει πολυ πραμα περασει απο τα χερια μου τον τελευταιο καιρο που δεν μπηκα καν στον κοπο). Και στα 2 βιντεο με τα Xiaomi θα δεις οτι κραζω τα Benchmarks και να μη τους δινουν σημασια. Στο Power δεν θα τα βρουμε,ηθελα να με διαψευσει αλλα οταν παιρνω ενα κινητο με τα ~ιδια specs στα 120$ να δωσω αλλα 40$ για 3000mAh παραπανω και να μη χωραει στην τσεπη δεν μου παει η ψυχη. Αν θελω μπαταρια παιρνω ενα Changnogn 128000mAh που κοντευει να κλεισει μηνα αφορτιστο με 30$ και τελειωνει εκει η ιστορια
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ρε συ soto , εσύ του είπες για το μισάωρο και έχει φαγωθεί ο άλλος "δίπλα" ;;;;;;;;;;;;
Sotosgl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχα ρε δεν μπορώ άλλο με τον κάθε προβληματικό!!! Μετά το 6ο pm που έσκασε με τίτλο ε φιλέ φιλέ ή μπαταρία όντως φορτίζει τόσο γρήγορα;ε;ε;ε;ε; Τα παράτησα με το τρελοφορουμ. Φαντασου καταλαβα για ποιον μιλούσαμε χωρίς να ανοιξω το myphone...και ούτε θα το ανοιξω για καμία εβδομάδα ακόμα
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι εχει καταντησει αηδια το πραγμα. Ο αλλος δε ξερει καν τι ειναι το sar και ρωταει ποσο εχει και εαν ειναι οκ αυτη η τιμη. Καθε σελιδα ρωτανε το ιδιο πραγμα 17 φορες. Καθε 2 σελιδες ρωτανε αποψεις. Καθε 3 σελιδες καποιος λεει θα το πουλησει για προβλημα που φταιει αυτος και οχι το κινητο.
Sotosgl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Α καλά εισαι!! Έτσι έφυγα από το Miui-hellas,θέμα Redmi 3 και ο άλλος να ισχυρίζεται ότι ο youhou βγάζει μονο 10€ στο κάθε κινητό που πουλάει με καπέλο 100€ και ήθελε να του κάνω οικονομοτεχνικη μελέτη,business plan και στο τέλος το έριξε στις κωλοτουμπες γιατί τον έκανα ρομπα. Στο myphone τους λες έχω το κινητό στα χέρια μου εδώ και μια εβδομαδα ακούστε με. Και βγαίνει ο κάθε σπασοκλαμπανιας και λέει το δικό του χωρίς να πιάσει την συσκευή στα χέρια του αλλα δεν την έχει δει ούτε ζωγραφίστη.. Το ίδιο ισχύει και στα forums των ecigs μέχρι και των sex shops. Πολύ τρέλα εκεί εξω 1
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν θες ακομα περισσοτερη διασκεδαση,δες το θεμα με τον οδηγο αγορων απο κινα. Εκει και εαν γινεται χαμος. Να ρωταει ο αλλος πραγματα που τα λεει στον οδηγο στην αρχη ,αλλα και 2 ποστ πριν απο αυτον. Η να γκρινιαζει ο αλλος επειδη δε του ρθε απο κινα σε 10 μερες. Καλα με τοσα τηλεφωνα που παιρνουν και στα ελτα,απορω πως δεν εχουν τσαντιστει ακομα να τα περνανε ολα απο τελωνειο για το γμτο.
Sotosgl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γιαυτο ο Makfil ειναι Salty στο 90% των posts του και κοντευει 5ψηφιο αριθμο. Μαζεψε και εκανε εναν οδηγο που δεν διαβαζει κανεις επιβεβαιωνοντας τον κανονα του RT(f)M (Read the Fucking Manual)!Ανταυτου πανε στην τελευταια σελιδα και ρωτανε τα ιδια και τα ιδια ή πριζουν μπαλες με τις Paysafe Cards,Lepay,number 69 με ξεδιαντροπο promotion.Και μετα κραζουν και φωναζουν και κλαινε και και και. Τα ΕΛΤΑ το ξερουν αλλα με το που θα κανουν την μαγκια να περνανε ολα τελωνειο θα ειναι η ταφοπλακα τους.Οι κινεζοι εχουν την λυση,τα ταχυδρομεια στην Ελλαδα ειναι αυστηρα;ΚΛΑΙΝ Εχουμε την DHL με τριγωνικες σε αλλες χωρες της ΕΕ και ερχονται Duty Free,εχουμε λιμανια αεροδρομια που κανουμε οτι γουσταρουμε,εχουμε τεραστιες Logistics (China Brands) στην Ολλανδια και μοιραζουμε σε ολη την Ευρωπη.Ποιος θα βγει χαμενος;
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τώρα μου έστειλε pm να με ρωτήσει ενώ δεν έχω καν την συσκευή , ααααα ρεεε soto )
gnarkill Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό από 0-100; Έχει κάποιου είδους quick charge μιας και είναι qualcomm;
Dantε Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εφοσον λες για qualcomm υποθετω μιλας για το pro. Το pro εχει QC 1 και φορτιζει σε 2,5 ωρες περιπου.
Phoenix7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πολύ ωραίο το βίντεο. Παρατηρώ στις αγγελίες πολλά redmi 3 και redmi note 3. Μου φαίνεται παράξενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα