Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 3 Honest Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε Σώτο, είχες ποτέ πρόβλημα με κάποιο κινέζικο που δεν διάβαζε κάποια ελληνική εφαρμογή και την έβγαζε στα κινέζικα; Με άγχωσε ένας φίλος και ρωτάω.

Για πια λες?
Δημοσ.

Σου απαντησα και στο Youtube νομιζω.

Μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα εκτος απο αυτο με τα κενα *σε παλιοτερες MiUI

• Like 1
Δημοσ.

Το e-banking της Πειραιως νομιζω μου ειπε. Αλλα δεν διαβαζω πουθενα για αλλον που να ειχε παρομοιο προβλημα.

Εγω που εχω της Eurobank δεν εχω θεμα.

Αλλα ουτε και με της Εθνικης που το κατεβασα για να δω κατι που ηθελα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωστα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις τωρα αλλα ειναι υπερλογικες αποδοσεις.

Στο Redmi Note 2 που εχει 3030mAh στην μια ωρα Gaming οχι τιποτα τρελο εχει πεσει στο 30% και απο εκει και κατω πεφτει πιο γρηγορα!

Σε συνθηκες standby δηλαδη δουλευω 10 ωρες και το εχω στην ακρη και το πιανω 2 ωρες την μερα που γυρναω σπιτι ε ναι θα κρατησει αλλα ειναι πολλοι παραγοντες στην μεση (αν εχεις σημα ή κανει τραμπαλα αναμεσα σε 3G σε 2G ή σε 4G αν μιλας κλπ κλπ κλπ)

Για πλακα ειχα βγαλει την Sim και κρατησε και μια εβδομαδα...το θεμα ειναι οτι μια μερα γεματη με λιωσιμο* ειναι ιδανικο

*Το λιωσιμο το δικο μου με το δικο σου διαφερει

NOTE 4 έχω (sm n910f) 

Με 3220mah και  qhd οθόνη  Μου  βγάζει  από  4 μέχρι  5 ώρες (Screen on)  Με όλη μέρα  ανοιχτό  wifi, YouTube και  browsing όλη  μέρα Facebook και  λοιπά και  η φωτεινότητα στο  40% (κατα μεσο  ορο 4:30 ωρες screen on  time) Αυτο οταν  είμαι  σπίτι 

Οταν είμαι  έξω : Browsing, Facebook, 100%φωτεινότητα, μουσικη, και  δεδομένα  ανοιχτά  μου  βγάζει 3-3:30 ώρες 

Επεξ/σία από kostas8080
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωστα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις τωρα αλλα ειναι υπερλογικες αποδοσεις.

Στο Redmi Note 2 που εχει 3030mAh στην μια ωρα Gaming οχι τιποτα τρελο εχει πεσει στο 30% και απο εκει και κατω πεφτει πιο γρηγορα!

*Το λιωσιμο το δικο μου με το δικο σου διαφερει

1 ώρα μόνο....

Μπορείς να δοκιμάσεις το Vainglory ( 3D game) στο Redmi 3 και να μας πεις ποσό αντέχει;

Ωραίο review Bacardi Sotosgl  :-D

Επεξ/σία από dendenden
Δημοσ.

Και το ξαναλεω,ποιοτικα το Redmi 3 κατουραει Redmi Note 2 και 3 

Οντως?

Απο ποια αποψη?

Ειναι πιο καλης ποιοτητας το μεταλλο?

Η αληθεια παντως ειναι οτι το redmi 3 ειναι πανεμορφο.

Δημοσ.

Πιο καλο μεταλο και γενικα ποιοτητα κατασκευης.

Το Redmi Note 3 σου βγαζει μια αισθηση φτηνιας,στην πλατη ειδικα.

Ειναι και μικρο και κανει εντυπωση

Δημοσ.

Ενταξει ,λιγο που το κρατησα το νοτε 3,δε μου φανηκε κατι τετοιο.

Βεβαια δεν αναιρει οτι οντως μπορει να εχει το redmi 3 καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Θα δουμε τωρα που θα μου ερθει το προ.

Παντως το απλο μου αρεσε παρα οσο το περιεργαστηκα.

Δημοσ.

Πιο καλο μεταλο και γενικα ποιοτητα κατασκευης.

Το Redmi Note 3 σου βγαζει μια αισθηση φτηνιας,στην πλατη ειδικα.

Ειναι και μικρο και κανει εντυπωση

Για το 2ο συμφωνω ειναι πιο κομψο οποτε παντοτε κανει εντυπωση. Αλλα η πλατη του νοτε 3 θυμαμαι ητανε ποιοτικη?? ισως να εχουν το ιδιο υλικο?? κ απλα να σου φαινεται πιο ομορφο συνολικα λογω του μεγεθους του (εναντι του νοτε3) το οποιο το απορριπτω επειδη θελω αυστηρα 5ιντσα. Παντως για τα λεφτα του ειναι τίμιο. 

Πιστευω & εγω θα πεσει (ελαφρως) η τιμη του σε κανα 2μηνο.

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-pictures-7862.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_(mediatek)-pictures-7769.php

Εμενα στο υλικο-πλατη μου φαινονται σχεδον πανομοιοτυπα :)

Δημοσ.

Αν δεν πιασεις και τα 2 δεν θα καταλαβεις.

Και εγω στις φωτογραφιες ιδια τα εβλεπα αλλα το Note 3 προσπαθει να κανει το αλουμινιο του πιο smooth για να δενει ολη η πλατη ενω στο μικρο κανει μπαμ.

Δεν μου φαινεται εμενα,ουτε μπορουμε να κανουμε φιλοσοφικες συζητησεις απο την στιγμη που τα εχω και τα 2 και δεν κοιταω τι γραφει η καθε σελιδα στο Internet.

Γενικα το λεω και οχι για εσενα...

ΟΣΑ Reviews και να διαβασεις,οτι και να γραψει ο αλλος για να πληρωθει γιατι πρεπει να γραψει 2 αρθρα 600 λεξεων που λενε το ιδιο πραγμα ΑΝ δεν πιασεις το κινητο στα χερια σου δεν μπορεις να ενθουσιαστεις/απογοητευτεις εκτος αν μιλαμε για πραγματα που φωναζουν.

Επιασα χτες το Ulefone Power.

Ουρλιαζε ο κοσμος στα Forums "κινηταραααααααα,WOWWWW,Ω Θεε μου!!!"

Ε ειναι ενα τουβλακι με ωραιο πλαισιο και επιδοσεις κινητων 100$ ουτε Review δεν αξιζει να του κανω.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε κοσμε φρεσκο πραμα.

Οποιος εχει απορειες εδω ειμαι.

Οκ, φίλε, είσαι απλά γαμάτος ρεεε! Το καλύτερο review συσκευής που έχω δει! Πρώτη φορά γέλασα τόσο πού! Συνέχισε έτσι :D

• Like 1
Δημοσ.

Επιασα χτες το Ulefone Power.

Ουρλιαζε ο κοσμος στα Forums "κινηταραααααααα,WOWWWW,Ω Θεε μου!!!"

Ε ειναι ενα τουβλακι με ωραιο πλαισιο και επιδοσεις κινητων 100$ ουτε Review δεν αξιζει να του κανω.

Εδώ είσαι φάουλ. Γιατι δεν αξίζει το ριβιού; Το Power έτσι και αλλιώς δεν πάει να πάρει τα λεφτά σου για επιδόσεις, για αυτονομία πάει να τα πάρει. Αυτή την τσέκαρες πριν αποφασίσεις οτι δεν αξίζει ούτε το ριβιού ούτε τα wow κινητάρα που ακούγονται;

Δεν είναι ολα τα κινητά στη αγορά με σκοπό να κάνουν τα Benchmarks να δακρύζουν, κάποια έχουν και πιο ιδιαίτερες χρήσεις.

Πιθανότατα το Power είναι μάπα, και η μπαταρία θα βγάζει μιάμιση μέρα με το ζόρι, κάτι που ακυρώνει το λόγο υπαρξής του, αλλα αυτό είναι δική μου γνώμη, και οταν το πιάσω και το κάνω ριβιού θα φανεί αν είχα δίκιο η όχι. Επειδή έχω εμπειρία δε σημαίνει αυτόματα οτι είναι κανόνας η γνώμη μου.

Καλές η xiaomi-lenovo-Meizu κτλ, αλλα αυτά τα βρίσκεις παντού, η γλύκα είναι και λίγο στο ψάξιμο.

Δημοσ.

Αν δεν πιασεις και τα 2 δεν θα καταλαβεις.

Και εγω στις φωτογραφιες ιδια τα εβλεπα αλλα το Note 3 προσπαθει να κανει το αλουμινιο του πιο smooth για να δενει ολη η πλατη ενω στο μικρο κανει μπαμ.

Δεν μου φαινεται εμενα,ουτε μπορουμε να κανουμε φιλοσοφικες συζητησεις απο την στιγμη που τα εχω και τα 2 και δεν κοιταω τι γραφει η καθε σελιδα στο Internet.

Γενικα το λεω και οχι για εσενα...

ΟΣΑ Reviews και να διαβασεις,οτι και να γραψει ο αλλος για να πληρωθει γιατι πρεπει να γραψει 2 αρθρα 600 λεξεων που λενε το ιδιο πραγμα ΑΝ δεν πιασεις το κινητο στα χερια σου δεν μπορεις να ενθουσιαστεις/απογοητευτεις εκτος αν μιλαμε για πραγματα που φωναζουν.

Κουβεντα κανουμε δεν παρεξηγω.

Συμφωνω και εγω οτι με τιποτα δεν συγκρινεται το LIVE κ αυτο δεν αφορα μονο συσκευες.....αλλα ολα τα πραγματα-αξεσουαρ αλλα και πολλα αλλα...  Για να βλεπεις διαφορα στην κατασκευη (στην πλατη και στο υλικο τους) θα υπαρχει τοτε εμφανή διαφορα. Ετσι κ αλλιως το νοτε3 ειναι by default off (προσωπικα αποκλεισμενο) αφου μονο 5ιντσα κοιταω παντα κ δεν προκειται να αλλαξω για κανενα κατασκευαστη συνηθειες... :) (απλα λιγοστευουν οι επιλογες σε 5 μαξ)

Να σαι καλα για τις ενημερωσεις και συνεχισε τα reviews αφου βλεπω οτι εχουν επιτυχια :) (30+ λεπτα ειναι αυτο ελειπε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...