Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 3 Honest Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για 5άρια http://www.everbuying.net/product1116385.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0203&eo=wtt24khzq9nq4zc2&email=b2t8YWdnZXBhcEBnbWFpbC5jb218NTQ0NQ==

Email προσφορά του EB για το 32άρι Mi4c 211€

Να ξέρετε οτι μέχρι τις 15 δε κουνιέται φύλο όμως. Και τώρα να το πάρετε, κατα τις 20 θα φύγει απο πάνω, λόγο πρωτοχρονιάς των Κινέζων

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωτηρη (η και οποιος αλλος εχει αποψη), ποιο κινητο θα προτεινες με καλη αυτονομια (μεχρι τα 160 ευρω) ? Το redmi εχει 5αρα οθονη αλλα 3αρα μπαταρια, ενω το redmi note 3 εχει 5,5 οθονη αλλα 4αρα μπαταρια η καποια αλλη επιλογη κινεζικου? Βασικα ειμαι κατα 90% ετοιμος να αγορασω το redmi note 3 (2gb/16gb) και ισως το μοναδικο πραγμα που με ψιλοχαλαει ειναι το μεγεθος του.

Δημοσ.

Όλα είναι μια συνήθεια. Μην νομίζεις ότι έχει φοβερή διαφορά το 5 από το 5.5. Βέβαια εξαρτάται και από τις διαστάσεις του χεριού. Πήγαινε στο kimovil και τύπωσε σεχαρτί το μοντέλο των δύο κινητών και δες πως είναι στο χέρι σου.

Δημοσ.

Σωτηρη (η και οποιος αλλος εχει αποψη), ποιο κινητο θα προτεινες με καλη αυτονομια (μεχρι τα 160 ευρω) ? Το redmi εχει 5αρα οθονη αλλα 3αρα μπαταρια, ενω το redmi note 3 εχει 5,5 οθονη αλλα 4αρα μπαταρια η καποια αλλη επιλογη κινεζικου? Βασικα ειμαι κατα 90% ετοιμος να αγορασω το redmi note 3 (2gb/16gb) και ισως το μοναδικο πραγμα που με ψιλοχαλαει ειναι το μεγεθος του.

Υπαρχει και το redmi note 3 pro με μια ελαχιστη διαφορα χρηματων
Δημοσ.

Τι εννοείς? Το redmi 3 4100mah μπαταρία έχει  

Δημοσ.

Τι εννοείς? Το redmi 3 4100mah μπαταρία έχει  

Καταραμενη νυστα! Την μπαταρια απο τα Μειζου σκεφτομουν και στο μυαλο μου εγινε ενα μυστηριο μειγμα των 2 εταιριων...

Υπαρχει και το redmi note 3 pro με μια ελαχιστη διαφορα χρηματων

Το Ρro νομιζω ακομα ειναι σε pre-sale και φοβαμαι οτι θα κανει κανενα διμηνο μεχρι να το εχω στα χερια μου και ειμαι τελειως απειρος σε αγορες απο κινα. Στο kimovil το δειχνει μονο στο geekbuying στα 180 ευρο, οι αλλες τιμες ξεφευγουν.

Δημοσ.

Καταραμενη νυστα! Την μπαταρια απο τα Μειζου σκεφτομουν και στο μυαλο μου εγινε ενα μυστηριο μειγμα των 2 εταιριων...

Το Ρro νομιζω ακομα ειναι σε pre-sale και φοβαμαι οτι θα κανει κανενα διμηνο μεχρι να το εχω στα χερια μου και ειμαι τελειως απειρος σε αγορες απο κινα. Στο kimovil το δειχνει μονο στο geekbuying στα 180 ευρο, οι αλλες τιμες ξεφευγουν.

Το Vickmall το εχει in stock στα 249.99$(224€)και ειναι ευρωπαϊκη αποθηκη.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Γι αυτο σου ειπα απο την αρχει με κατι παραπανω αν δωσεις....

Δημοσ.

Αγαπητε μου Σαρουμαν, αν σκεφτεις οτι ξεκινησα πριν τις γιορτες για να αγορασω το Oukitel 6000 στα 103ευρω, τα 160 που σκεφτομαι να δωσω για να παρω το Xiaomi ειναι υπερβαση για καποιον που το χρειαζεται περισσοτερο για τηλεφωνια αντε και κανενα candy crush αν βαριεμαι στην παραλια.

Δημοσ.

Ρε μαγκες πραγματικα....

Δεν ειναι φυστικια τα € και τα δωσε 50 70 100 παραπανω και παρε αυτο αυτο ή αυτο,ειναι τελειως ακυρα.

Αν εχω ενα Budget 350€ θα παρω το Mi5 και δεν θα κοιταξω καν την Mid Range κατηγορια
Αν εχω 200€ θα παρω Redmi Note 3 Pro και δεν θα κοιταξω πιο χαμηλα
Αν εχω 150€ και θελω 5 ιντσο θα παρω το Redmi 3
Αν εχω 150€ και δεν με χαλανε οι ιντσες θα παρω Redmi Note 3 εστω και την 16αρα εκδοση που ειναι τρελο VFM

Αν δεν εχω τοσα θα παρω το Redmi Note 2 και απλα θα μου λειπει ενα δαχτυλικο αποτυπωμα ΚΛΑΙΝ

Αν δεν εχω ουτε 100€;Θα παρω ενα Τσιτσιφοουν και μετα απο κατι μηνες θα ευχομαι να ειχα φαει τα λεφτα σε σουβλακια.

Simple.

Αυτος που ζαχαρωνει ενα κινητο απο την αλλη ακρη του κοσμου να εισαι σιγουρος οτι ξερει οτι υπαρχει και το Redmi Note 3 με ελαχιστη διαφορα αλλα συμβιβαζεται γιατι ξερει τι θελει.

Και το ξαναλεω,ποιοτικα το Redmi 3 κατουραει Redmi Note 2 και 3 και το λεει καποιος που τα εχει και τα 3 μπροστα του και δεν βασιζεται σε Forum Posts και σελιδες με Fanboys και Haters,σε specs γινεται το αντιστροφο.

Χαλαρωστε τωρα και ας μιλησουμε για το κινητο και ας κρατησουμε τα promo στο ελαχιστο

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητε μου Σαρουμαν, αν σκεφτεις οτι ξεκινησα πριν τις γιορτες για να αγορασω το Oukitel 6000 στα 103ευρω, τα 160 που σκεφτομαι να δωσω για να παρω το Xiaomi ειναι υπερβαση για καποιον που το χρειαζεται περισσοτερο για τηλεφωνια αντε και κανενα candy crush αν βαριεμαι στην παραλια.

Οκ τοτε πασο....
Δημοσ.

Σωτηρη (η και οποιος αλλος εχει αποψη), ποιο κινητο θα προτεινες με καλη αυτονομια (μεχρι τα 160 ευρω) ? 

Καλη αυτονομια εχουν και τα 2 τα xiaomi. Εχει 4100 ποσο παραπανω δηλαδη..... κ ειναι 5ιντσο αρα θα καταναλωνει καλυτερα τη μπαταρια του..Εφοσον θες 5ιντσο παρε 5ιντσο δηλ. το τηλεφωνο του τοπικ που ειναι και στο budget που θες χωρις υπερβασεις κλπ.αφου τη βασικη χρηση την υπερ-καλυπτει κ με το παραπανω.

Δημοσ.

Μια ημερα γεματη (οχι 4 ωρες κλπ) με συνεχες σκαλισμα παιχνιδια Internet,κλησεις skype και αλλα
4 μερες χωρις ιδιαιτερο σκαλισμα αντε 1 2 ωρες την μερα εντονης χρησης

Δημοσ.

Κωστα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις τωρα αλλα ειναι υπερλογικες αποδοσεις.

Στο Redmi Note 2 που εχει 3030mAh στην μια ωρα Gaming οχι τιποτα τρελο εχει πεσει στο 30% και απο εκει και κατω πεφτει πιο γρηγορα!

Σε συνθηκες standby δηλαδη δουλευω 10 ωρες και το εχω στην ακρη και το πιανω 2 ωρες την μερα που γυρναω σπιτι ε ναι θα κρατησει αλλα ειναι πολλοι παραγοντες στην μεση (αν εχεις σημα ή κανει τραμπαλα αναμεσα σε 3G σε 2G ή σε 4G αν μιλας κλπ κλπ κλπ)

Για πλακα ειχα βγαλει την Sim και κρατησε και μια εβδομαδα...το θεμα ειναι οτι μια μερα γεματη με λιωσιμο* ειναι ιδανικο

*Το λιωσιμο το δικο μου με το δικο σου διαφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...